Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer."— Utskrift av presentasjonen:

1 Hva er ?

2 Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer med hverandre via bl.a. e-post, sosial nettjeneste eller meldingstjeneste De fleste bruker disse nettsamfunnene til sosiale formål, men de blir også i stadig større grad brukt til profesjonelle- eller opplæringsformål

3 De mest kjente sosiale medier er:

4 Registrering på og bruk av Facebook er gratis, men du må regne med en del annonser på facebooksiden din, men de er ikke plagsomme Facebook er et nettverk hvor du har en egen side som brukes til dialog og kommunikasjon og ikke primært til informasjon, som på en del andre sosiale medier. Facebook er veldig omfattende.

5 Du kan bl.a. finne og kommunisere med venner, dele video og bilder, sende meldinger og chatte online I motsetning til andre sosiale medier som bl.a. Twitter og Blogg, har du på Facebook selv kontroll over hvem du godkjenner som “ny venn” Ved å bruke innstillingene på Facebook riktig vil du ha full kontroll over hva du vil dele og med hvem

6 For å se på en eksisterende facebookside kan du søke på Google Gå til www.google.no og skriv i søkefeltetwww.google.no «jens stoltenberg facebook» og trykk på «Jens Stoltenberg|Facebook»

7 Klikk på Jens Stoltenberg | Facebook

8 Dette er facebooksiden til Jens Stoltenberg, der du kan se både Veggen (de meldingene han har skrevet), info, bildene m.m. For å selv kunne skrive en melding på denne siden må du være registrert på Facebook. Men du kan lese siden uten registrering. Du kan velge «Registrer deg» eller «Logg inn»

9 Du kan også søke på: «kronprinsparet facebook» i søkefeltet på www.google.no, og velg «Kronprinsparet | Facebook» www.google.no Her gjelder samme prosedyre: du må være registrert på Facebook for å kunne skrive noe selv på denne siden. Men du kan lese uten registrering.

10 Seniornett Norge er også på Facebook. Du finner oss på http://www.facebook.com/SeniornettNorge http://www.facebook.com/SeniornettNorge I neste presentasjonen vises hvordan du selv kan komme i gang med Facebook ved å registrere deg som bruker


Laste ned ppt "Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google