Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Lage e-post med bilde som vedlegg

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Lage e-post med bilde som vedlegg"— Utskrift av presentasjonen:

1 Lage e-post med bilde som vedlegg
En e-postmelding kan inneholde et vedlegg. Et vedlegg kan for eksempel være et bilde. Her viser vi hvordan du lagrer et vedlegg. Da må du også lære om filer og mapper. Skriv først meldingen. Trykk her for å legge ved et bilde:

2 Lage e-post med bilde som vedlegg
Hva er filer og mapper? Fil = et dokument, for eksempel et enkelt bilde Mappe = en samling dokumenter som er ordnet samme sted, i samme mappe Windows 7: Bildefil Mappe Windows XP og Vista: Bildefil Mappe

3 Finne bilder (filer) i Windows 7
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Finne bilder (filer) i Windows 7 Dobbeltklikk først på Biblioteker. Så dobbeltklikker du på Bilder.

4 Finne bilder (filer) i Windows 7 forts.
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Finne bilder (filer) i Windows 7 forts. Dobbeltklikker du på bilder, får du se alle mappene dine med bilder. Hvis du ikke har lagt bildene i mapper, ligger de enkeltvis utenom mappene. Her ligger bare bildet som er kalt Vårblomster utenom mappene.

5 Finne bilder (filer) i Windows 7 forts.
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Finne bilder (filer) i Windows 7 forts. Klikker du på pilen til høyre for Vis-meny-ikonet, kan du bestemme hvordan du ser bildene her. Velger du Detaljer, kan du se når mapper er laget eller når enkeltbilder er tatt.

6 Finne mapper etter når de er laget
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Finne mapper etter når de er laget Du kan klikke på dato en eller flere ganger. Da ordnes mappene etter når de er laget. Bilder utenom mapper ordnes etter når de er tatt. Her er de nyeste mappene øverst.

7 Finne bilder – Se små bilder
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Finne bilder – Se små bilder Ønsker du å se små bilder av bildene dine, velg Middels store ikoner. Middels stort ikon For å se bilder i mapper, må du dobbeltklikke på mappen først.

8 Finne bilder(filer) i Windows XP og Vista (1)
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Finne bilder(filer) i Windows XP og Vista (1) Trykk Legg ved fil (til e-posten). Da åpnes et vindu som ser omtrent slik ut. Velg 1. My Documents (eller Mine dokumenter på norsk). 2. Så velger du My Pictures (Mine Bilder) for å finne bilder. 2 1

9 Finne bilder(filer) i Windows XP og Vista (2)
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Finne bilder(filer) i Windows XP og Vista (2) Her kan du også klikke på pilen ved et Vis-meny-ikon. Som for Windows 7 kan du bestemme hvordan mappene og filene skal vises. Men alternativene for visningene er litt annerledes enn for Windows 7. Vis-meny-ikon Klikk på pilen Du kan for eksempel velge Detaljer. Da kan bildene sorteres etter dato som i Windows 7.

10 Laste opp bilde som vedlegg til e-posten
Lage e-post med bilde som vedlegg 3e Laste opp bilde som vedlegg til e-posten Når du har valgt bilde, dobbeltklikker du på det. Da kan du se at det lastes opp som et vedlegg til e-posten din. Når bildet er ferdig lastet opp som vedlegg, ser det slik ut. Nå inneholder e-posten både en gratulasjonsmelding og et bilde. Den er ferdig.

11 Lage e-post med bilde som vedlegg
Sende meldingen Til slutt trykker du på Send-knappen.


Laste ned ppt "Lage e-post med bilde som vedlegg"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google