Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Du må være på nettet for å bruke Gmail. Her lærer du å logge deg på Gmail, å lese e-postmeldinger, å svare på Gmail og å lage helt nye e-postmeldinger. Logge på Gå til Gmail på Skriv inn brukernavn og passord. Trykk Logg på: Har du snarvei på skrivebordet, trykk den i stedet.

2 3a Uleste meldinger Lese e-post
Bruke Gmail 3a Uleste meldinger Uleste meldinger har fet skrift. Her er det 4 uleste meldinger i Innboksen: Lese e-post Før musepekeren over en melding (linje). Trykk på den. Meldingen åpner seg. Da kan man lese den.

3 Lese e-post forts. Tilbake til Innboks
Bruke Gmail 3a Lese e-post forts. Denne meldingen var informasjon fra Gmail-teamet: Tilbake til Innboks Vil du tilbake til Innboksen, trykk på Innboks i venstre spalte:

4 3a Svare på e-post Trykk på meldingen som du vil svare på:
Bruke Gmail 3a Svare på e-post Trykk på meldingen som du vil svare på: Meldingen åpner seg. Skrivepekeren (som blinker) må være i vinduet for tekst. Hvis den ikke er der, flytt den dit med musen. Vinduet endrer seg. Da kan du skrive en melding her. Når du er ferdig, trykk på Send-knappen. Send-knappen

5 3a Skrive ny e-post Vil du skrive en helt ny melding,
Bruke Gmail 3a Skrive ny e-post Vil du skrive en helt ny melding, trykk på Skriv e-post: Dette er noe annet enn å svare på en melding som du har fått i Innboksen av noen. Skriveområdet åpner seg. Du må skrive: 1. Til: E-postadressen til mottakeren. Er e-postadressen skrevet inn tidligere, dukker den opp når du begynner å skrive. Det kan hende det dukker opp flere e-postadresser i et vindu. Da må du velge den riktige ved å trykke på den. 2. Emne: Hva e-post-meldingen dreier seg om. 3. I det store åpne feltet: Selve meldingen. 4. Trykk Send når meldingen er ferdig og skal sendes. 4 1. E-postadresse 2. Emne 3. Melding

6 Vente med å sende melding
Bruke Gmail 3a Vente med å sende melding Du behøver ikke sende meldingen med én gang. Hvis du ikke trykker på Send-knappen, blir den liggende i Innboksen som Utkast (med rød tekst). Du kan hente den fram senere og så sende den. Ønsker du, kan du skrive videre på den før du sender den. Avslutte Gmail Det er viktig å avslutte Gmail ordentlig. Da kan ikke andre bruke Gmail-kontoen din og late som om de er deg. Trykk på e-postadressen din øverst til høyre: Så må du trykke Logg ut. Husk de 10 nettvettreglene når du bruker e-post! Trykk på ordet Utkast, så åpnes skrivevinduet.


Laste ned ppt "Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google