Bjørnholtmessa ’09 Bjørnholtmessa ’09 En elev- og ungdomsbedriftmesse Bjørnholt skole onsdag den 11. februar. En inspirerende møteplass for ungdom og næringsliv.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Er du 50+? Har du tid du ønsker å fylle med mer mening?
Advertisements

Entreprenører vil forme fremtidens utdanning Vibeke Hammer Madsen, HSH
Risløkka kompetansesenter
Velkommen til Rotaryskolen i Distrikt 2260 Mentoring Kurset er utarbeidet og tilrettelagt av Hans Martin Larssen, Langhus Rotaryklubb Endringer i dokumentet.
Omvisning på HO Helse og oppvekst. Mål med besøket • Få kunnskap om utdanningsmulighetene • Få kunnskap om helsefagene og yrkene • Øve på å finne, samle.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Organisering av PTF Vg1RM
Skap framtidens Ungdommens Hus på Stjørdal.. ue.no.
Samarbeidsparter: Hovedsponsor:. Samarbeidsparter: Hovedsponsor:
Nettverk Kvinner i Ledelse - I - Inspirasjonskilde og kompetansebank Velkommen til våre websider! Nettverket vårt består av ca. 50 medlemmer, og ledes.
Folkehøyskolene temabilag 17. februar Fakta En ny skreddersydd utgivelse dedikert de Norske Folkehøyskolene. Aftenposten temautgivelser skriver,
Foreldremøte vg3 Onsdag
Hvorfor nasjonal vervekamspanje av blodgivere?
NHO og partnerskap for karriereveiledning
Frontlinjeserivce
Ue.no Enterprise without Borders Videregående opplæring FRAMTID - SAMSPILL - SKAPERGLEDE.
Samarbeid skole næringsliv Valgfag
Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
1 TRENDER forskning, utdanning og nyskaping Utkast
Roller og forventninger: La Stå! Kap. 12
Friskere for LIVET! Hyggelig atmosfære Individuell samtale
Barnelederkurs 06 i L 9 Liane 9 i Porsgrunn Onsdag 29. mars ( )
IA-SEMINAR NHO-LO 8. Mars 2011 Groruddalsprosjekt innen lager, logistikk og transport Samarbeid NAV, NHO (LTL) og LO (OTF) v/Hilde J. Skjærmoen, Heidi.
Høgskolen i Hedmark Avdeling for lærerutdanning, seksjon heimkunnskap HK 1.
DM NHO som bidragsyter i karriereveiledningen Leiv Roald Thu
Strategi - Metode Likestilling på Sørlandet 2003 De to Agder-fylkene har hatt lavest score på likestillingsindeksen av alle landets fylker i mange.
Veien videre etter ungdomsskolen
Universitetsturne 2013 i Nordland
Rakkestad ungdomsskole Entreprenørskap Hva er så bra med faget? Entreprenørskap skaper en praktisk hverdag for elevene som de kan styre og legge.
Opplæringskontoret for fiskerifagene
Betydningen av entreprenørskap i skoleverket
Arrangør: Hunn/Gjøvik Rotary Klubb
Velkommen til Rotaryskolen i Distrikt 2260 Mentoring Kurset er utarbeidet og tilrettelagt av Hans Martin Larssen, Langhus Rotaryklubb Endringer i dokumentet.
Omdømme Grete Wilsgaard Daglig leder og partner i Jobzone Tromsø
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
Velkommen til innkommende president sin time.
ETABLERING AV LOKALT SN-FORUM/GRUPPE. Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening Mål for første møte Bli enig om: Å sammen ta initiativ til lokal SN-forum.
Velkommen til motivasjonsdag UB Ungt Entreprenørskap Troms Hugo Pettersen Espen Kirkvik.
Velkommen til fagmøte i Stavanger mai 2010! Første firmaadresse Adresselinje 2 Adresselinje 3 Adresselinje 4 Telefon: Telefaks:
- inspirerer elever til å velge realfag. Norsk næringsliv vil ha stort behov for arbeidstakere med realfaglig utdanning i årene som kommer. Allerede i.
2014 Onsdag 19.februar kl RISLØKKA KOMPETANSESENTER FOR YRKESFAG.
Hvem er Aksjon helsefagarbeider? Hvorfor? Hva gjør vi?
Ue.no GRÜNDERIDOL I AUST-AGDER Drottningborg vgs kl FRAMTID - SAMSPILL - SKAPERGLEDE.
Modum Rotaryklubb RUS-INFO
Gro Maastad, studieveileder
Åsane Rotary Klubb Velkommen til informasjon om
Aktiv bedrift hos SEAS Et HMS prosjekt i samarbeide med bedriftsidretten. ”Du trenger ikke bekymre deg om helsen.” ”Den forsvinner av seg selv.” Robert.
Program for ungdomskolen i faget ”Utdanningsvalg”
Til elevene Hei! Du begynner nå på en prosess der du skal foreta et valg av utdanning som vil påvirke ditt fremtidige yrkesliv. Mulighetene er mange, og.
Fremtiden er elektrisk INVITASJON Regionsentral Sør inviterer driftssentralpersonell og driftsledere m.fl. til Driftsteknisk møte på Thon Hotel Opera –
Kampen om kompetansen – rekruttering av arbeidskraft Karrieresentrenes rolle Karriereveiledning i skolen og tilbud til voksne Nina Tande Hansen og Gry.
FYLKENES INFORMASJONSTJENESTE FOR SØKERE TIL VIDEREGÅENDE OPPLÆRING Videregående opplæring i Follo Ås ungdomsskole – 14. september 2016.
| fb.com/trondelagfylke Skolekonkurranser RM i Sør-Trøndelag samarbeid, være utviklende, jobbe etter godfotteorien..
Veien videre - Dialogkonferanse fossilfrie byggeplasser.
Velkommen til informasjonsmøte for foreldre
Framtid - Samspill - Skaperglede
Norsk skole.
Internasjonalisering
Internasjopnalisering
Hvilken effekt på VO2 maks har treningen på Skipper-Worse?
Rådgiversamling 16. september 2016
- sammen for en bedre skole!
Informasjon til foresatte
Fagskolen Karrierevei for yrkesfagene
Voksenes læring i Valdres
Velkommen til informasjonsmøte for foreldre
Søknad til Videregående
Foreldremøte 8. trinn Midtstuen skole 6.mars 2019
Vi vil være en kirke som Strategi for Stavanger bispedømme
Utskrift av presentasjonen:

Bjørnholtmessa ’09 Bjørnholtmessa ’09 En elev- og ungdomsbedriftmesse Bjørnholt skole onsdag den 11. februar. En inspirerende møteplass for ungdom og næringsliv i utvikling - et initiativ av elever for elever Noen av våre samarbeidspartnere:

Bjørnholtmessa ’09 Elevene ved Bjørnholt skole inviterer elev- og ungdomsbedrifter, næringsliv, organisasjoner og høgskoler til Bjørnholtmessa ’09 den 11. februar Elever kan: –vise frem og stille ut sine elev- og ungdomsbedrifter og være med i en konkurranse med ulike priskategorier Bedrifter kan: –fortelle hvilke muligheter som finnes i sin virksomhet og gi ungdommen en pekepinn om hva som forventes i yrkeslivet Universiteter og Høgskoler –kan fortelle hvilke utdanningsvalg som finnes ved skolen og hvilke studievalg og yrker de fører til Elever får: –trening til fylkesmessa 5. mars –motivasjon til å etablere elev- og ungdomsbedrifter ved egen skole –vise frem sin bedrift for hverandre, for etablerte bedrifter og høgskoler –teste sine interesser og oppleve muligheter i samspill med andre Bedrifter får: –ideer og inspirasjon fra elever –oppmerksomhet om egen virksomhet –bidrag til fremtidig rekruttering Universiteter og Høgskoler –får bevisste og motiverte studenter som vet mer om hvilke karriere de satser på

Bjørnholtmessa ’09 Hvor? Bjørnholthallen Slimeveien 17 Oslo Hvordan? Bedriften, virksomheten eller skolen må fylle ut et påmeldingsskjema Frist for påmelding er mandag den 2. februar Altså... Vi ønsker å se deg som utstiller, informasjons- og ressursperson på messa i februar. Hjertelig velkommen! Er du med? Kontakt skolen ved å sende en e-post til eller fyll ut påmeldinsskjemaet du har fått tilsendt!