Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret."— Utskrift av presentasjonen:

1 Musikk valg av programfag til Vg2

2 Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret passordet til Du kan logge deg inn flere ganger og endre valget ditt innen fristen onsdag den 12.februar.

3 Klikk på den blå lenken

4 Du kan velge Musikk fordypning eller et programfag fra studiespesialiserende eller idrett. Du kan også velge Matematikk R / S i tillegg til et valgt programfag.

5 Her er liste over fagene som du kan velge på Askim vgs. Trykk på velg og lagre når du er ferdig NB! Her skal du også velge hvilken matematikk som du skal ha. Du må enten velge: Matematikk R1 Matematikk S1 Matematikk 2P

6 Har du spørsmål? Send epost til: maropp4@ostfoldfk.no


Laste ned ppt "Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google