Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan."— Utskrift av presentasjonen:

1 Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan ta med deg videre i yrkeslivet og til ditt idrettslag eller organisasjon?

2 Da er AKTIV LEIR noe for DEG •Samarbeidsprosjekt mellom Valnesfjord Helsesportssenter(VHSS), Idrettsforbundet, Helse Nord og Forum for Natur og Friluftsliv Nordland (FNF). •Arrangeres på VHSS siste uka i juni hvert år. •Kravet til deg som ledsager er at du er over 18 år og har engasjement og interesse for aktivitet som kilde til ei bedre psykisk og fysisk helse for alle.

3 Jeg er 26 år gammel og studerer Faglærer Idrett ved Universitetet i Nordland. På fritiden driver jeg med mye trening, da spesielt styrketrening ettersom jeg jobber som personlig trener. I fjor deltok jeg på Aktiv Leir for første gang, og det gav meg ei unik erfaring i å veilede ungdom med psykiske og fysiske funskjonsnedsettelser. Margrethe Myhre

4 Vi i Leknes Padleklubb (LPK) ble rekruttert som ledsagere til Aktiv Leir på bakgrunn av at vi er en del av samarbeidsforumet Forum For Natur og Friluftsliv Nordland. Erfaringene fra leira bidro til at vi startet et prosjekt på vårt hjemsted med mål om å rekruttere ungdom med funksjonsnedsettelser til våre aktiviteter. Dette har vært verdifullt både for oss som organisasjon og for deltagerne. Torleif Utnes, LPK

5 Er du interessert? Send e-post til Nordland Idrettskrets nordland@idrettsforbundet.no eller Forum for Natur og Friluftsliv Nordland christel@fnf-nett.no Eller besøk våre nettsider for mer info www.vhss.no www.fnf-nett.no/nordland/ www.idrettsforbundet.no/krets/nordland/


Laste ned ppt "Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google