Presentasjoner i departementene

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
System i sysakene Få skoesken inn i datamaskinen.
Advertisements

Presentasjonsteknikk - med PowerPoint som presentasjonsverktøy
Hva er en elendig presentasjon med PowerPoint?
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
Flervalgsoppgaver – bedre kvalitet og mer effektiv undervisning?
Webmarkedsføring som virker FRIundersøkelsen 2012 Spørreundersøkelse pr. epost ved skoleslutt skoleåret Til alle lærere med klasser.
POWER POINT INNFØRING I BRUK AV SOM ET PRESENTASJONS VERKTØY
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
Hønefoss politistasjon
1.Om postere Postere er vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker altså ikke om plakater som.
Dette er en vitenskapelig plansje i størrelse A1 (594mm x 841mm) laget ved hjelp av PowerPoint. Skriften her er Arial 48pt og fargen er lik streken.
Å skrive en sakpreget tekst
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Coaching og mentale prosesser
Workshop 8. februar 2013 Nye nettsider Maria og Martin.
En enkel måte å lage presentasjoner som gir effekt
1. Om postere Postere er vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker altså ikke om plakater som.
HELSEOPPLYSNING Påvirke holdninger og atferd Fremme god helse
Sammensatte tekster: Photo Story
Skøytedag 2013 Slåtthaugen. Ersilia og Per, poserer.
STASJONSUNDERVISNING
Muntlige presentasjoner
Kompetanseutvikling om universell utforming regionalt og lokalt i fylker og kommuner Plan for statlig samarbeid om utarbeidelse av program for arbeidet.
E-samhandling 1-2 linje i Vestfold - en ny start Kommuneoverlege Ole Henrik Augestad Sandefjord kommune ehelseseminar, Sandefjord,
Ungdomsrollen i dagens samfunn Elisabeth Backe-Hansen NOVA.
Mandag 8. November Powerpoint..
Flash og ActionScript - eksempler og oppgaver
Arngunna Skiple Sunnaas sykehus HF - en vei videre DELPROSJEKT 3 Telemedisin som verktøy i samarbeid med førstelinjetjenesten – med fokus.
Hvorfor lære HTML og PHP
Gruppearbeid, Leseopplæring 25. og 26. oktober 5. – 10
NINA JON De trøblete unge gutta Hvem fortjener politiets oppmerksomhet? En studie av dødsulykkene i trafikken 2004 og 2005.
Daglige stand-up møter er destruktive
10 regler for å skrive for web
Noen tips om PowerPoint
Målgruppen definerte vi som “den kulturinteresserte humanisten” -Universiteter og høyskoler har i dag ca elever til sammen i Oslo området. -De.
1. Om postere Når vi her snakker om Postere mener vi vitenskapelige plansjer til bruk på seminarer, kongresser og i andre faglige sammenhenger. Vi snakker.
Hvordan bruke mediene? Av Gladston.
Interesseorganisasjoner som inkluderer hele befolkningen Avdeling minoritetshelse og rehabilitering Rådgiver Gro S. Lopez.
Sammensatte tekster ?.
Prosjektperiode august 2008-august 2011 Prosjektleder: Mette Smedstad, KS Bedre samordning av tjenester for utsatte barn og unge Utviklingsarbeid i regi.
Kommentarer Odd M Reitevold Norges forskningsråd.
Eksempeltekst høst 2014 Når du skal svare på oppgaven:
Å ANALYSERE SAKPROSATEKSTER
Kapittel 7 Analyse Å analysere sammensatte tekster bilde – film -reklame SG- design/Fotolia.
Dramatisk sjanger Skuespill og film. Dramatisk sjanger Tekster som er laget for å framføres. Eksempler på slike er TV-serier og spillefilmer. Andre eksempler.
Å skrive tale. Å skrive en tale I den klassiske retorikken delte man opp taleskrivningsprosessen i fem faser: inventio, dispositio, eloqutio, memoria.
Å skrive tale. Å skrive en tale Inventio Dispositio Eloqutio, Memoria Actio.
V/ Øyvind Giæver, Sosial- og helsedirektoratet Sosial ulikhet i helse.
Norsk mal: Startside engelsk mal Velg BLD MAL– engelsk under ”oppsett”. Introduksjonsloven med forskrifter -pågående regelverksarbeid Hege Hov Eggen Seminar.
Utvikling av kvalitetsindikatorer KS Kort om bakgrunn: For de fleste kommunale sektorer er det få eller ingen gode indikatorer for objektiv.
Kapittel 1. Tilpasning til samfunnet Del 1: Individ og samfunn Denne delen skal hjelpe elevene til å nå følgende kompetansemål i læreplanen: 2a definere.
Prosjekt til fordypning Navn Navn på fordypning. Innhold  Her presenterer du hva du skal snakke om:  Eksempel: I denne presentasjonen skal jeg snakke.
Idoler & idealer. Et trygt rom Her er du velkommen som den du er Du er en bra person akkurat slik du er Ikke si og gjør noe du ikke selv vil Ha respekt.
| Å argumentere å skrive argumenterende tekst. Å komme i gang Bestem tema Finn informasjon om saken. Se en film, let på Internett, les i aviser, fagbøker.
Sosial kompetanse Sosial: Forholdet mellom mennesker Kompetanse: Dyktighet.
NY VRI Nina og Ingvild.
KULTURTANKEN Visuell profil
Nyhetsbrev ny medieplattform
Digital kunst, kultur og kommunikasjon Arbeidskrav 2b, Hioa høst 2016 WORKSHOP: FOTOGRAFI I SOSIALE MEDIER Elisabeth og Anne Gro.
Sett inn bilde av produktet her
Presentasjon av DARTFISH
Forskningsledergruppe Departemental styringsgruppe
Virkemidler tegneserier.
Sett inn bilde av produktet her
Noen tips om PowerPoint
Basis Lesing Panorama Vg3 Læreplanmål:
Seniorrådgiver Terje Kaldager
Å se andre innenfra og seg selv utenfra
Fysisk og psykisk helse
Utskrift av presentasjonen:

Presentasjoner i departementene Kule / fete / fine / bra Presentasjoner i departementene

Ikke alle er med AID BLD DSS FAD FD FKD HOD KD KKD KRD LMD MD NHD SD FIN JD OED SMK UD

Bruk av maler De fleste bruker dep-malen Egne maler: FD, KKD Nye maler: FAD, NHD

Vi er på vei Ryddige, anstendige Harmonisk fargebruk Bilder av god kvalitet God (ingen) bruk av effekter

men...

Tekst, tekst, tekst De aller fleste benytter mye tekst – og av og til bare det Teksten dekker ofte store deler av siden Av og til brukes det mye uthevinger for å fremheve viktige poenger Teksten er ofte i fulle setninger, sjelden korte stikkord Dette gjelder dog ikke alle, men trolig majoriteten i denne uformelle undersøkelsen Dette er en metaplansje, for liksom å si noe om hvordan sånne lysark fungerer Det har likevel en positiv side, dokumentasjonsjobben er lettere

Kjedelige? Mangler Filmer Humor Effekter/ animasjoner Punchlines Transparens/lag Humor Punchlines Tilpasnings-problemer Kjedelige?

Gode eksempler Bilderotasjon Tekstlig spenning Delikat bildebruk Animasjoner Tekstlig humor Snakkebobler Transparens

Norm Pene (skaper sympati hos mottakerne) Fungerende (unngår unødig irritasjon) Enkle (skaper forståelse) Multikommuniserende (tekst, bilder og tale spiller på lag)