Unge kunstnere (maleprosjekt)

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
Advertisements

• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.
Undervisnings ressurs i «Form og volum gjennom bretteteknikker i papir
«Strykebrettcover og stativ»
Et lite barnemøte. Barna har vist interesse for maling
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Lilandspeiderne Informasjon.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Kjærligheten landet i julen
Fra geometriske former til abstrakt design
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Klamydiaprosjekt 2012/2013 Evaluering Engø 7. oktober 2013.
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Ipsos MMI Norsk Medieindeks 2012.v
”Obligasjonssaken” – orientering til formannskapet
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Hva er vitsen med å gifte seg?
”Vi vil gjerne se Jesus”
Vi er FusionTech UB – som dere så i introduksjonen. Ting vi skal snakke om er: - Oppstarten - UB i førsteklasse.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Vi heller vannet oppi ballongene.. Det har vært kaldt på natten og vannet har frosset til is. - Vav, is, sier Adrian og peker på ballongen.
Gruppe 5!! Anne Pernille Fagerdal Ane Hilde Gilberg Brit Eva Eidsmo
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
:23 Evaluering Juleevangeliet, Barnas katedral desember Response Log.
Formings oppgave i forbindelse med operaprosjektet:
Elevene på Santa Rosa ville bli tatt bilde av.. Skolen hadde tre fine murbygninger bak hverandre.
TIMSS 2011 Matematikk og naturfag 8. trinn og 4. trinn Liv Sissel Grønmo Institutt for lærerutdanning og skoleforskning Universitetet i Oslo.
Line Nybakk Akerholt Astrofysisk bibliotek Erfaringer med kvalitative intervjuer.
Vi startet med å spørre dem: Hva er bra med kaninboys?”
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Hai ! Hai !.
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
Kombinasjonsbibliotek i Berg To like bibliotek i to ulike bygder Tunnelen fra Senjahopen til Ersfjorden gjorde forbindelsen mellom bygdene.
Vannressurser i Norge og verden!
Spørsmål til temaet: ”Vitenskap”
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Juni 2008 Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap.
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
Hobby Handball.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
En voksen viste frem bilder av de 5 ulike øvelsene vi
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Spørsmål og aktiviteter på ulike nivåer
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
Sammensatte tekster ?.
Fortelling Novelle Roman
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Presseskrivet. presseskrivet Til hvem Når sende Innhold Oppfølging.
Tilbehør Desember- fases inn Onsdag Julegaver Relation Identifier 0.1 Draft.
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn.
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
S TILLER TØFFERE KRAV TIL SKOLEELEVENE Side
Kapittel 5 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
ET TILBUD OM «KUNST MED MENING» …for inntektene av salget går til Barnas Stasjon i sin helhet (kontakt Ingunn K. Skaara på
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
JELØY MENIGHET HVA ER VI SKAPT TIL Å VÆRE HVA ER VI SKAPT TIL Å GJØRE.
Månedsbrev for januar og februar
Utskrift av presentasjonen:

Unge kunstnere (maleprosjekt) I desember hadde vi et spennende maleprosjekt med barna. Dette fikk alle foreldrene som julegave. Barna fikk hvert sitt lærret og tegnet et motiv ved hjelp av overhead. Når de var ferdig med motivet, malte de i de fargene de ville, men de fikk bare en farge av gangen. Resultatet av prosjektet ble så utrolig bra. Det er ingen som kan se at det er barnahagebarna som har laget bildene. Og vi har absolutt IKKE hjulpet til med noen ting! På grunn av dette fantastiske resultatet vil vi gjerne vise fram alle bildene til alle. Det hadde vært sørgelig å ikke vise de fram til verden Januar 09

Galleriet Leon Vilde Linnea Blend Madeleine Johanne Lucas Marius Diana

Galleriet Celine Jonathan Marita Even Linnea.E Erion Alida Oscar Leander Apolonia