Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med."— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med alle fri dagene i forbindelse med påsken. Barna på avdelingen har blitt ivrige etter å se etter vårtegn, og i den forbindelse har vi sådd blomster og gresshoder.

2 Barna i full vigør med å lage gresshoder og så blomster. Natur, miljø og teknikk

3 Barna har gjort seg noen erfaringer rundt hvordan slanger beveger seg. Først kikket vi på en del bilder av slanger, deretter skulle vi krype som slanger. Vi øvet oss på begrepene over, under, ved siden av, bak, foran. Til sist tegnet vi slangene. Antall, rom og form.

4 6 års klubben har utforsket klokken, vekt og måling.

5 Barna utforsker såpe i uteleken. 2 av de eldste barna leser for 2 yngre barn. Vi har skrivedans hver mandag. Dette er veldig spennende for barna. Kropp, bevegelse og helse.


Laste ned ppt "Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google