Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Klamydiaprosjekt 2012/2013 Evaluering Engø 7. oktober 2013.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Klamydiaprosjekt 2012/2013 Evaluering Engø 7. oktober 2013."— Utskrift av presentasjonen:

1 Klamydiaprosjekt 2012/2013 Evaluering Engø 7. oktober 2013

2 Klamydia 2012/2013: Opplegg • Samme konsept som forrige år • dvs Facebook og bruk av skolens Intranettside • Samme reklamemateriell - nye farger • Quiz med kinobilletter i premie

3

4

5 Sexsmartquiz

6 Oppsummering fra Idespinneriet: Vi nå har nådd 328 stk direkte med facebook delen av kampanjen. Vi har jobbet litt med å poste litt aktivitet på siden, og i tillegg har vi betalt litt for å sponse dere med noen promoterte innlegg gjennom vår egen facebookside, som nådde ut til 1283 personer. Dette fikk opp interessen litt og det er nå 47 stk som har deltatt i konkurransen. :) Dette er nå respektable tall vi kan være fornøyd med.

7 Videre: Vi har vært i møte med våre samarbeidspartnere innen Facebook som kan melde om at unge nå bruker Facebook på telefonene sine, de bruker ikke lenger PC sånn som før. Konkurransene på Facebok har man bare tilgang til på PC og der ligger nok mye av grunnen til at vi ikke har hatt like stor pågang som sist. Dette er ingenting vi kan gjøre noe med, for det er Facebook sitt eget regelement og sånt er umulig å forutse. Facebook endrer seg hver eneste dag og brukerne endrer sine vaner deretter.

8 Til slutt: I neste omgang vil vi gjerne foreslå en annen type konkurranse, på Instagram, som ligner på Facebook men med bilder. Her kan man nemlig lage en bildekonkurranse der man kan gå inn fra mobil også. Det er ihvertfall tydelig at vi ikke kan forvente å kunne reprodusere gamle kampanjer igjen på sosiale medier så fort som den verdenen forandrer seg.


Laste ned ppt "Klamydiaprosjekt 2012/2013 Evaluering Engø 7. oktober 2013."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google