FlexCrème™.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hvordan kroppen er bygget og fungerer
Advertisements

Ta livet og øyeblikket tilbake
ENERGIOMSETNINGEN.
Team Jæren Treningssamling
Kulde og kuldepåvirkning
CELLER OG VEV: Fra læreplanen:
Forvandle livet ditt på 90 dager
Råd for et sunt kosthold (1)
Nervesystemet!.
INTENSE BODY MOISTURISER overlevelsesstrategi for sunn hud avsluttstart perennial ™
NERVER OG HUD.
Smart solbeskyttelse AVSLUTTSTART. HJEMTILBAKENESTE solen din hudtype i solen sunright ® - ingredienser sunright ® - produkter ©Nu Skin Europe 2002 Smart.
hos barn i barnehage og skole
Sss Making the world feel beautiful LPG tilbyr nye muligheter.
Fotosyntesen Her er et forsøk på å vise på en veldig enkel måte hvordan vi kan tenke oss fotosyntesen foregår Vi kan tenke oss at det er en liten fabrikk.
FØRSTEHJELP VED BRANNSKADE
Uten mat og drikke.
ORGANSYSTEMENE OG KROPPEN VÅR:
Grunnleggende spørsmål om naturfag
Legemidler, naturlegemidler og helsekost
Stovner videregående skoles
Smart solbeskyttelse AVSLUTTSTART. HJEMTILBAKENESTE solen din hudtype i solen sunright ® - ingredienser sunright ® - produkter Smart solbeskyttelse Dette.
Litt om stjerner og planeter Klikk deg frem .
Dra nytte av kunnskapen som er nedarvet gjennom generasjoner.
Kjenn din hudtype For å forstå hvor sårbar huden er overfor skade fra solen, må man finne ut hvor mye sol huden tåler Ung eller blek hud med fregner og.
Innleggelse, stell og komplikasjoner
Innføring i behovet for ernæring i et fysiologisk perspektiv
Innføring i behovet for ernæring i et fysiologisk perspektiv
Fordøyelsessystemet Næringsstoffene i maten er store molekyler.
BASIS - CELLER Alle levende organismer er bygd opp av celler
Karbohydrater Består av grunnstoffene C, H og O
Vitaminer.
INTENSE BODY MOISTURISER overlevelsesstrategi for sunn hud avsluttstart perennial ™
Ansiktsmasker avsluttstart. hjemtilbake ansiktsmasker neste Dette dokumentet er til bruk for ansatte hos Nu Skin Enterprises Europe og uavhengige distributører.
”Livbåtfot” og frostskader
FORDØYELSE EN FORNØYELSE
Sss Making the world feel beautiful LPG tilbyr nye muligheter.
Kunnskapsbasert grunnleggende hudpleie: utfordring og potensial Lekneshagen Bofellesskap Lena Nybø og Malin Stokka Oktober 2014.
OVERdrive ™.  OVERdrive bidrar til å gi maksimal utholdenhet under kraftig fysisk aktivitet, øker energiproduksjonen og bedrer restitusjonstiden.
Mennesket spiser organske stoffer fra dyr
Litt om stjerner og planeter Klikk deg frem .
- Kjeder av karbonatomer
Energigivende næringsstoffer Protein 1 gram gir 17 kJ Karbohydrater1 gram gir 17 kJ Fett1 gram gir 38 kJ.
Teori mat&helse 1 Emne: Mat og livsstil Måltider HVORDAN: 4-6 måltider pr dag. 3-4 timer mellom hvert måltid. Variert kosthold Minst mulig sukker og.
Fra celle til flercellet organisme. Mål Du skal kunne cellenes felles grunnleggende bygningstrekk.
FOTOSYNTESE OG CELLEÅNDING Læringsmål: Kunne forklare hva fotosyntese og celleånding er.
Hvordan fungerer de?. Plantecelle Funksjonene i ei plantecelle. Planteceller: Planteceller består av en cellevegg, en cellemembran, en cellekjerne, mitokondrier,
Huden. Hudens egenskaper og oppgaver Huden er både et organ og et eget organsystem Kroppens største organ Viktige oppgaver: –Beskytte mot stråling, smitte,
BASIS - CELLER Alle levende organismer er bygd opp av celler
Øyets ulike deler og deres funksjon
Beina og skjelettet Kroppens byggverk.
Kapittel 3 Nervesystemet
Nerver og hormoner – kommunikasjon i kroppen
Kroppen som helhet Laget av Anniken Ordbegrep Anatomi= Læren om hvordan kroppen er bygd opp Fysiologi= Læren om hvordan kroppen fungere, oppgave Livsstilssykdommer=
Vev og vevsvæske.
Hva gir oss energi i maten
Vitaminer og mineraler
Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter
Planteceller og planter
Livets historie.
Fra celle til flercellet organisme
Utskrift av presentasjonen:

FlexCrème™

FlexCrème™ Hudkrem med cetylesterkompleks

FlexCrème™ Produktfordeler Rask, enkel vei til et aktivt, mer fleksibelt liv med økt bevegelsesfrihet Hovedkomponentene fungerer som emulgatorer og smøremidler Hurtigvirkende, angriper problemområdet raskt Kan også øke kollagennivået i huden, slik at huden blir smidigere og spenstigere.

FlexCrème™ Produktegenskaper Merkevarebeskyttet cetylesterkompleks Virkestoff: Topisk mentol 1,25 % Lett å påføre Absorberes raskt av huden Ikke fettholdig

Merkevarebeskyttet komponent Cetylesterkompleks Cetylmyristoleat (CMO) Helt naturlig fettsyrekompleks Naturlige forekomster i bestemte dyr, nøtter og grønnsaker Unikt og merkevarebeskyttet Påvist å fungere som overflateaktivt stoff og smøremiddel ved peroral administrasjon

Vitenskapelig testet Dobbelblind placebokontrollert studie* Utført ved universitetet i Connecticut Presentert på et møte i American College of Sports Medicine i San Francisco, California i mai 2003 Forskerne fant at 100 % av pasientene som brukte denne merkevarebeskyttede kremen, fikk statistisk signifikant utbytte av den Sendt til J Rheumatology for publisering *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(5 vedlegg): 1358, 1998.

Bruksanvisning Påføres på problemområdet inntil tre til fire ganger daglig Kan brukes av alle fra og med 2 års alder Trygt for alle som tar medisiner for smerter i ledd/rygg, spenningshodepine eller vonde muskler Kun til utvortes bruk Unngå kontakt med øynene og andre følsomme områder

Hudens betydning Huden er kroppens største organ (opptil 16 % av kroppsvekten), og danner en barriere mellom kroppen din og det ytre miljøet. Denne barrieren er imidlertid åpen og gjennomtrengelig for miljøet for utveksling av varme, luft og væsker.

Grunnleggende hudstruktur Huden består av tre lag som alle har sin egen funksjon og hensikt. Disse lagene er: Overhuden (epidermis) Lærhuden (dermis) Underhuden (eller det subkutane laget)

Grunnleggende hudstruktur Underhuden Underhuden ivaretar tilførsel av næringsstoffer, utskillelse av avfallsstoffer og varmeutveksling. Svettekjertlene finnes i dette laget. De utskiller ikke bare avfallsstoffer gjennom svetting, men kontrollerer også temperaturen ved fordamping på hudoverflaten. ”Gåsehud” oppstår når det fine laget av muskler som befinner seg i underhuden, trekker seg sammen.

Grunnleggende hudstruktur Lærhuden Lærhuden er et bindevevslag som inneholder en uendelig mengde ørsmå blodkar som lar huden puste og tilføre næring til de ytre hudlagene. Lærhuden er det laget som absorberer stoffer som påføres på huden. Talgkjertlene befinner seg i dette laget, i nederste del av hver hårsekk. De utskiller et oljeaktig stoff som kalles talg, som smører huden.

Grunnleggende hudstruktur Lærhuden fortsettelse At svette- og talgkjertelene fungerer normalt er avgjørende for at huden er i balanse. Sammen skaper disse kjertlene en naturlig film som beskytter huden mot angrep utenfra. Hvis talgkjertlene er overaktive, slik som i puberteten, kan det føre til dannelse av hudormer og kviser.

Grunnleggende hudstruktur Overhuden Overhuden er det gjennomsiktige ytterlaget som dekker hele utsiden av kroppen. Her finnes det et utall nerveender som gjør huden til et stort sanseorgan som kjenner varme, kulde, lys, smak og berøring.

Grunnleggende hudstruktur Overhuden fortsettelse Smerte og velbehag oppleves gjennom disse nerveendene, og vi kan se skiftende sinnstilstander gjennom huden, fra å bli blek av frykt til tomatrød av forlegenhet. Det ytre laget av overflatehuden består av døde hudceller som kontinuerlig skaller av som tynne flak og erstattes med nye lag fra undersiden.

Hva er kollagen? Kollagen er en type protein. Kollagen finnes i flere vev og i forskjellige former, men det er spesielt store forekomster av kollagen i og omkring ledd. Mange av de attraktive egenskapene i sener og brusk skyldes kollagen. Kollagen, som inneholder strukturer, må pleies for ikke å tære på kroppen.

FlexCrème™ © ™ 2003