Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter"— Utskrift av presentasjonen:

1 Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter

2 Kobber - viktig for helse og ernæring
Kobber er viktig for alle levende ting og et naturlig forekommende element, så er kobber tilstede overalt i verden rundt oss. Livet har utviklet seg i denne naturlige tilstedeværelsen, og mennesker har utviklet innebygde mekanismer for å administrere inntaksnivåer. Kobber er ikke dannet i kroppen og må hentes fra mat og drikkevann hver dag som en del av et balansert kosthold, og av og til, ved bruk av kosttilskudd.

3 Fortsettelse Kostholdig kobber er viktig for alle. Våre fordøyelsessystemer assimilerer mengden som er nødvendig for god helse gjennom et system for opptak som kalles homeostase. Overflødig kobber utskilles.

4 Kobbers rolle i vekst og utvikling
Nesten hver celle i kroppen bruker kobber, og sammen med jern og sink utgjør kobber trioen av mineraler som er avgjørende for vårt velvære. Kobber er avgjørende for kroppens helse fra fosterutvikling til og med til alderdom. Helt enkelt, uten kobber, kunne hjernene våre, nervesystemer og kardio vaskulære systemer ikke fungere normalt

5 Kobber er viktig for: Hjernens utvikling under føtal og postnatal vekst, og opprettholdelse av hjernens helse gjennom livet, inkludert effektivt antioksidativt forsvar. Effektiv kommunikasjon mellom nerveceller Vedlikehold av sunt hud og bindevev Sårheling Strukturell integritet og funksjon av hjerte og blodårer Vekst av nye blodkar

6 Fortsettelse Riktig struktur og funksjon av sirkulerende blodceller
Dannelse av cellene i vårt immunsystem (hvite blodlegemer) Vedlikehold av en sunn og effektiv immunrespons Generering og lagring av energi i "kraftverkene" av cellene våre, mitokondriene.

7 Hvorfor kobber? Kobber har lenge vært kjent av leger for å bistå transport av oksygen gjennom blodstrømmen, og brukes i våre produkter for å hjelpe lindring av muskelsmerter, sårhet og rehabilitering. Kobber har også betydelige antibakterielle og antimikrobielle egenskaper, med tester som tyder på at kobber kan redusere spredningen av vanlige bakterier som e-coli og MRSA.

8 Vårt unike kompresjonsmateriale
Bestående av 88% innebygd kobber-nylon og 12% Spandex, bruker vi en unik patentert stoffstruktur som maksimerer det innebygde kobberinnholdet og gir utmerket wicking ytelse. Kombinert med alle naturlige innebygde egenskaper av kobber, blir egenskapene som finnes i alle våre plagg, aldri vasket ut og vil vare i livet. Vår komprimering holder sin form, elastisitet og støtte, og sikrer at du føler deg fullt ut av kobberinnholdet så lenge du bruker våre produkter.

9 Fortsettelse Vår patenterte langstrakte "X-form" fiberstruktur øker gapet mellom individuelle trådstrenger, slik at en 4-veis kapillær funksjon som raskt sprer og tørker kroppens fuktighet. En teknikk som bare finnes i våre produkter, reduserer vår fiberdesign også kontaktpunkter mellom hud og stoff, i tillegg til redusere hudens fuktighet og økende komfort. I motsetning til andre kompresjonsstoffer virker kobber88 ™ lettere, jevnere og mer motstandsdyktig mot rynker og ryttere, noe som gjør den ideell til sportsapplikasjoner og perioder med lengre bruk.


Laste ned ppt "Kobber som grunnstoff og helsemessige aspekter"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google