Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Nedlasting av apper på Apple
Advertisements

Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Hvordan bruke en videokanon
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Oppdatering for Java. Java Update er viktig å laste ned på din PC. Når du bruker nettbank, logger du deg inn med JavaID. Når du får Java oppdateringer.
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Filer til og fra mobiltelefon
Kreativ bruk av tankekart
Dokumenter og arkivering
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Dokumentasjon av en prosess
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Oppdatering for Adobe Reader Når du får oppdateringer fra Adobe Reader, kommer det en tekstboble nede til venstre på skjermen (se bildet under), her klikker.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Byggesak Trinn for trinn.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
Funksjoner og Innstillinger i
Sette opp Gmail i Outlook
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
Powerpoint v/ Terje Høiland
Her er en test på SONY`s siste teknologi
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Windows 7 - Oppgraderingskurs
Innstillinger for Cerum Web Save i Windows Vista.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Slik lager du dørskilt VELG MALTYPE SKRIV UT SKILTET MALTYPER
Utskrift av presentasjonen:

Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista Oppgavelinjen er den linjen du har nederst på skjermen. Helt til venstre finner du Startikonet (et blått, rundt ikon med et Windowsflagg). Det er her du skal klikke for å finne et program. Bak dette ikonet ligger alle programmene på datamaskinen. Så følger det noen flere ikoner, avhengig av hvilke programmer du har oppe, og hvilke som du har lagt der selv. Dette kalles Hurtigstart. Her klikker du en gang på ikonet til det programmet du vil åpne.

Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista På høyre side av Oppgavelinjen kan du se at det står NO, det står for Norsk, bokmål. Bak pilen som peker oppover kan du se de skjulte ikonene. Bak flagget kan du åpne Handlingssenteret. Neste ikon indikerer et batteri (om du kjører uten strømadapter). Kjører du med strømadapter vises et batteri med en strømledning. Neste ikon viser om du er koblet til Internett, her kan du koble deg til trådløst Internett. Det neste ikonet indikerer en høyttaler, det er her du skrur av/på lyden på din PC. Helt til høyre finner du klokke og dato.

Gjelder for Windows 7 og Windows Vista Startmenyen Gjelder for Windows 7 og Windows Vista Startmenyen får du ved å klikke på Start (nederst til venstre på oppgavelinjen). Startmenyen er delt i to kolonner, en til venstre med programmer og en til høyre hvor du bl.a. kommer inn i. Dokumenter, Bilder, Datamaskin og Kontrollpanel. Det er nok å klikke en gang for å åpne programmer i startmenyen.

Gjelder for Windows 7 og Windows Vista Startmenyen Gjelder for Windows 7 og Windows Vista Søke etter program. Om du ikke ser det programmet du leter etter i startmenyen, kan du skrive navnet på programmet, for eksempel: skriv wo (om du skal ha programmet WordPad) og alle programmer som begynner på wo kommer frem i det hvite feltet. Klikk på programmet for å åpne det.

Startmenyens høyre side. Her finner du bl.a. bibliotekene Dokumenter, Bilder og Musikk. Det er her du har lagret dine filer. Under første strek finner du Datamaskin, herfra kan du åpne en CD/DVD, minnepinne eller kamera om ikke Autokjør kommer frem, et dialogvindu for å Åpne mapper og vise filer når du setter inn for eksempel en CD/DVD, minnepinne eller et kamera.

Startmenyens høyre side. Under andre strek finner du bl.a. Kontrollpanel. Her kan du bl.a. komme inn på System og vedlikehold (Komme i gang med Windows og sikkerhetskopiering), Sikkerhet (Oppdatering og kontroll av datamaskinens sikkerhetsstatus), Nettverk og Internett (Koble til Internett og se nettverkstatus og oppgaver), Maskinvare og lyd (Innstilling av lyd og legge til skriver). OBS. Du må vite hva du gjør i kontrollpanelet, er du usikker, klikk Avbryt.