Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det."— Utskrift av presentasjonen:

1 For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det kommer frem et tastatur. Det betyr at du kan skrive inn den siden du søker etter. En Internett-adresse kan se slik ut. http//www.seniornett.no men du skriver bare seniornett.no. Internett

2 Verktøy på Internett = Fane. Du står alltid på en fane når du åpner Internett. Ved å trykke på krysset til høyre i fanen, lukker du den. = Ved å trykke her, åpner du en ny fane slik at du har to faner oppe, det betyr at du har to Internettsider oppe. = Ved å trykke her, får du en liste over alternativer for Internett. = Når du har vært inne på flere Internettsider, kan du bla frem og tilbake ved å trykke på disse pilene. = Ved å trykke her, oppdaterer du siden. Adressefeltet (se bildet under): Her skriver du inn siden du søker på. Stjernen til høyre er for å legge til en favorittside. = Disse tastene er favorittfeltet og logg.

3 Tastaturet på Internett = Tabulator. Denne tasten bruker du til å få et innrykk, eller du kan gå fra felt til felt i Internett. = Slettetast. Ett trykk sletter 1 bokstav trykk og hold for å slette alle bokstavene. = Søk. Trykk denne tasten for å søke opp siden du har skrevet inn i adressefeltet. = Talltastatur. Trykk denne tasten for å få et talltastatur og tegn, slik som @.

4 Søk på Internett Når du skal søke inn en ny side på Internett, trykker du i adressefeltet slik at det blir markert (det kan også komme frem et spørsmål om å merke alt, da trykker du på Merk alt). Nå skriver du inn den adressen du søker etter og trykker på tastaturet. Adressefeltet


Laste ned ppt "For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google