Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de kan komme oftere. Windows Update skal komme automatisk, om ikke kan du sørge for at det gjøres: Åpne Startmenyen og skriv bokstavene upd, klikk på Windows Update, du vil få frem vinduet til Windows Update: Klikk på Endre innstillinger (se bildet over).

2 Endre innstillinger (se bildet over). Under Viktige oppdateringer, skal det stå Installer oppdateringer automatisk (anbefales), om ikke velger du dette ved å klikke på den teksten som står der. La din PC installere oppdateringer hver dag, du kan selv velge klokkeslettet, for eksempel 13:00. Sjekk at det er en hake i de neste feltene. Om det ikke er haker, klikker du i de tomme boksene. Når du er ferdig, klikker du OK. Det kan hende du må godta endringer ved å klikke Ja eller Fortsett.

3 Det er lurt å se etter oppdateringer manuelt i tillegg. Åpne Startmenyen og skriv bokstavene upd, klikk på Windows Update, du vil få frem vinduet under: Om du har oppdateringer, vil du se en gul strek med et gult skjold (se bildet over), det kan også være rød strek med rødt skjold. Da vil du se en knapp hvor det står enten, Se ette oppdateringer, Last ned oppdateringer eller Installer oppdateringer, klikk på denne knappen. OBS; om det står "Stop" først i teksten, må du ikke klikke. Grønn strek og grønt skjold betyr at du ikke har noen oppdateringer.

4 Ikke alle oppdateringer kan installeres samtidig. Da vil du se at det står, som i dette tilfellet, 67 viktig oppdateringer er tilgjengelige. Klikk på denne teksten.

5 Merk de oppdateringene du vil ha ved å hake av foran hver oppdatering (klikk i boksen foran der det står navn for å markere alle), klikk på OK (se bildet under).


Laste ned ppt "Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google