Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Tør å sette grenser! Diskusjonsopplegg om ungdom og alkohol -
Vi ser hverandre og erfarer at i Guds rike hører vi sammen
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Den vesle gutten og julenissetoget
I.

EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
De dårige følelsene. Veiene ut..
Music: Nightengale Serenade
Fra ord til liv Mars 2011.
Barnet som gave og oppgave
Fra ord til liv August 2012.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
Fra ord til liv april 2011 «Men ikke som jeg vil, bare som du vil.» (Mark 14,36)
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Veiledning av elever / lærlinger
Ei dramatisering Maren & Agnete – fritt etter Johan Herman Wessel.
Lars OpdalHøgskolen i Buskerud Hvorfor Google? ”Jeg lurer på hva som egentlig er bra med en søkemaskin på Internett som kommer tilbake med
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Sett inn riktig tid/form av verbet
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Hvem er Jesus?.
Med sekken full av penger!
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Gudstjeneste 1.søndag i advent 2008 i Gruben kirken Dra ut, dra ut gjennom portene og rydd en vei for folket! Bygg, ja, bygg en kongsvei og rens den vel.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Diakoni og trosopplæring
Sang: Ballongvisa (May Britt Andersen)
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Velkommen til ettårssamling
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Kapittel 39 Samlivsformer.
Gjør om fra direkte til indirekte tale. Han sier … 
Kapittel 5 oppgave d Bruk riktig ord på riktig plass i riktig form.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Fra ord til liv April 2010.
Fra ord til liv Februar 2010.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
EMedia Planlegger InnholdBryllupsmesserWebshopLokalt marked.
1.Blir Gud æret gjennom det? 1Kor 10:31 2.Kommer jeg til å skamme meg over å gjøre dette når Herren kommer tilbake? 1Joh 2:28 3.Er det ”av verden”?Joh.
Onsdag 13. mars Sam Eyde vgs
NÅ SKAL VI LÆRE OM LIKNINGER.
Livets tog.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Vekst etter kriser. Bodø 13. juni Odd J. Eidner
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Tenk deg en landsby der det bor 100 mennesker
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Kroppen som Gud har villet
“Disippel-høring”.
Slik lager du sjablonger med Gimp!
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Livsstilsending - uke 5 -
Gang.
Utskrift av presentasjonen:

Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp Køl og bensin, mye vil ha mer så vi tar ikke hensyn Kjøper opp kvoter som miljøets venner.   Stopper ikke opp for vi har jo penger Stopper ikke opp før hele Nordsjøen vrenges Stopper ikke opp for vi er norske engler Som gaper over mer, mer enn vi trenger

  Vers 1 Jeg lurer på åssen det skal gå nå, Vi må alle ta oss sammen litt og bruke de små grå Det hjelper ikke si ”så, så det går nok over” De som vet må våkne opp for denna kloden her sover Fakta til de som sitter på makta For rødt, hvitt og blått vi sitter i saksa På tide å iaktta og kjempe for forandring Men her er det maktkamp om priser på flaska

Refreng SOS, et rop i fra sør opp til nord Vi er ikke alene For mye CO2, for lite søster og bror med kanskje ”mon tro” og trøstende ord. SOS, et rop om hjelp til folk flest De har minst, vi har mest

Vers 2 Jeg roper ”mayday mayday” og ”SOS” For mange folk i verden er det skikkelig stress Jeg har sett ting jeg ikke glemmer Men ting som jeg fortrenger Jeg er bekymra for min stil Andre for sitt liv Så hvordan kan jeg fortsette å drikke coca cola Mens det fortsatt finnes fattige folk igjen på jorda 10 kroner for dem er skikkelig masse spenn Vi rike driter penger men hvor bruker vi dem hen? Snu!

Vi bruker dem på oss sjæl vi blir feitere og feitere Vestens ungdommer blir bare veikere og veikere Dulla til søvn av Hollywood og Gucci Folk har alltid vært fattig, det blei ikke sånn helt plutslig Vi lokker øya, ser vekk, sannheten er vår skrekk Bobla som vi lever i har fått seg en sprekk Men det var kanskje på tide For over alt i verden kan man se mennesker som må lide

Vers 3 Jeg lar klisjeene  sveve. Lar det stå til og jeg skal dele, Mitt syn, mine tanker og livet jeg lever For hvem er jeg, hvor står jeg i det store og hele? Alle verdens problemer, og kan jeg gjøre noe med det?   Et dilemma Mentalt så sitter jeg i klemma. For hva skal vi gjøre når det blir høl på blemma? Vi prøver å glemme, for det kan ikke stemme En bør ikke tenke lenge før sannheten skremmer

En skremmende mengde med mennesker Lever under verdens fattigdomsgrense En skremmende mengde med penger Skal forvaltes, men er i lukkede hender   Så her står jeg som en i mengden Og jeg kjenner mine grenser Fengslet med mitt ego`s lenker Men skal noen ting endre må jeg begynne med meg selv Og hvem vet, kanskje får vi noe til felles.

Refreng SOS, et rop i fra sør opp til nord Vi er ikke alene For mye CO2, for lite søster og bror med kanskje ”mon tro” og trøstende ord. SOS, et rop om hjelp til folk flest De har minst, vi har mest