I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Profetene i Det gamle testamente

YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
C ognitive A ffective T raining Peter 12 år: Sommersøndag •Forventningsfull til 7 •Denne helga er jeg på Strandbo. I går sa de voksne at vi skulle på stranda.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi.
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
Kjærligheten landet i julen
Skriveprosessen Fra tanke til tekst.
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Vi har om sammenhengen mellom røykedebut og sport
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
Merkeverkstedet Hvorfor burde kunden velge oss?. Tilbud og etterspørsel…. Erkjennelse: De frittstående hadde ikke vært her hvis det ikke fantes etterspørsel.
Med sekken full av penger!
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Fra ord til liv Fra ord til liv Mai 2012 Mai 2012.
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Hva er vitsen med å gifte seg?
”Vi vil gjerne se Jesus”
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Vikingenes Gravskikker.
Kapittel 39 Samlivsformer.
”Mannen som skulle stelle hjemme”
Kapittel 5 oppgave b Sett inn riktig form av substantivene, med artikkel hvis nødvendig.
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Kim er en jente som er fem år gammel. Hun bor i et land som heter Vietnam sammen med familien sin. Kim har tre storesøstre og en lillebror. I huset til.
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
Vi hører stadig om “reglene" fra kvinnesiden. Her er endelig reglene sett fra mannens ståsted.
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Ser du feilen i denne setningen?
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Stiftelsen Frischsenteret for samfunnsøkonomisk forskning Ragnar Frisch Centre for Economic Research Pensjonsordninger, yrkesaktivitet.
Og.
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
Side 156 – 158 Hvilke pronomen mangler?
Agent for rettferdighet
Fest og følelser Om seksualitet.
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Kapittel 13 I begravelse.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Utskrift av presentasjonen:

I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....

Det var 5 etasjer i senteret. Jo høyere opp man kom, desto høyere kvalitet ble det på mennene. Kvinnene fikk kun en inngang til dette shoppingsenteret.

Men det var en regel: Hadde man først gått opp en etasje, kunne man ikke gå ned igjen... Enten valgte man en mann fra en etasje eller så kunne man gå opp til neste... Hvis ikke måtte man forlate shoppingsenteret ! STOP

To venninner bestemte seg for å gå til dette shoppingcenteret.

De kom inn i første etasje og kunne se et skilt med følgende kundeinformasjon: Mennene i denne etasjen er i fast arbeid og er glad i barn.

“Bra... Det ville vært verre om mennene ikke var i fast arbeid eller ikke var glad i barn men...“ “Hvordan er mennene i neste etasje?” Det spekulerte begge kvinnene på......og bestemte seg for å dra opp til neste etasje!

I andre etasje var det også et skilt, med følgende informasjon: Mennene i denne etasjen er i fast arbeid, har god lønn, er glad i barn og ser bra ut...

“Så du det?" – sa den ene av veninnene. “Hvordan er da mennene i neste etasje?" Raskt dro de opp til neste etasje...

Skiltet i tredje etasje hadde følgende informasjon: Mennene i denne etasjen er i fast arbeid, har god lønn, er glad i barn, ser bra ut og hjelper til hjemme.

“¡¡¡Uau!!!" – sa en av venninene – “Fristende å slå til her, men jeg lurer så på hvordan mennene er i neste etasje..." Ytterligere en gang bestemte de seg for å dra opp en etasje...

Med stor entusiasme leste venninnene skiltet i fjerde etasje som hadde følgende informasjon: Mennene i denne etasjen er i fast arbeid, har god lønn, er glad i barn, ser bra ut, hjelper til hjemme og er gode elskere...

“Ooooh, kjære Gud !” sa de begge. “Hva venter oss i den femte etasjen !!!!”...og uten å blunke dro de umiddelbart opp til den femte og siste etasjen...

Etasjen var TOM !!!...og skiltet hadde følgende informasjon:

Denne etasjen finnes kun for å bevise at: Det er umulig å tilfredstille kvinner ! Vær vennlig, fortsett til utgangen. Ha en flott dag! Vær vennlig, fortsett til utgangen. Ha en flott dag!