Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!."— Utskrift av presentasjonen:

1 Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!

2 Du skal leie film med venninnene og dere begynner en heftig diskusjon om hva dere skal se. Hva gjør du? Du er enig med flertallet. Krangling er bare bråk! Du holder på dine forslag og nekter alt annet. Bare tull å kaste bort kvelden med en dårlig film. Du prøver å finne noe alle kan bli enige om. Det finnes nok film i verden til at dere greier det! Du støtter den du helst vil unngå å krangle med. Dere skal jo på tur i morgen, og da ville det jo vært surt å være uvenner!

3 Familien skal på middag hos farmor, og moren din finner ut at hun skal bestemme hva du skal ha på deg. Du nekter plent, og kjefter henne opp for å prøve å styre livet ditt. Du går på kompromiss, og velger noe både du og hun synes er fint. Du går inn til pappa, og får ham til å tale din sak. Du gjør som mamma sier - hun vet jo best!

4 Kjæresten din forteller at han synes det er slitsomt å være sammen med de fnisete venninnene dine.
Det kan han synes så mye han bare vil! Venninnene er like viktige som ham, så dem får han holde ut med hvis han vil være sammen med deg. Jeg kan være med venninnene uten at han er med, så det behøver vel ikke å være et problem. Vennene hans er minst like slitsomme med sitt evige snakk om data og spill...

5 Du har krangla med de to beste venninnene dine etter at den ene av dere følte seg holdt utenfor.
Du ringer til hver av dem etter tur og ber om unnskyldning, først til hun som følte seg utenfor. Du venter til de ringer deg. Det var ikke din feil! Du stikker bort til hun som følte seg utenfor, ber om unnskyldning og foreslår at dere skal finne på noe med det samme! Du får med deg hun som følte seg utenfor på å stenge ute den andre av venninnene deres.

6 Resultat:

7 Du er deg! En helt normal jente, helt forskjellig fra alle andre. Du har din helt egen personlighet, med styrker og svakheter, helt unik og helt deg selv!

8 Og nå har vi tid til å snakke om akkurat det!


Laste ned ppt "Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google