Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi."— Utskrift av presentasjonen:

1 Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi ammet med flaske og smokk. Og slike små katter må også ha hjelp til å tisse. Det gjør du ved å stryke dem i rompa med fuktig bomull. Det var fristende å korte ned på mat og tiden som gikk med. Men det hadde ingen hensikt. De var som andre babyer. Spiser og sover. Om de ikke var mette så sovnet de ikke. Da skrek og sutret de. Jim med en babykatt

2 Ingen vektproblem Vi veide dem ikke da vi begynte. Etter en stund kom det i avisen en lang artikkel om et rådyr som ble flasket opp. Det veide 550 gr. Og måtte mates med dråpeteller. Nå var våre katter blitt store gutter alt. Men de hadde brukt vanlig smokk fra første dag.

3 Er det mat å få Hei! Her kommer flaska. Og den kjenner vi igjen. I lek og spill. Men alle ”føtter” går til kjøleskapet. Der flaskene står. Og så må en vente. Og male som katter gjør, mens maten blir varm.

4 Alle må hjelpe til Einar har grepet på det. Legg merke til hvor fint kattungen holder flaska. Måten å ligge i armkroken slik, det valgte de sjøl.

5 Rikke … må og hjelpe til

6 Brysom katt Rikke … ikke alltid like tålmodig

7 Bare gå videre Rikke …gjør sin plikt …

8 Det går bedre nå Rikke … Jim …

9 Ingeborg 2003 Og Vi Haster Videre Til Nye Prosjekt


Laste ned ppt "Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google