Et lite barnemøte. Barna har vist interesse for maling

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
BILDE SOM TEKST Nytt undervisningsprogram på Rogaland Kunstmuseum.
Advertisements

PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Guide til Facebook - sider og arrangementer
Analyse av ’’ Piken med perleøredobb’’
Piken med perleøredobb
Forsering av fag på høyere nivå - forseringsprosjektet
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Språkpraksis Hvor har du språkpraksis?
KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre.
KIRKEN – ET MØTESTED PÅ VEIEN I ET FLERKULTURELT MILJØ.
Fra geometriske former til abstrakt design
Evaluering av september på blå
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Arbeidskrav 3 Del 2 Idéutvikling for illustrasjon, dekor eller kunstnerisk uttrykk. Jobb med ett av de to temaene dine. Arbeidet skal hovedsakelig foregå.
Månedsbrev fra Blåklokka
Læring, kunnskap, formidling Prosjekt moderne kunsthistorie Fagerlia videregående skole KUNSTHISTORIE.COM Prosjekt moderne kunsthistorie Fagwiki som læringsarena.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Diagnostisk undervisning  Viktig begrep: misoppfatning  En misoppfatning er en uutviklet begrepsforståelse eller en overgeneralisering.
Diagnostisk undervisning
Gjennomgang av Fasilitetsundersøkelsen Prosessen så langt Arbeidsgruppen organisert som inkluderer deltaker fra alle relevant avdelinger. Arbeidsgruppen.
Kubismen.
Sammensatt struktur Visning av intern struktur i et samarbeid mellom objekter Fokuserer på ett av en klasses flere mulige ansvar.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Hai ! Hai !.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Bildebehandling i Paint
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
RGB •The RGB fargemodell er en additiv fargemodell der rødt, grønt og blått lys er lagt sammen på ulike måter å gjenskape et bredt spekter av farger.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Unge kunstnere (maleprosjekt)
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Sikkerhetsmøte 2015 Take off stall (power on stall)
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Gautesete SKOLE Kunst og Håndverk skoleåret Trinn
Norsk Finansbarometer 2015 © TNS Norsk Finansbarometer 2015.
Utenlandsopphold - Midtøstenstudier med arabisk
Norsk Finansbarometer 2015 © TNS Norsk Finansbarometer 2015.
Ny barnehage – ny førskolelærerrolle?
Beboermøte – 1 Juli Bjørnefaret Borettslag. Vedlikehold har vært misligholdt i mange år. Bjørnefaret borettslag har: Ikke vasket fasade på 15 år Ikke.
 1. Bli kjent med Atlantis event display: et visualiseringsprogram for partikkelkollisjoner Identifisere partikler i detektoren Identifisere partikkelen.
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
Trekkfuglene Et sikkert vårtegn. Læringsmål for emnet: Lære hva begrepet trekkfugl og standfugl betyr. Lære å se forskjell på en trekkfugl og en standfugl.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
24-Sep-16 ALLE TELLER Jakten på elevenes tenkning (når ”svaret” er feil) Gerd Nilsen Høsten 2011.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
«Sinterklaas en Zwarte Piet» i Nederland. Hvem er den merkelig gammel mann på skimmelen, og sine svarte gøye hjelpere? Sinterklaas: en veldig god, gammel.
Drama som læring Noen tips til aktiviteter. Samvittighetens røster En elev personaliserer personen som har et dilemma, et problem eller etisk utfordring.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
ET TILBUD OM «KUNST MED MENING» …for inntektene av salget går til Barnas Stasjon i sin helhet (kontakt Ingunn K. Skaara på
Elevtekstanalyse ``Godhetens gud er død`` Janne og Geir sitter i et tre. He he he Lol azz:P La stå! Ukens ordenselever: -Tony og Trude Nå må dere begynne.
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
AKVARELL MALING Fargeperspektiv. diskutere hvordan kunstnere i ulike kulturer har framstilt mennesker gjennom tidene, og bruke dette som utgangspunkt.
Sluttevaluering De syv
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Digital kunst, kultur og kommunikasjon Arbeidskrav 2b, Hioa høst 2016 WORKSHOP: FOTOGRAFI I SOSIALE MEDIER Elisabeth og Anne Gro.
X x x «Monotypi». Finn frem glass eller pleksiglass plater i størrelse litt under A4 eller A5. Du må ha tykt papir som er litt større en glassplatene.
Frem.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
Fokus på matematikk Skien kommune hadde i årene frem til 2013 svake resultater i matematikk Kommunene satte derfor i gang en felles satsing for å løfte.
Å lese for å lære Den 2. leseopplæringen.
Horisontkunnskap B – Samarbeid
Kom i gang med programmering!
Horisontkunnskap B – Samarbeid
Horisontkunnskap B – Samarbeid
Utskrift av presentasjonen:

Et lite barnemøte. Barna har vist interesse for maling Nå skal de få prøve å male et stort samarbeidsbilde av fly. Av to valg var det enighet om at det røde flyet med vinger var det fineste

Vi skal lage et fly. Ut i fra barnas interesse skal vi bygge et fly. For at barna skal bli bedre kjent med flyets form ,vil vi først male et stort bilde med akrylmaling. I hele høst og fram til påske har barna blitt kjent med ulike pensler, papir og maling. De har fått bruke fantasien og malt akkurat som de vil. Nå har de vært med på å velge et fly som de vil male. Vi har overført motivet fra en «overhead « til plata, og Iver Olai har vært med på å tegne omrisset med tusj. Tanken er at de skal bli bedre kjent med formen og hva de ulike flydelene heter som :propell, vinge og haleror, slik at det begrepene er kjent når vi begynner å bygge flyet. Det blir spennende å se hvordan det går når de må bruke de fargene vi er blitt enige om, og male innenfor den svarte tusjstreken. Vi er allerede godt i gang, og vi skal jobbe lenge med maleriet. Parallelt skal vi begynne å jobbe med flyet, som vi skal ha ferdig i løpet av Mai måned. Barn trenger struktur .