Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre til en spurte; Hva er en sjuhundreogti?

3 Da svarte hun ”Du vet det er midt på motoren. Jeg må ha mistet den, og trenger en ny.” ”Hva er den til da?” spurte noen. Hun svarte at det visste hun ikke, men den har alltid vært der.

4 Ekspeditøren tok fram et ark til kvinnen og ba henne tegne et bilde av hva hun mente. Kvinnen begynner med å tegne en sirkel som er ca. 6 cm i diameter, og i midten skriver hun 710. Kvinner – kjenn din plass…

5


Laste ned ppt "KVINNER… For noen dager siden var jeg inne på Statoil. Da kom det en kvinne inn og spurte etter en sjuhundreogti. Vi tittet alle forundret på hverandre."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google