Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
LIKEVERD Bevar ditt hjerte!.
God Jul ? Du behøver ikke å vente til Jul….
Hvis vi var gjess... Ahh!.
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
De dårige følelsene. Veiene ut..
«[Revenge is] like a poison, it can take you over
Music: Nightengale Serenade
Livsfilosofi for moden alder
Fra ord til liv April 2009.
Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.
Fra ord til liv Mars 2011.
Barnet som gave og oppgave
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
22 tips for den faglitterære forfatteren
Gratis webinar med emili nova montana kirkegaard
“Tenk over dette...” Klikk med mus eller piltaster for neste bilde...
Gudstjeneste med Skattejakt.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Kristen tjeneste har med mer enn nådegaver å gjøre Oppdage gavene.
Vår tids paradoks Klikk for neste side .
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
Velkommen til kurs Sorg og kriser
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Det gode Det rette Det rettferdige
Ord til ettertanke (Klikk for å gå videre).
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Hvem er Jesus?.
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
Med sekken full av penger!
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
Johannes 16, Om sorg og glede
Velkommen til dette sted Velkommen inn i mitt åpne hjerte
Skattejakt-samling på torsdag
God Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Diakoni og trosopplæring
For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin sønn den eneste, for at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv.
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Velkommen til ettårssamling
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
845 – Guds sønn steg ned å tjene
Kapittel 10 På treningssenteret.
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
Tro - å komme til tro - å dele troen i hverdagen - å leve i tro (ut av båten)
Fra ord til liv April 2010.
… som skulle arrangere en løpekonkurranse.
Livets tog.
Du er skikkelig sliten og frustrert……
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Vekst etter kriser. Bodø 13. juni Odd J. Eidner
Telefonmanus når du ringer fra din egen liste nr 1
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,
TANKENS MAKT DET UMULIGE - MULIG KFL/04
DITT LIV Skru opp volumet og klikk for å komme i gang.
Kjærlighet – mellom søsken
Livsstilsending - uke 5 -
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
«Det dere gjorde mot én av disse mine minste søsken, har dere gjort mot meg» (Mt 25,40). «Fra ord til liv» April 2016.
Utskrift av presentasjonen:

Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal være for den gaven vi får, når vi til slutt treffer den rette.

Når gledens dør stenges, åpnes en annen. Men ofte ser vi bare den stengte døren, så vi legger ikke merke til den som har åpnet seg for oss. Den beste typen venner er de man kan sitte en hel kveld med uten å si ett ord, og når man skal gå kjenner man at det har vært den beste samtalen i livet.

Man behøver bare ett minutt for å like noen, en time for å bli forelsket, en dag for å begynne å elske noen, men det behøves et helt liv for å glemme. Kjærlighet begynner med en latter, vokser med et kyss og slutter med en tåre.

Sannheten er at vi ikke vet hva vi har før vi har mistet det, men det er også sant at vi ikke vet hva vi savner før vi har funnet det. Drøm det dere vil drømme, dra dit dere vil dra, og vær det dere vil være, for det finnes bare ett liv (om gangen), og det finnes bare en mulighet for å gjøre alt det man ønsker å gjøre.

sjediti cijelu večer ne progovorivši Najbolja vrsta prijatelja Je ona s kojima možete sjediti cijelu večer ne progovorivši ni riječi, a kada odlazite, osjećate se kao da je to bio najbolji razgovor u životu Det finnes øyeblikk i livet når man savner noen så mye at man vil ta den personen ut av ens drømmer og klemme i virkeligheten. Å gi noen sin kjærlighet betyr ikke at den personen kommer til å elske en tilbake! Forvent deg ikke kjærlighet tilbake, bare ønsk at den du elsker har kjærlighet i hjertet. Men om den personen ikke har det, så har du det i ditt.

Gå ikke etter utseendet – det kan bedra. Gå ikke etter rikdom – den kan ta slutt. Gå etter det som gjør deg glad, for det behøves bare en latter for å gjøre en dårlig dag bedre. De lykkeligste menneskene er ikke de som har det som er best, men de som på beste måten anvender det de har.

og nok håp til å være lykkelig. Ha nok flaks til å være ydmyk, nok utfordringer til å være sterk, nok sorg til å være empatisk og nok håp til å være lykkelig. Sett deg alltid inn i den andre personens situasjon – om du ikke har det bra, har antakelig den andre det ikke så bra heller.

Lykken finnes for dem som gråter, for dem som er såret, for dem som leter og for dem som anstrenger seg, for bare de vet å verdsette mennesker som berører dem. Hver framtid bygger på det som har vært. Man kan ikke lykkes i livet om man ikke tilgir sine feil og legger igjen sitt knuste hjerte bak seg.

Da du ble født – gråt du, og alle rundt deg lo. Lev på den måten at når du dør, er det du som ler, mens alle rundt deg gråter.

Send denne mailen til dem som betyr noe for deg, til dem som har berørt ditt liv på noen måte, til dem som får deg til å le når du behøver det, til dem som gir deg håp når du er lei deg, til dem du vil skal vite hvor mye du verdsetter deres vennskap. Om du ikke gjør det, ikke vær redd – det kommer ikke til å hende deg noe vondt, du kommer bare til å ha mistet muligheten til å spre glede i noens hverdag med denne beskjeden.