Foreldremøte 06/ Stemningsbilde fra Kragerøleiren

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
VELKOMMEN TIL KONFIRMASJON
Advertisements

Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Konfirmasjon i Helleland menighet
Strategi og plan Kopervik Menighet.
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i april og hva vi skal gjøre i mai.
Invitasjon til seminar med KRISTIN SOLLI SCHØIEN om gudstjeneste Eidsvåg kirke fredag 6.2 – søndag Eidsvåg menighet, Vollane 3, 5105 Bergen Telefon:
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
Velkommen til foreldremøte i Setskog Barnehage – div info v /Vigdis – foreldreråd, m/ valg av foreldrerepresentanter
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Livsmot og livsmestring -Kunnskap om sunnhet som grunnlag – Martha Bjelland Bø – Sagavoll folkehøgskole.
Agenda for møtet Hva er konfirmasjon? Presentasjon av ledere Gjennomgang av konfirmantåret Vårt diakonale arbeid Hvordan melder man seg på?
Foreldremøte Kristianslyst skole høsten 2016 Velkommen til 8D.
Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.
Sånn gjør vi det i Rælingen! Bånn gass for fasteaksjonen.
KONFIRMASJONSFORBEREDELSER I HASLUM MENIGHET
Velkommen til foreldremøte 2.trinn Onsdag 30. september 2015.
Sportsklubben nord Versjon
Kommunalt råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne
KONFIRMASJONSFORBEREDELSER I HASLUM MENIGHET
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE.
Velkommen til konfirmasjon i Røa og Sørkedalen
ELEVUNDERSØKELSEN Høsten 2016.
Hvor mange her er kommet alene. Hvor mange har avtalt å sitte med noen
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Velkommen til konfirmasjonstid i Tanum menighet
Foreldremøte, 1. trinn Juni 2017.
Velkommen til informasjonsmøte om konfirmantåret 2017/2018
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
Brøk Brøkbegrepet.
Arbeidsmiljø- undersøkelsen på NTNU 2014
Hvorfor er det vanskelig å ta gode beslutninger?
Til deg som skal holde denne presentasjonen: I 2017 markerer kirkene i Norge at det er 500 år siden reformasjonen, og de har valgt Fasteaksjonen som sitt.
VIS DETTE LYSBILDET: INTRODUKSJON
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Konfirmasjon i Helleland menighet
- sammen for en bedre skole!
v/Kristina Ness og Selma Pedersen NBF Kick Off 2017
Noen tanker om hva som virker Bevisstgjøring og systematikk
DESEMBER November Desember
Foreldremøte skolestartere 2018
Gruppeprosess Dialog som ramme for gruppeprosessen Lokalt fokus
KONFIRMASJONSFORBEREDELSER I HASLUM MENIGHET
Lekser.
HVA GJØR KIRKENS NØDHJELP?
Velkommen!.
Matematikk på ungdomstrinnet
Modul 2 – Undersøke skolens vurderings- og oppfølgingspraksis
Foreldremøte 15. februar Konfirmant 2018.
Hva tenker elevene om det å ha undervisning i Teknologiparken!
Stortings- og idrettsvalget 2017
Kapittel 12 Melissa og Petter gifter seg
Informasjonsmøte Konfirmasjoner Sommerleir 2016
Tur til Råde Hei alle friluftlivskonfirmanter. Siden vi måtte avlyse første tur grunnet dårlig vær, så blir dette vår neste tur. ! I år er det ca 20.
Pilgrimsvandring Søndag 14. oktober så skal alle konfirmantene i Moss menighet ut på en pilgrimsvandring! Vi skal på vandring ifra Råde kirke.
Systematisk arbeid med motivasjon
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE KONFIRMANTÅRET
Foreldremøte 7. mars Konfirmant 2019.
Brøk Brøkbegrepet.
Friluftlivskonfirmant
Idrettskonfirmant Datoer høsten 2018
Velkommen til foreldremøte
Når du blir «pusha» til å gjøre noe du egentlig ikke vil…
Velkommen til Foreldremøte – for dere som har 5 – åringer i barnehagen
Matematikklæreres profesjonelle utvikling B – Samarbeid
Forventninger til foreldre og foresatte i Geilo IL Alpin
Hva er en foreldrekontakt?
Utskrift av presentasjonen:

Foreldremøte 06/09-2018 Stemningsbilde fra Kragerøleiren Saker * Presentasjonsgudstjenesten 9. september. * Ministranttjeneste og gudstjenestelogg. * Gruppeinndeling og timeplan * Vårt tilbud og våre forventninger til konfirmantene. * Pilgrimsvandringen 14.oktober. * Lokal Hektakveld 3. november 2018 *Korkonsert våren 2019 *Foreldrehjelp * KRIK – 2 ganger før konfirmasjonsdagen * Annet?

Gudstjenester Presentasjonsgudstjenesten er førstkommende søndag. Da presenteres konfirmantene for menigheten og de vil få en bibel. De som ikke var med i Kragerø vil også få en bok som heter Konf.logg. Denne kan brukes aktivt av konfirmantene både hjemme og i undervisningen. Gudstjenestene: Konfirmanten skal delta på 4 selvvalgte gudstjenester som tilhører. I tillegg skal de ha 2 ministranttjenester, 1 på høsten og 1 på våren. - dette er minimumskrav, det er selvsagt lov å komme på flere gudstjenester. - Moss menighet har egen gudstjenestekonkurranse! Etter eller under hver gudstjeneste de er på, så skal de fylle ut et ark. Dette ligger på bordet, bakerst i kirken. Sørg også for å få underskrift av prest eller kirketjener i den aktuelle kirken du er i. Lever den til prest eller en kirketjener. Bryllup og Gravferd er ikke en gudstjeneste. Fadderordning ved konfirmasjon. I Moss menighet har som oftest konfirmanten fått lov til å ha med seg 2 personer som står konfirmanten nær på forbønnshandlingen under konfirmansjonsgudstjenesten. Tenk allerede nå på hvem som kan være aktuelle i samråd med konfirmanten.

Årets konfirmantgrupper FRILUFTLIV – MORTEN HOVEDLEDER IDRETT – ANDERS HOVEDLEDER DIAKONI – ANNE SIGRID OG MIA HOVEDLEDERE FILM OG DIAKONI – MORTEN OG ANNE SIGRID HOVEDLEDERE Hva kan konfirmantene forvente av konfirmasjonsåret? Vi i Moss menighet ønsker å gi konfirmantene en god læringsarena, skape et godt miljø og ikke minst la de få komme med de har på hjertet. Konfirmantene skal forvente at de vil bli utfordret, får muligheten til å utforske og ikke minst utfolde seg. Vi ledere har stor takhøyde og svarer på alt av spørsmål som er på og mellom himmel og jord så langt vi klarer. Konfirmantene kan også forvente at de kan snakke fortrolig med oss. Samtlige av oss har taushetsplikt. Hva forventer vi av konfirmantene? - 8 Gudstjenester som et minimum om ikke annet er avtalt. - 2 KRIK-samlinger - At de er positive, åpne og deltakende - At de prioriterer ( så langt det lar seg gjøre) timeplanen for gruppen som er valgt. - At de behandler både oss ledere og andre konfirmanter med respekt og likeverdighet.

Pilgrimsvandring 14. oktober Oppmøte i Råde kirke kl 10.00 Gåturen Klær etter vær Matstasjon Gudstjeneste – Moss Krematorium Foreldre hjelp

KORKONSERT VÅREN 2019 Korkonserten i år er i samarbeid med Jeløy menighet. Det blir da 2 konserter på våren, en i Jeløy kirke og en i Moss kirke. Øvingsdatoer står i timeplanen. Det er profesjonelt band som spiller, og Arne Brunvoll og Ann Kristin Rangøy ( prest i Moss) er de som har hovedansvaret for arrangementet. Vi opplever at mange konfirmanter er litt redde og skeptiske til å begynne med, men at de blir ganske stolte når konserten er gjennomført. For de som vi ser at absolutt ikke er i en komfortabel situasjon med dette, så finner vi som oftest andre oppgaver knyttet til øvingen og konserten.

KRIK – KRISTEN IDRETTSKONTAKT LOKAL HEKTAKVELD Det vil bli en lokal hektakveld for alle konfirmanter og for de som har vært på leir. Datoen er 3 November og arrangementet blir i Jeløy kirke. Mer info om dette vil konfirmantene få utdelt på en undervisningstime. Frivillig arrangement, men anbefales på det sterkeste! KRIK – KRISTEN IDRETTSKONTAKT KRIK er et tilbud til ungdom mellom 13-19 år. Fokuset er å drive aktivitetsbasert lek/sport på et lavterskelnivå. Dette er et samarbeid mellom Moss og Jeløy menighet, samt Frelsesarmeen og Frikirken i Moss. Eget infoark med datoer for høsten 2018 ligger bak i kirken. Vi er på Jeløy folkehøyskole i gymsalen der for det meste. Tid: 18.30-20.30 på utvalgte fredagskvelder.

SPØRSMÅL?