Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Hva tenker elevene om det å ha undervisning i Teknologiparken!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Hva tenker elevene om det å ha undervisning i Teknologiparken!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Hva tenker elevene om det å ha undervisning i Teknologiparken!
Vi har gjort noen undersøkelser vedr dette. Det er gjort to interne spørreundersøkelser og vi viser også til Elevundersøkelsen.

2 Hva tenker elevene? Vedr elevundersøkelsen har vi sette på flere tidligere skole år og inneværende skoleår. Vi har da valgt ut skoleåret til sammenligning. Legg spleiset merke til følgende spørsmål: Særlig er det vært å legge merke til forholdene ved Motivasjon, Mestring, Læringskultur og Utdanning og yrkesveiledning

3 Elevundersøkelse ble gjennomført sent på høsten 2017

4 Hva tenker elevene? Spørreundersøkelsen ble gjennomført i tidsrommet 20. desember 2017 til og med 4. januar 2018. Spørsmål 1: Hva slags forventninger hadde dere til å flytte ut til teknologiparken før dere dro dit: Viser til vedleggene: Spørsmål 2: Hvordan har dere blitt tatt imot på K-tech Spørsmål nr.: 3. Er dere fornøyd med egen innsats? Er det noe du kan bli bedre på? Spørsmål 4: Gi ros og ris til organiseringen til undervisningen:

5 Hva tenker elevene? Spørreundersøkelsen ble gjennomført 25. April 2018
Spørsmål 1: Gi noen kommentarer til hvordan skoleåret har vært Spørsmål 2: Er det noen deler av opplæringen her på K-Teck dere synes har vært vanskelige eller utfordrende? Spørsmål nr.: 3 Hvordan synes du klassemiljøet har vært? Kom gjerne med kommentarer. Spørsmål 4 Hva har vært det best med skoleåret ?    Spørsmål 5 Hva har vært det dårligste med skoleåret?

6 Hva tenker elevene? Spørreundersøkelsen ble gjennomført 25. April 2018
Spørsmål 6 Hvordan har høstsemesteret vært i forhold til vårhalvåret på skolen? Har dere merket noe forskjell?  SVAR: Spørsmål 7 Hvordan har samarbeidet med lærere, instruktører og lærlinger vært her på K-Teck. Spørsmål 8 Hvis vi skulle gjort noe annerledes i løpet av skoleåret, hva synes du det skulle vært? Spørsmål 9 Er du fornøyd med valget av utdanning du har gjort? Er det noe du heller ville gjort? Eventuelt hva.

7 Hva tenker elevene? Spørreundersøkelsen ble gjennomført 25. April 2018
Spørsmål 10 Ville du anbefalt denne utdanningen til andre du kjenner? VG1 TIP elever for eksempel? Hva ville du eventuelt sagt til dem? Spørsmål 11 Hvilket fagbrev ønsker du å ta? Eller skal du ta etter dette året?

8 Innfris forventningene?


Laste ned ppt "Hva tenker elevene om det å ha undervisning i Teknologiparken!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google