Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tur til Råde Hei alle friluftlivskonfirmanter. Siden vi måtte avlyse første tur grunnet dårlig vær, så blir dette vår neste tur. ! I år er det ca 20.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tur til Råde Hei alle friluftlivskonfirmanter. Siden vi måtte avlyse første tur grunnet dårlig vær, så blir dette vår neste tur. ! I år er det ca 20."— Utskrift av presentasjonen:

1 Tur til Råde Hei alle friluftlivskonfirmanter. Siden vi måtte avlyse første tur grunnet dårlig vær, så blir dette vår neste tur. ! I år er det ca 20 stk som har valgt friluftliv som gruppe, noe som betyr at vi blir mange på tur! Og det kommer til å bli veldig gøy! Vi møtes ved Råde kirke klokken Søndag 13.Oktober kl er det Pilgrimsvandring fra Råde Kirke til Moss kirke for alle konfirmanter i Moss. Derfor starter vi dagen tidlig og går fra leirplassen kl og tar beina fatt Til Råde kirke igjen. Vi er fremme i Moss rundt – en kort gudstjeneste fra og ferdig ca på søndagen. Vi får servert mat Om noen av dere har telt, så er det lov å ta med det, men helst da telt hvor det er plass til 3-4 stk. blir det mange 2- mannstelt, så blir det trangt på leirplassen. Menigheten har nok telt i utgangspunktet. Gi gjerne beskjed om dere tar med telt. For at det skal bli lettere å beregne mat, så trenger jeg en påmelding fra dere konfirmanter. Dette sendes til meg på E- post innen 11.Oktober. Spørsmål om turen kan sendes på både mail og pr. telefon til Morten. Pakkeliste: -Sovepose - Liggeunderlag -Gode skotøy - Ekstra skift - Ryggsekk/Tursekk - Varme klær - Fiskestang ( om du vil fiske) - Kniv - Hodelykt - Kopp/Bestikk/Tallerk - Lomme/hodelykt - Drikkeflaske - 1 ½ liter vann til felles- 1 pålegg - Godis til felles deling. – 2 vedkubber ( 1 om den er stor). Er det ting dere mangler, så har XXL mye rimelige produkter. Ta kontakt med Morten om det er spørsmål rundt det som bør kjøpes. Skattekammeret ( rett ved Arena) har også gratis utlån av tursekker for ungdom Hilsen Morten Ødegaard, Menighetspedagog i Moss menighet. Epost: Telefon:


Laste ned ppt "Tur til Råde Hei alle friluftlivskonfirmanter. Siden vi måtte avlyse første tur grunnet dårlig vær, så blir dette vår neste tur. ! I år er det ca 20."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google