Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Pilgrimsvandring 14.10.18 Søndag 14. oktober så skal alle konfirmantene i Moss menighet ut på en pilgrimsvandring! Vi skal på vandring ifra Råde kirke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Pilgrimsvandring 14.10.18 Søndag 14. oktober så skal alle konfirmantene i Moss menighet ut på en pilgrimsvandring! Vi skal på vandring ifra Råde kirke."— Utskrift av presentasjonen:

1 Pilgrimsvandring Søndag 14. oktober så skal alle konfirmantene i Moss menighet ut på en pilgrimsvandring! Vi skal på vandring ifra Råde kirke til vår egen Moss kirke. Vi møter opp i Råde kirke kl hvor vi skal starte vandringen ifra. På veien vil det være poster som dere skal innom og en stor matstasjon når dere er ca halvveis på turen. Løypa er ca 20 km lang, så ta på dere gode gåsko og en tursekk som dere kan ha vann og diverse klær i. Etter 20 km så ankommer vi Moss kirke. Når alle er vel fremme så har vi en gudstjeneste sammen kl Alle er velkomne til å delta på gudstjenesten. Vi er ferdige ca


Laste ned ppt "Pilgrimsvandring 14.10.18 Søndag 14. oktober så skal alle konfirmantene i Moss menighet ut på en pilgrimsvandring! Vi skal på vandring ifra Råde kirke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google