Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
”Open Source” som strategisk virkemiddel i kommunen
Advertisements

Kapittel 3: Forretningsplanen Del 1 Læreplanmål Utforme mål og visjoner for en virksomhet Utarbeide en forretningsplan Entreprenørskap og bedriftsutvikling.
Tallinja Audun Merete Veronika. En kort beskrivelse; Målet er å få en større forståelse for tall og tallinja, å kunne plassere hele tal, negative og positive,
Friluftslivets år 2015 «Nå er det din tur!» Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal håper skoler og barnehager bruker Friluftslivets år til å sette fokus på.
Vefsnakonferansen 2016 Tanker om norsk reiseliv 3. mars 2016, Gunnar Almlid.
Kunnskapsløftet – fra ord til handling Elevinfo - database for planlegging, gjennomføring og vurdering Elevinfo - database for planlegging, gjennomføring.
Et felles løft for alle Gjennomføring av arbeidsmøte.
Muntlig kommunikasjon 2. Tre appellformer Appellform – hvordan du appellerer til mottakeren for å få fram ditt budskap og overbevise mottakeren. Greske.
| Muntlig kommunikasjon. Kompetansemål lytte til og vise åpenhet for andres argumentasjon og bruke relevante og saklige argumenter i diskusjoner bruke.
1 Tilfredse og kompetente IKT-brukere i Flekkefjord kommune. Utfordringer.
Kunnskapsløftet er utdanningsreformen som ble implementert i Reformen innebar en rekke endringer i skolens innhold, struktur og organisering fra.
Bruk av digitale sosiale medier Presentasjon av kvantitativ undersøkelse Frokostmøte Undersøkelsen er gjennomført av Research International.
Nærings- og fiskeridepartementet Norsk mal: Startside Alternativ 1 Nærings- og fiskeridepartementet Seniorrådgiver Jan Henrik Skogen NHOs Anskaffelseskonferanse.
Læringsarena - kommunikasjon VRI og RFF. Tradisjonell forskningskommunikasjon.
Endringer i kompetansekrav undervisning Gjeldende fra 1.august 2015.
VURDERING FOR LÆRING Forskrift til Opplæringsloven, § 3
Markedsføring og video Sosiale medier og bruken av disse er viktige – i noen tilfeller alene men også i kombinasjon med tradisjonell markedsføring.
Størst prosentvekst og gode utsikter
Hva gjør Online Casino Games så populære?
+ Mestringstro Lise Andersen – Sykepleier Vårkurset i Oslo 22.April 2016.
Presentasjonsmal Norinnova Technology Transfer AS.
Holdninger til helseforsikring
Forbruker- og finanstrender 2017
Brukermedvirkning i formidling av aktivitetshjelpemidler og hvordan har vi på NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal valgt å gjøre denne formidlingsprosessen.
Markedsføring.
Eilert Sundt videregående skole
Pasientsikkerhet og læringsnettverk
Forbruker og finanstrender 2017
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Lederforventninger (fokus i perioden )
By På Fredrikstad med eget nettsamfunn for lokalsamfunn og lag og foreninger.
Dialog Elektronisk medisineringsstøtte - fra apotek til mage
Fra sjef til leder Modul III
Presentere en teknisk rapport
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Håndtere endringer i organisasjonen
Rekruttering.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Presentationsteknikk
Sak 8: Status fra etableringsprogrammet
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Venner & valg Avslutning.
Sametingsvalget mellom Karasjok og Tønsberg
Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst Tekst.
PRESENTASJONER Minutter Foiler Font 10 –
Valgfag innsats for andre
Kompetanseutvikling og Effektiviseringsprogrammet Kompetanse koster, men inkompetanse koster mer! Det skal lønne seg å være seriøs ! NVF 2. mars 2015.
Presentasjon for virksomhetens ledelse
Flere lesere, flere muligheter
Den matematiske samtalen
Samtaletrekk B – Samarbeid
Matematikk på ungdomstrinnet
Bydel Søndre Nordstrand - URO Fagtorg
Næringslivets klimahandlingsplan – virkemidler for utslippsreduksjoner
DELINGSKONFERANSE 23. MAI 2018 UIS
Hva er markedsføring? Morten H. Abrahamsen Førsteamanuensis BI
Velkommen til Academic Day!
Investering og finansiering INEC 1800
Rekruttere elever til å lage innhold
Hvordan lager du en åpen kravspesifikasjon og behovsbeskrivelse når du skal lage en IKT-løsning Kapittel 2 i SSA-S, SSA-T og innovasjonspartnerskapskontrakten.
Oppfølging av Høstrapporten
Møte med administrerende direktør og HALD-kommunene
Lynguide - mobilapplikasjon
Velkommen til nytt skoleår
Jesu budskap og eksempel
Hva er en PITCH? Kort, overbevisende presentasjon av ideen og dere
Slik overbeviser du ledelsen om å investere i skytjenester
Utskrift av presentasjonen:

Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet Raufoss Handelsstand Å være på internett er ikke et valg - men en nødvendighet Det er en utfordring å selge ideer. Først må du få lytterne til å være prinsipielt enige med deg. Deretter må du få dem til å handle. Bruk Dale Carnegie Training®-prosessen Hendelse – Anbefaling – Fordel til å lage en motiverende og handlingsorientert presentasjon. 26.12.2018 20©10 ToNico MediaDesign

Trender og utvikling i markedet Tradisjonell annonsering, markedsføring og salg avtar dramatisk Internett-annonsering, markedsføring og salg øker mer enn tilsvarende Åpne presentasjonen med en begivenhet som vekker oppmerksomhet. Velg en hendelse som angår deltakerne. Hendelsen skal oppfordre til handling og vise fordeler. Når du starter med å fortelle om en motiverende hendelse, forbereder du deltakerne på tiltakene som følger. 26.12.2018

Portal betyr internettsamarbeid under en felles plattform: Samarbeid under felles plattform gir lavere utviklingskostnader. Felles bruk av teknikske løsninger (moduler) gir lavere driftskostnader – flere muligheter. Felles markering i konkurransen om kunden gir større effekt til lavere kostnad. Deretter nevner du tiltakene. Vær konkret, tydelig og kortfattet. Du må kunne se for deg at deltakerne utfører tiltakene. Hvis du ikke kan se det for deg, kan ikke de heller. Vær overbevisende når du meddeler tiltakene, så er sjansen større for at du klarer å motivere deltakerne til å handle. 26.12.2018

Fordeler med DNNsystem Bygger på anerkjent Microsoft SQL database server, standard åpen kildekode. Gjennomført moduloppbygget struktur som gir dynamisk implementering av nye funksjoner etter behov. Ny moduler/funksjoner blir stadig utviklet av mange tusen 3. parts utviklere over hele verden. Brukes i dag til mange ti-talls tusen webplasser over hele verden. For å fullføre Dale Carnegie Training®-prosessen Hendelse – Anbefaling – Fordel, angir du fordelene ved denne handlingen til deltakerne. Ta deres interesser, behov og preferanser i betraktning. Underbygg fordelene med dokumentasjon, for eksempel statistikk, demonstrasjoner, referanser, hendelser, analogier og bevismateriale for å skape troverdighet. 26.12.2018

Få mest mulig ut av hver krone: Forprosjekt – antall deltagere: Investering i en god plan er en bra investering. Alternativ deltagelse, fellesprofil, egen layout, banner, antall funksjoner (moduler) med mer. Domen, undersider, søkemotorer, optimalisering, tilhørighet med mer. Support, opplæring, vedlikeholdsavtale med mer. Gjenta tiltakene og fordelene i avslutningen. Snakk med overbevisning og selvtillit, og du vil selge ideene. 26.12.2018