Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc."— Utskrift av presentasjonen:

1 Copyright 1996-99 © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Selge ideene dine Det er en utfordring å selge ideer. Først må du få lytterne til å være prinsipielt enige med deg. Deretter må du få dem til å handle. Bruk Dale Carnegie Training®-prosessen Hendelse – Anbefaling – Fordel til å lage en motiverende og handlingsorientert presentasjon. Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.

2 Innledning: Hendelse ... Gi et eksempel som tydelig illustrerer hovedpoenget. Vis på hvilken måte hendelsen angår deltakerne. Åpne presentasjonen med en begivenhet som vekker oppmerksomhet. Velg en hendelse som angår deltakerne. Hendelsen skal oppfordre til handling og vise fordeler. Når du starter med å fortelle om en motiverende hendelse, forbereder du deltakerne på tiltakene som følger.

3 Anbefaling Fortell hvilke tiltak du anbefaler.
Vær spesifikk: "Jeg anbefaler ..." Deretter nevner du tiltakene. Vær konkret, tydelig og kortfattet. Du må kunne se for deg at deltakerne utfører tiltakene. Hvis du ikke kan se det for deg, kan ikke de heller. Vær overbevisende når du meddeler tiltakene, så er sjansen større for at du klarer å motivere deltakerne til å handle.

4 Fordel Angi fordelene ved denne handlingen til deltakerne: Fordel 1
Dokumentasjon Fordel 2 Fordel 3 For å fullføre Dale Carnegie Training®-prosessen Hendelse – Anbefaling – Fordel, angir du fordelene ved denne handlingen til deltakerne. Ta deres interesser, behov og preferanser i betraktning. Underbygg fordelene med dokumentasjon, for eksempel statistikk, demonstrasjoner, referanser, hendelser, analogier og bevismateriale for å skape troverdighet.

5 Avslutning Gjenta det spesifikke tiltaket du anbefalte samt hovedfordelene: Tiltak 1 og fordeler Tiltak 2 og fordeler Tiltak 3 og fordeler Gjenta tiltakene og fordelene i avslutningen. Snakk med overbevisning og selvtillit, og du vil selge ideene.


Laste ned ppt "Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google