Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Rekruttering.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Rekruttering."— Utskrift av presentasjonen:

1 Rekruttering

2 Tema: Rekruttering Målgruppe: Salgsledere/Direktører/Avd.ledere Tidsramme: 2 dager Leverandører: Senter for PrestasjonsCoaching Ansvarlig i Choice Hotels: Kari-Anne Røisland Pris: Kr. 3000,- pr. deltaker (reise/opphold i tillegg)

3 Målsetning Å bli bedre i stand til å planlegge, gjennomføre og kvalitetssikre rekrutteringsprosessen fra A-Å Delmål for samlingen er: Økt kostnadsbevissthet i forhold til ansettelser Økt trygghet i gjennomføringsprosessen (støtte mestringsfølelsen) Hjelpe oss å komme nærmere rett person på rett plass. Motivere til at det blir gjennomført opplæring for alle nyansatte ute i butikk. Dere (deltakerne’) skal lære å bruke verktøy for god rekruttering for å sikre at vi har rett person på rett plass Verdier i fokus; Alle verdiene er i fokus; Kundens venn, moderne kjøpmann, imøtekommende og hyggelig, til å stole på. Dette syr sammen det vi har jobbet med over 2 år, og vi trenger å være god på alle verdiene samt ta i bruk redskaper fra hele ledertreningen for å være gode på gjennomføring av hele ansettelsesprosessen.

4 Innhold: Rekrutteringsprosessen Det vil bli mye praktisk jobbing Behov
Krav Annonsering Behandling av søknader Bruk av Easy-cruite som administrasjonsverktøy Intervjuer Referansesjekk Sluttvurdering, tilbud, kontrakt Opplæring/prestasjon Det vil bli mye praktisk jobbing


Laste ned ppt "Rekruttering."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google