Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til nytt skoleår

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til nytt skoleår"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til nytt skoleår

2 Valg av ny klassekontakt

3 Timeplan 6C Måndag Tysdag Onsdag Torsdag Fredag time 08.30-09.30
Norsk K&H 201 Norsk 228 Matte M&H 202 M&H Matte K&H Musikk Engelsk K&H Fysisk M&H M&H Fysisk K&H Engelsk Friminutt 3. time Musikk K&H Matte Nat.fag M&H M&H Nat.fag K&H Norsk Mat og storefri Engelsk Gym Norsk/Engelsk Sam. fag KRLE KRLE/Sam.fag

4 Klassetelefon Nå har alle klasser på Sagstad skole egne klassetelefoner Disse skal brukes til å gi korte beskjeder ang. fravær (eller andre enkle spørsmål som kan besvares med ok/ja/nei) Lengre spørsmål må sendes pr. mail Alle meldinger til klassetelefonen må sendes innen 08:15, 6. trinn oppfordrer til å sende seinest 08:00 da vi stort sett er delt i fire grupper og det er fire ulike lærere som skal ha beskjed om hvilke barn som er vekke denne dagen. Vi er pålagt å etterspørre barn som ikke kommer på skolen som det ikke er gitt beskjed om fravær på. Vi er ikke en bringe/hente tjeneste. Foresatte må selv komme opp på skolen å hente sine barn. Dersom de skal til tannlege etc.

5 Fravær Fravær som går over en hel dag eller mer må det søkes om.
Søknadskjema leveres og besvares elektronisk. Du finner søknadskjema på skolen hjemmeside. Dersom foresatte velger å ta ut barnet over en lengre periode er det de foresatte selv som har ansvar for opplæringen av barnet.

6 6. Trinn – året man blir selvstendig
6. trinn er et år med mange fag, grupper, rom og voksne å forholde seg til. Hjelp barnet med å lage gode rutiner for pakking av sekk (mat, bøker, pennal), gymbag og annet utstyr som kreves for å få gjennomført en god dag. 6. trinn er også året der lesetekstene virkelig begynner lange, mange nye/kompliserte ord, store kapittel og større prøver. Hjelp barnet til gode rutiner med lekser og øving til prøve.

7 Hjemmesiden Sjekk hjemmesiden med jevne mellomrom
På hovedsiden legges det ut mye info som angår alle elever på Sagstad skole På siden som gjelder for 6C legges det ut info som bare gjelder for de elevene som går i 6C. Alle papirer som elevene får utdelt finner du også på hjemmesiden; målark, ukeplaner, leselekser i engelsk, gloser, målark, grupper, timeplaner, ranselpost… Menyen i mat og helse blir lagt ut hver, så kan være greit å kikke innom denne siden så er elevene forberedt Man kan abonere på nyheter på hjemmesiden. Dvs. at man får et pling på telefonen når det kommer ut nye saker


Laste ned ppt "Velkommen til nytt skoleår"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google