Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Advertisements

Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Telefon.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Uke 39: Skoguke på Lekestua, høsten Det er tid for høstens skoguke. Vi gleder oss! Skogen innbyr til mye forskjellig lek. Den byr på utforsking,
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
September Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
NOVEMBER UKE MANDAG (Varmmat) TIRSDAG (matboks) ONSDAG (smørelunsj)
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedsplan April 2016 Barnehagen er stengt Barnehagen er stengt Uke
Hva har vi gjort i September?
Glede gjennom mestring
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Ukeplan MINSTEN UKE 39: SKOGUKA høst Mandag Tirsdag 26.09
Årshjul rødbasen
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Desembernytt Månedens jubilanter
Februar UKE MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG (smørelunsj) TORSDAG
Lysaker Idrettsbarnehage Åpen dag tirsdag 20.februar kl. 17:00-18:30
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for Januar 2019
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
Periodeplan for mai Barnehagen stengt! Vi går i tog
Månedsbrev mars og april Tusenbeinet
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Periodeplan for juni (2. juni: Marit 40 år!!!) 3.
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen! «Så kommer våren, og våren er ei lita gulgrønn jente som kaster farger opp av kurven sin og setter fuglene tilbake i trærne og henger sola høyere opp på himmelen og gir den varmere stråler.» Hva skjer i naturen om våren mon tro? Dette spørsmålet vil vi sammen med barna undersøke litt nærmere. Vi kommer til å gå på jakt etter vårtegn når vi er ute i barnehagen og når vi er ute på tur. Februar har vært måneden for arbeid med samefolkets dag og karneval. I løpet av de første ukene brukte vi tid på å bli kjent med Norges urbefolkning gjennom bilder og samtaler, matlaging, joik og fellesopplevelser med de andre avdelingene og fellessamling. Barna fikk spise reinsdyrkaker og smake på samisk brød som vi bakte og stekte i «vårt helsestudio». I forbindelse med karnevalet laget barna egne instrumenter som de pyntet, og i felleskap lagte vi en stor katta i sekken som alle fikk være med å pynte. Vi hadde flere gode felles opplevelser i februar. Vi besøkte barnemuseum i Stavanger, gikk tur med titt i hålå til Myrå og grillet pølser, og vi var på kino hos Randi. Vi opplever barna som veldig takknemlige for aktivitetene vi gjør sammen. De setter ord på opplevelsene av eget initiativ som: «Dette var kjekt!», eller «Takk for at vi fikk komme hjem til deg, Randi» Utrolig god å høre 

Minner om planleggingsdag 24.mars. Barnehagen er da stengt! MANDAG 6.mars skal vi ha en magisk fellessamling på konkylien hvor vi skal ønske våren velkommen. Denne dagen skal vi få besøk av ordføreren, rådmannen, leder for HOPP og barnehagesjefen. De har et ønske om å få oppleve litt av hverdagen til barna og oss voksne. Barnehagedagen tirsdag 14 mars Dagen blir markert over hele landet. Temaet i år er lek og lekens betydning for vennskap. Lek og det å ha noen å leke med, er det som barn selv sier er viktigst for å trives. Hvordan selve dagen skal markeres hos oss får dere mer informasjon om i eget skriv. Før vi tar farvel med mars begynner vi så smått å forberede oss til påsken. Hovedfokuset kommer til å være nytt liv. Vi kommer til å lage litt påskepynt og ha påskeaktiviteter. Mer informasjon om påskeforberedelser kommer i månedsskriv for april. Onsdag 29.mars bærer det av gårde til vårt neste oppdrag: Vitenfabrikken! Nærmere informasjon kommer! Vi skal bl. annet ta både buss og tog, være med på regnbuekjemi og mye mer! Vi gleder oss! Det nærmer seg samtaler med tema overgang barnehage/skole. Vi går igjennom skjemaet som skal sendes skolen. Liste over samtaletider kommer i løpet av uke 10. Minner om planleggingsdag 24.mars. Barnehagen er da stengt! Lag dere en god Mars måned! Hilsen alle på Thomas, Magda Even og Randi