MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Advertisements

Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
VOKSENROLLEN i UTELEIKEN
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
Eiklisangen 1. Det ligger en skole ved Kvernbergsundbro, den er så fin, ja det kan du tro. Vær glad og aktiv er vår parole, og navnet det er Eikli skole.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS JANUAR 2016 Godt nytt år til dere alle! Håper dere hadde noen fine, rolige dager på tampen av 2015 Forrige måned… I desember var.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS MARS 2016 Så er vårmåneden endelig her! Det er godt å vite at vi går lysere, og forhåpentligvis varmere tider i møte. Dersom man.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS FEBRUAR 2016 Da er vi kommet til årets korteste måned, som dette året er 1 dag lenger siden det er skuddår i år. Hvorfor har vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Månedsbrev Småtroll Desember.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
SEPTEMBER UKE: MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG FRUKT
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Alta.
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i September?
Hva har vi gjort i oktober?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2017
Vi sorterer etter farger
Årshjul rødbasen
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS -februar 2018
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Velkommen til Madlamark sfo
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2018
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Månedsbrev Småtroll Februar.
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017 Årets første høstmåned er her, og som vanlig i september viser været seg fra sin gode side. Det er både barn og voksne glade for! Tilvenningen av nye barn er godt i gang. Nye barn begynner å bli trygge og de gamle barna er i ferd med å finne nye plasser og roller i gruppa. De viser omsorg overfor de nye, trøster og hjelper. Nye gryende vennskap ser vi også, både innad på avdelingen og med barn på Soria. Det er så gøy for oss voksne å observere dette! Tilvenningen…. For å gjøre tilvenningen så fin og trygg som mulig har vi valgt å dele oss i mindre grupper. En gruppe er ute sammen med 1-2 voksne, mens resten er inne. Vi har tenkt nøye gjennom hvem som er i hvilke gruppe, og det vi har tatt hensyn til er hvor trygge barna er, hvilke voksne de kjenner, hvem som leker godt sammen og hvem vi tenker kan bli gode lekekamerater. Dette opplever vi har fungert fint. HUSK…. Det er viktig at dere skriver navn i alle klærne til barna. Vi har 17 barn på avdelingen, og har ikke sjans til å vite hvem som eier hva.

Personalet…. Det er allerede forandring i personalgruppa på Tyrihans. Aysel har fått stillingen som pedagogisk leder på Tommeliten, og hennes stilling hos oss skal lyses ut. Fram til Det blir ansatt noen i denne stillingen vil Marzena være hos oss 100%. Marzena skal i utgangspunktet jobbe 20% for Nina hver onsdag, men foreløpig dekker Hafifa disse. Hva jobber vi med framover… Trygghet og vennskap er fokuset vårt framover, og etter hvert vil vi også jobbe mer i grupper med ulike aktiviteter. Allerede torsdag 7/9 starter barna født i 2012 med svømmeopplæring. Eget skriv om dette kommer en av de nærmeste dagene. Bursdager… I august ropte vi HURRA! for Victoria som ble 5 år og for Qia som ble 3 år. Det er ingen bursdager i september. Vi ønsker dere en strålende flott september! Hilsen alle oss voksne