Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Advertisements

Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
HelART i Ulåsen barnehage
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Velkommen til nytt barnehageår på Pytten og Dinglebein! I år har vi hilst velkommen til hele 12 nye barn og 2 nye voksne. Det har vært en del tårer, men.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
HILLEVÅG BARNEHAGE ”ET STED DER ULIKHETER SKAPER MULIGHETER”
Fjellheim barnehage Førskolegruppen. FØRSKOLEGRUPPEN Siste år før skolestart setter vi av tre formiddager i uken til førskolebarna, der de jobber med.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Sommermåneder på Pytten
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Uke: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Frukt:
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Eldar Vanja BRANNVERN PÅ NØTTELITEN OKT-16-
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Vi sorterer etter farger
Velkommen til foreldremøte på SFO
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Fjellheim barnehage Førskolegruppen.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til foreldremøte
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Velkommen til foreldremøte, 28. februar
VELKOMMEN TILVENNING I SOMMERLY BARNEHAGE
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
Velkommen Agenda: Forarbeid til Kvalitetsoppfølging 8.november 2018
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 19 barn fra 5 forskjellige avdelinger skal nå finne sin plass sammen på Dinglebein. Vi ser allerede at alle barna begynner å finne seg godt til rette på ny avdeling. Vi ser lek på tvers av alder og kjønn. Det ligger et spennende år foran oss, og vi gleder oss til fortsettelsen! Vi har som mål å få til god dialog i hverdagens levering- og hentesituasjoner. Sammen blir vi gode! Bursdagsveggen begynner å ta form. Vi ønsker at barna er med på å forme avdelingen, og derfor vi er opptatt av at barna får medvirke i sine ting. De velger farge, klipper og limer på seg selv, og noen skriver til og med navnet sitt selv på sin dinglebein. Dinglebeina er også på plass  Sammen skaper vi tilhørighet og felleskap. Husk å lage «min bok». Mal ligger på hjemmesiden. Vi bruker den en del nå i tilvenningen. Barna viser seg selv og vi får bli kjent med alle. Med fokus på vennskap og inkludering Vi starter opp høsten med hovedtemaet ”Meg og deg”. Dette temaet skal ivareta en god tilvenning hos oss. I tilvenningen skal vi bruke tid på å bli kjent og bli trygge på hverandre, avdelingen og barnehagen. I denne tiden er det viktig å ha fokus på vennskap og hvordan ta vare på vennene. Barnehagen arbeider bevisst for et inkluderende miljø hvor det er plass til alle, og hvor en ikke aksepterer noen form for krenkelse og diskriminering. Vi skal være tydelige voksne som står fram som relasjonsbyggere mellom barn og legge til rette for å skape nye vennskap.

Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad! Vi skal snakke om vennskap- hva er en god venn? Hvordan skal vi være med hverandre og hvordan vi tar vare på hverandre? Hvordan vil vi ha det hos oss på Dinglebein? Vi har barn fra 5 avdelinger hos oss nå, som skal skape nye vennskapsrelasjoner, invitere nye barn med seg inn i lek og de skal finne sin plass i gruppen. Nå i starten av året er dette vårt hovedfokus sammen med slagordet vårt: Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad! Uke 38; 18.- 22. september er det nasjonal brannvernuke. Brannvernuken er en årlig markering hvor vi vil ha fokus på brannsikkerhet. Gjennom opplegg rundt figurene Eldar og Vanja blir vi kjent med blant annet hva vi skal gjøre ved en brann, hvordan oppføre oss når brannalarmen går, og hvem vi ringer. Nøtteliten (2012-barna) skal også besøke brannstasjonen. Dato og informasjon kommer i eget skriv! Viktig å øve på nødnummeret med barna! 1-1-0 Telefon nummer til Dinglebein Fast telefon: 51411143 mobil: 90843934 Vi ønsker fremdeles at dere skal ringe til fasttelefonen på avdelingen dersom barnet ikke kommer en dag, eller dere lurer på noe. Mobilene kan det ringes til eller sendes melding til dersom dere ikke får svar på fasttelefonen. Hjemmesiden: Minner om at dere må abonnere på nyheter fra hjemmesiden vår. Dere går inn på www.minbarnehage.no, velger Vistestølen barnehage, og registrerer mail adressen deres. Husk! at dere også kan ta utskrift av bildene som ligger der. Månedsbrev henter dere på hjemmesiden ettersom vi er en papirløs barnehage!

Foreldremøte 12. september kl. 19. 00-21 Foreldremøte 12.september kl. 19.00-21.00 blir det foreldremøte i barnehagen. Vi samles først på Konkylien og der vi skal i lys av «være sammen» ta for oss den varme og grensesettende voksne i samspill med barn i ulike situasjoner i barnehage og hjem. Vi gleder oss! Etterpå går vi avdelingsvis. Personalet på Dinglebein er Thomas 100%, Veronika 50%, Anette 50% , Renate 30% og Randi 100%. Randi er praksislærer for studenter som tar barnehagelærerutdanning ved Universitetet i Stavanger. Dere vil få informasjon etter hvert om når, og hvem som skal ha praksis på vår avdeling. Månedens pedagogiske tips: Sett av tid til å leke sammen med barna deres! «Det aller beste er når Pappa er med og leker», sier Albert Åberg. «Kom så flyr vi bort fra løvene sammen», sier Pappa. Det er det Albert vil mest av alt… (Bergstrôm 1983) Månedens jubilant Einar blir 4 år 11.september Gratulerer så mye! Lag dere en fin september! Hilsen Thomas, Veronika, Anette, Renate og Randi