NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsbrev Smørblomst
Advertisements

Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
UKE – UKE – MÅL : Norsk: Lære sanger utenat Matte: Være best mulig forberedt til halvårsprøve Sosialt: Gjøre mitt til at.
Triade teater - Dans, rytme & bevegelse
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Uke nov.- 27.nov. Uke nov.- 27.nov. Ord å forklare: Tro Ord å forklare: Tro NOVEMBERPROSJEKTE T Fylket vårt, Rogaland.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Ukeplan for 1. trinn Uke september – 02. oktober 2015.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS FEBRUAR 2016 Da er vi kommet til årets korteste måned, som dette året er 1 dag lenger siden det er skuddår i år. Hvorfor har vi.
Her kommer litt om det vi har gjort på i august, og hva vi skal gjøre i september.
UKE 3 PLAN FOR 1.KLASSE 18. – 22. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 Matte Engelsk Matte 4 K&H Musikk Samfunns fag.
Plan for 1.klasse Uke november Fylket vårt Rogaland.
Mål for perioden: Sos: Lytte etter beskjeder. Rydd etter deg. No:. Oppsett i et brev. Ma: Lære at 10 cm = 1 dm, 100 cm = 1 m, 10 dm = 1 m Eng: Christmas.
Her er et minne fra 1.klasse Nedenfor et minne fra 2.klasse Verdiord: Fred Verdiord: Fred Uke juni- 23.juni. Uke juni- 23.juni.
UKE 4 PLAN FOR 1.KLASSE januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Plan-Norsk Felles- samling 100- dagersfest ! 2 leggings - Norsk Gym 3 dag!Matte.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Månedsbrev Småtroll Desember.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Plan for 1.klasse Verdiord: Troverdighet Uke – 15. september.
MARS MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Forestilling halv gruppe.
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
Desember Tema: Jul MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
Hva har vi gjort i September?
Månedsbrev Desember 2016 Desember: Tema JUL Mål for barna:
ADVENT OG JUL I BARNEHAGEN 2016
KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.
Hva har vi gjort i oktober?
Månedsplan for desember
UKEPLAN FOR KLASSE 1C UKE 50-51
DESEMBER November Desember
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Grupper på avdelingen klokken 10.00
Desember på Neglespretten Avd: Kontor:
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Periodeplan for Januar 2019
Periodeplan for desember 2018
Foreldremøte Maurtua.
Periodeplan for Januar 2019
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
Periodeplan for Januar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Samarbeider med Kløver fra uke 26.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
Foreldremøte SFO høsten 2019
Periodeplan for juli Emilie ferie 28
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

NYHETSBREV fra «Blåbærtua» Januar 2017 Godt nytt år alle sammen! Håper dere hadde en fin jul, til tross for at noen av dere ble rammet av sykdom i familien…Smitten herjet jo her i barnehagen før jul, men nå håper vi det verste er unnagjort…i hvert fall blant barna. En av oss voksne gikk ikke klar smitten, men de fleste ungene er nå på plass og ser ut til å være glade for å treffe hverandre igjen etter et lite avbrekk i julen/nyttår Desember: Det ble en kjekk måned, litt travel som alltid, for det er så mange koselige aktiviteter vi vil være med på! Kakebaking sammen med Tyttebær, felles adventstunder, julevandring i kirka, luciafrokost, nissefest, juleverksted og juletregang er aktiviter og tradisjoner vi verdsetter i vår barnehage. I tillegg fikk vi tid til en koselig «juletur» til byen for å hilse på duene, se på juleutstillinger og «pepperkakebyen». Og ikke minst er det kjekt å kjøre buss! Januar: Nå har vi ryddet vekk julen og er klare for et nytt halv-år med «blanke ark og fargestifter til» Vi håper å gi de herlige ungene deres trygge fang, gode klemmer, kjekke opplevelser og legge til rette for at mye lek og læring kan skje. Når vi legger planene våre, ønsker vi å gripe tak i noe barna er opptatt av og enkeltbarns/barnegruppas behov og ønsker (å følge barns spor). Det kan være mange ulike ting, men det er spesielt en sang som flere av barna stadig går rundt og synger på og som vi tenkte å bruke som utgangspunkt for et nytt tema. Det er finger-regle-sangen «Tommelfinger, tommelfinger, hvor er du?», men barna synger den på engelsk(!) «Daddy-finger, daddy-finger where are you?», så her får vi lært to språk i en fei! Denne finner vi i utallige varianter på you tube, så denne blir gjerne en farsott både i barnehagen og hjemme… Her får vi lært om de ulike familiemedlemmer, navnet på fingrene og ulike sanger og regler som handler om familie, fingre og hendene. Noen syns sikkert det er artig å få tegnet mor, far, søster og bror på fingertuppene sine. Vi kan også snakke med barna om hva vi kan gjøre med hendene våre. De klappe og vinke, peke og klemme, de kan stryke mykt et kinn eller være harde og slå, de kan lage fine ting, dele osv. Hvordan kan vi bruke hendene våre på en god måte? Vi ønsker nå å ha språksamlingene og noe tid til lek i mindre grupper, for å få mer ro og konsentrasjon i samlingen, legge til rette for ulike behov i gruppene og øve på godt samspill i lek. Gruppene starter kl. 9.30 onsdag, torsdag og fredag, så da er det flott hvis alle kan komme før kl. 9.30 Mandager er turdag og tirsdager avvikles møter. Onsdager har vi formingslek. Fast ukeplan legges ved og vil henge på oppslagstavla. Hilsen oss på Blåbærtua 