Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Base 1 sine kurs på Aks Uke

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Base 1 sine kurs på Aks Uke"— Utskrift av presentasjonen:

1 Base 1 sine kurs på Aks Uke 47-48-49-50
Aks på Ekeberg

2 Biblioteket for 1.trinn. Kreves ikke påmelding.
Vi har ett samarbeid med skolebiblioteket. Elevene kan gå på biblioteket på morgenene hele uka fra kl Dette er et strålende tilbud for elevene.

3 Mandager 15.00-15.45 Ole Brum koret for 1.trinn
Her skal vi kose oss med sang og musikk, Vi jobber mot en juleavslutning på Aks I desember kan dere foreldre få se og høre oss synge noen julesanger.

4 Tirsdager 14. 00- 15. 00. Kunst, kultur og kreativitet
Tirsdager Kunst, kultur og kreativitet. Hobbyklubben i 1C . Her skal vi jobbe med forskjellige uttrykksmåter og formingsmateriell. Vi jobber opp mot Høsten og vintertid lære oss å ta i bruk enkelt materiell.

5 Røris i 1E m/ Marianne Tirsdager 14.00-14.40
Røris er et program utviklet av Friskis & Svettis fra sverige. Bevegelsestrening til musikk. Her skal vi trene hele kroppen med latter og musikk.

6 Nysgjerrigper m/ Lovelyn og Nuzhat onsdager 15.00 – 15.30
Vi bruker naturfags rommet på skolen. Her skal vi kjøre mange forskjellige spennende forsøk. Hva skjer hvis vi ?? Hva skjer med ??

7 torsdager 15.00-16.00 Origami kurs m/Haldis og Eirik.
Origami er kunsten å brette papir etter geometriske regler for å oppnå ønsket design. Den mest kjente origamifiguren er en trane. Origami var originalt en japansk oppfinnelse, og mange figurer kommer opprinnelig fra Japan. Her skal de få innføring i enkle brettemåter for og oppnå ett spennende resultat. Alt fra figurer og til former.

8 Sport og lek 1.trinn Torsdager 14.30 – 15.30 m/Hassan og Simen
Barn har mye energi og elsker å være i bevegelse. I tillegg til uteaktiviteter bruker vi flerbrukshallen, der vi utfordrer med ballleker, ulike regler til ulik sport. Fysisk aktivitet og grovmotorisk trening. Målet med kurset er trening og at det skal være sosialt. 

9 Mat og Helse Kokkeklubben fredager 14.00-15.30 m/ Marianne og Hassan
Er du glad i å lage mat? Vi skal øve på hvordan vi bruker kjøkkenet og redskaper. Kurset er en fin mulighet for elevene å kose seg med litt enkel matlaging og smake på litt forskjellige ting og tilberede sin egen mat. Vi skal ta for oss enkle småretter som de etterhvert kan lage selv hjemme. Ingen mat smaker bedre enn den vi lager selv 

10 fredager 14.00-15.30. Villmarks-gruppe Alexander, Daniel og Espen.
Ut på tur aldri sur ;) Vi skal ha morsomme turer i skog og mark. Vennskap og sosialisering på tvers av basene. «Det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær»

11 1.Trinnsbasen Vi satser også på ski, skøyter og ake aktiviteter ut over vinteren. Turer av forskjellige slag skal vi også ha. Det viktigste av alt er at elevene får ett godt og sosial miljø å være i. Vi er også med i prosjektet Lese og Regning på Aks. Dette har vi kalt «Glupingen» Vi skal ha en Lærings støttende aktivitet i Matte og en i Norsk hver tirsdag kl og fredag Dette er aktiviteter vi planlegger sammen med 1.trinnslærer. «Det jeg hører, glemmer jeg, det jeg ser, husker jeg og det jeg gjør, forstår jeg.»


Laste ned ppt "Base 1 sine kurs på Aks Uke"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google