Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013."— Utskrift av presentasjonen:

1 KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013

2 FRIMINUTT

3 Her er noen forslag til aktiviteter i friminuttene
Hoppe paradis Firkantsisten Sisten Gjemsel Frisbee Fotball Leke i skogen Basket Dumple Bordtennis Når det er satt i stand igjen kan vi også: Leke i klatrestativet Huske Volleyball På vinteren: Ake Skøyte på isen Ski

4 Freerunning! Du har vel sett gutta nede ved sanda? Som hopper og tar triks? Men hva driver de egentlig med? Her er svaret! Freerunning er en ekstremsport som kan være mye forskjellig. Man hopper, man trikser, og kommer seg til steder lettere. Det er litt farlig, men når du først har lært det er det råtøft! Hvis du synes det er gøy å se på? Spør gutta som driver med det da! De svarer sikkert på spørsmål fra nettopp deg!

5 Frisbeegolf er… Frisbee golf er en individuell sport du kaster en disk og skal treffe en kurv. Du skal stå på en bestemt plass når du kaster.

6 Disse bildene er hentet fra frisbeeløypa på Kollmyr
Disse bildene er hentet fra frisbeeløypa på Kollmyr. Frisbee løypa er for alle og er i skogen bak Gulsethallen. Den kan brukes når som helst.

7 Midttimeaktiviteter Det er vakter med gul vest som går og
Her på Kollmyr har vi et tilbud i storefri på mandager og torsdager, til å gjøre forskjellige aktiviteter som fysisk aktivitet i Gulsethallen, dansing, lekser, data, lese og tegne. Det er vakter med gul vest som går og passer på elevene.

8 Romania-Aksjon Kafé Man selger kaker bøker og saft/kaffe

9 Vi fikk inn 8192 kr, dette sendes til Romania for å hjelp.
Alle hadde med gaver på Romania-Aksjonen og penger til å kjøpe kaker saft bøker og kaffe. Det kom mange folk for å støtte Romania med penger. Vi fikk inn 8192 kr, dette sendes til Romania for å hjelp.

10 Det kom mange foreldre og besteforeldre til kaféen
Det kom mange foreldre og besteforeldre til kaféen. Og elevene var villige til å bruke opp alle pengene de hadde fått med hjemme fra.

11 Lesevake 5 trinn Torsdag 14 november

12 Torsdag 14. november hadde vi Lesevake på skolen. Vi kom til skolen kl
Torsdag 14. november hadde vi Lesevake på skolen. Vi kom til skolen kl.18,00 så ble vi tildelt rom. Så spiste vi pizza som de voksene hadde laget. Etterpå var vi delt opp i grupper og hadde poster. Så hadde vi gjemsel og vi gjemte oss over alt. Så så vi på film, jentene så på Mathilda. Guttene i A- klassen så Hulken og Superman. Guttene i B-klassen så MIB 2. Til slutt spilte vi litt kort og noen leste. Så måtte vi sove.

13 Tilbud til elever på 5.-7. trinn
G-Hallen Bli med i Gulsethallen etter skolen på mandager sammen med Chris og hans gjeng. Her kan du få litt mat, gjøre lekser, være med på aktiviteter eller bare slappe av. Det er kiosksalg her og av og til er det konkurranser. Mandager fra klokken Tilbud til elever på trinn Starter opp igjen uke 3 Hjemmeside

14 Etterskoletid Går du i 5.,6. eller 7. klasse har du mulighet til å bli med på Etterskoletid på tirsdager fra klokka i Gulset kirke. Her får du mat, mulighet for å gjøre lekser, være sammen med voksne og gjøre mye gøy.

15 God jul! Vi fra skoleavisa ønsker elever og voksne en god jul!
Jula er en tid for å spise god mat å kose seg. Har du lagt noen spesielle planer for jula? Har du tenkt på gaver og god mat? Mange elsker jul, og det er jo den beste høytiden synes vi. Vi ønsker dere en god jul og godt nytt år! Kos dere 

16 Skoleavisa er laget av:
Kristoffer - 5B Mathias - 5A Thomas - 6B André - 6B Britt Elin - Miljøterapeut


Laste ned ppt "KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google