 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
”Fortet” på Gudeberg Et lavterskeltilbud for alle skolens elever og
Advertisements

Foreldremøte 3b – våren 2013 Oppmøte:
Bli kjent dag ved Korsgård skole – onsdag 4.juni 2014
Rammeplan for Aktivitetsskolen (AKS)
for foreldre til nye 1. klassinger.
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Velkommen til foreldremøte på Aktivitetsskolen Ekeberg
ÅRSHJUL FOR OVERGANGER
Samarbeid mellom skole og hjem
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
FORELDREMØTE STALSBERG SKOLE
Skolens verdisyn Elevsyn Lærings- syn Foreldre-samarbeid
Møte med klassekontaktene
Lyshovden Oppveksttun!
Velkommen til foreldremøte på SFO
V E L K O M M E N til Foreldremøte på SFO
FORELDREMØTER Søreide skole September Søreide skoles strategiske plan En 4-årig plan for skoleutvikling på Søreide skole En 4-årig plan for skoleutvikling.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE
Velkommen til førskoledag
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE SFO « SFO i Bergen skal være kjennetegnet av livsutfoldelse, kreativitet, fellesskap og mangfold»
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Grunnleggende verdier for oss:
Velkommen til 1.trinn foreldremøte bmt.
0. KLASSE – Velkommen til foreldremøte.
Velkommen til foreldremøte. Sakliste  Forventninger  Timeplanen  Fag  Læringsmål  Lekser  Ukeprøve  Klassemiljø  Sosiale tiltak  Info fra FAU.
Foreldremøte for foreldre som har 5-åringer i barnehagen
0. KLASSE – Velkommen til foreldremøte.
Velkommen. Agenda  Forventninger  Fag  Klassemiljø  Info fra klassekontakter og Fau.
Foreldremøte Høsten STAVANGER KOMMUNE Jeg skal si litt om: ■ Skole-hjem-samarbeid ■ Gjensidige forventninger ■ Trivsel – læring – mestring – motivasjon.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Referat fra foreldremøte SFO. Oppmøte: 24 barn representert
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2010.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Skolestart ”Da klokka klang” Foreldremøte for foreldre/foresatte til nybegynnere høsten mai mai 2011.
Innskolingsdagen – 5. juni 2015 Velkommen til foreldremøte.
FAU Oppstart God oppstart på trinnene – vi er godt i gang Kompetansehevingsdager for personalet -kompetanse for mangfold -foredrag om utfordrende.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Velkommen til førskoledag på Christi Krybbe skoler
Velkommen til innskriving ved Isfjorden skole
BOGAFJELL SFO.
Utruste til et godt liv gjennom trygghet, kunnskap og humør
Mestring for alle – fordi vi våger!
Aktivitetsskolen Skøyen
Foreldremøte i 2A Tirsdag, 30. mai 2017.
Foreldreengasjement ved Lassa Skole
Velkommen til foreldremøte SFO
Velkommen til foreldremøte!
Foreldremøte Solheim SFO
SFO «Skal være en del av skolens helhetlige læringsmiljø, hvor formålet er å gi barna omsorg, trivsel og trygghet gjennom et stimulerende, lærerikt og.
Velkommen til foreldremøte på SFO
STALSBERG skole Foreldremøte 2. juni 2015.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til foreldremøte 1.trinn
Velkommen til Teglverket skole! Foreldremøte høsten 2017
Velkommen til foreldremøte 6. og 7.trinn
Velkommen til foreldremøte 4.trinn
Oppstart 1. trinn Velkommen Diverse info om skolen Om elevgruppa
Aktivitetsskolen Skøyen
Mestring for alle – fordi vi våger!
Velkommen til Madlamark sfo
Velkommen til Landås SFO
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til foreldremøte, 28. februar
Velkommen til SFO Høvik Verk skole
Sosialt årshjul HØST - rutiner og sosiale mål
FORESATTEMØTE 1.KLASSE 4. Juni 2019.
Foreldremøte SFO høsten 2019
under- og undredag! Kom og bli med på Undring Jesu under Natursti
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet ønsker plass på Natur-SFO. Sendere dere mail til leder på SFO.

 : er det morgen-SFO. Serverer havregrøt mellom kl og Fra kl går alle barna ut og er ute til skolen begynner.  13.25: åpner vi igjen vår SFO.  – er det mat.  – har vi organiserte aktiviteter.  er det frilek.  stenger vår SFO.

 Må fylles ut og leveres når barnet begynner. Kan også levere det før barnet begynner.  Viktig at barnet har et fast tidspunkt for når de skal hjem. Og et fast sted hvor de skal gå. Dette for å trygge barnet.  Når barnet skal begynne å gå hjem selv. Er det viktig at dere fyller ut et endringsskjema. Dette finner dere på hjemmesiden vår.

DET VIKTIGE SAMARBEIDET  Personalet går inn i 1.klasse og krysser inn elevene, og får den nødvendige informasjonen av lærerne.  SFO-leder inngår i lederteamet ved skolen, og deltar på alle ledermøter for å få kontinuitet mellom skole og SFO.

DET VIKTIGE SAMARBEIDET Bogafjell SFO og foresatte:  Vi legger vekt på at foresatte skal møtes på en god og positiv måte.  Foreldremøte på våren sammen med skolen for årets 1.trinn.  Foreldremøte på høsten.  Tilbud om samtaler ved behov.  Tilbud om kjøp av enkelte dager for barn som ikke går i 100 %.

DET VIKTIGE SAMARBEIDET  Gir tilbakemeldinger om hvordan barna har det på SFO, og tar kontakt med foresatte dersom det har skjedd noe som uroer dem eller barna.  Følger opp beskjeder og sender barna hjem som avtalt. Vær derfor nøye med utfylling av avtaleskjemaet så blir det lettere for SFO å sende barna hjem i rett tid.  Er lojal overfor foresatte. Alle som jobber på SFO har skrevet under på taushetsplikt.

DET VIKTIGE SAMARBEIDET  Vi oppdatert hjemmeside, der foresatte kan finne bl.a. nyheter fra basene, månedsplaner, bilder, vedtekter og søknadsskjema. Sender også felles mail til foreldrene med informasjon.  Foreldrene kan forvente av personalet:  Ta deres barn på alvor, viser interesse, forståelse og omsorg.  Ha tilsyn med barna og griper raskt inn ved mobbing, og farlig eller voldsom lek.

DET VIKTIGE SAMARBEIDET SFO forventer av de foresatte:  At dere snakker positivt om SFO hjemme, noe som bidrar til å øke banas trivsel og trygghet på SFO.  Melder fra til personalet når de leverer og henter bana.  Sier ifra dersom det skjer noe spesielt i familien eller hjemme som kan påvirke barnet.  Gi beskjed dersom barnet ikke kommer på SFO.

DET VIKTIGE SAMARBEIDET  Overholder frister til påmelding for feriene på SFO.  Er lojal overfor personalet på SFO.  Er det noe dere ikke er fornøyd med, be om en samtale med personalet uten barnet tilstede. Eller ta kontakt med SFO-leder.  Sørger for at barna har det de trenger av klær på SFO.

Bogafjell skole sin hjemmeside er  Der finner du månedsplan for aktivitetene til hver base.  Endring på SFO plassen og oppsigelse av SFO plassen.  Avtaleskjema og endringsskjema.

 SFO har tre planleggingsdager i året.  Skoleåret 2016/ 17 er det 17. august,  18. november og 12.juni.  Informasjon om når SFO er stengt står på hjemmesiden vår.

 Alle som ønsker skolemelk fra høsten av. Må inn på og registrere seg.