ATELIER KAMELEON TEAM KAMELEON AS. STARTET SOM DESIGN AV 2 MOTE KOLLEKSJONER I ÅRET UNDER NAVNET KAMELEON ETABLERTE I 1998 EGEN PRODUKSJONSPORTEFØLJE.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
M A R K E N - R O A D S H O W 2007 Page 1 Leitz Plus.
Advertisements

Konsept: Pierre Robert ØKO
Sortimentutvidelse Arbeidskrav 3 HIOA Av Anne-Sophie, Kristine og Birthe ØKO.
Oslo og Akershus Skiskytterkrets Opphold for 100 personer september 2010.
Hovedprosjekt 25: Interaktiv demo for web-basert verktøy Brukeropplæring i form av interaktive demoer for oppdragsgiver Dossier Solutions Prosjektdeltaker:
Introduksjon.  ITIL står for Information Technology Infrastructure Library.  Det er mye snakk om ITIL i næringslivet for tiden, og veldig mange bedrifter.
Bilde inn Visjon, forretningsidé og overordnede mål og strategier.
Kapittel 3: Forretningsplanen Del 1 Læreplanmål Utforme mål og visjoner for en virksomhet Utarbeide en forretningsplan Entreprenørskap og bedriftsutvikling.
o Regnskapet til bedriften forteller oss hvor mye penger bedriften har tjent i løpet av en periode, hvilke eiendeler bedriften har, og hvordan den har.
TIDE Knowledge is only as good as its intelligent application Schmoker, 2006 Kunnskap er bare så god som mottakerens evne til å bearbeide den.
Welcome To Hustips.no About Us  Hustips.no har over sidevisninger i måneden er en naturlig møteplass på nettet for alle husinteresserte.
Bilde inn Intern markedsføring. Hva er intern markedsføring? ”En kontinuerlig prosess som skjer innad i organisasjonen, og som går ut på å motivere og.
- på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n «Ka no?» Mestring av hverdagen etter utskriving.
INFOHEFTE FOR FORELDRENE «LØFT ER TØFT». INNLEDNING: I gjorde vi i Skaubo AS en stor satsning hvor alle ansatte i alle barnehagene gikk på kurs.
Stolt eierskap Grunnlag for verdiskaping Fellesforbundets landsmøte Aker ASA konsernsjef Øyvind Eriksen Oslo, 11. oktober 2015 Stolt eierskap.
SVEISESERVICE SVEIS – MASKINERING - PÅBYGG. Om oss Sertifiserte sveisere. Arbeider med stål, rustfritt stål og aluminium. Mobilt serviceteam som kan utføre.
KATRIN INCLUSIVE DISPENSERS DESIGNED FOR EVERYONE.
Vefsnakonferansen 2016 Tanker om norsk reiseliv 3. mars 2016, Gunnar Almlid.
Kompetansesenteret Savanne Strekkoder står helt sentralt i Savannes markedsstrategi. Savanne leverer produkter og løsninger som gjør brukerne i stand til.
Norge treng dyktige fagfolk med praktisk kompetanse.
Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!
Vi er en solid samarbeidspartner med høy kunnskap og lang erfaring. Vi leverer smarte IKT-produkter og -tjenester som er gull verdt for våre kunder. Bli.
Nærings- og fiskeridepartementet Norsk mal: Startside Alternativ 1 Nærings- og fiskeridepartementet Seniorrådgiver Jan Henrik Skogen NHOs Anskaffelseskonferanse.
IKA Rogalands arbeid med nye bevaringsregler. Program  Litt om IKA Rogaland  Arbeidet vårt med de nye bevaringsreglene  Mine anbefalinger til de som.
ELEKTRO PRAKSISDAGER HØST Dine mål og muligheter ›Alle løpene i programområdet fører fram til yrkeskompetanse. Det er mulig å oppnå yrkeskompetanse.
Oversikt over Azets forretningsområder 2 Regnskapstjenester Økonomisk rådgivning Visma Insight Lønn og HR tjenester Azets Employee Rekruttering Vikarutleie.
På borregaards vis Kultur & verdier i Borregaard.
Brukermedvirkning i formidling av aktivitetshjelpemidler og hvordan har vi på NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal valgt å gjøre denne formidlingsprosessen.
Strategiplan
Punkt 1 - Forstår hva de skal lære og hva som forventes av dem
Transportsystemer Kort introduksjon til modulen.
På sporet av en lokal frivillighetspolitikk?
Cafe med elevene.
nHS og Universitetspilotene - prosjektledersamling 15. mars 2007
Drupal Utvikling Spesialist
Samferdselssjefkollegiet
Rådgivning for boligeiere som får støytiltak
Topp Tre Snekkerverksted as
- For ansatte og folkevalgte i Rana kommune
Leverandørutvikling i sjømatnæringen
Informasjon om fagvalg 8 trinn
Sourcingstrategi for «Virksomhetens navn» innenfor område «xx»
Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss.
FNs bærekraftsmål FNs bærekraftsmål skal sikre at hele verden tar vare på miljøet samtidig som at alle mennesker kan ha muligheter for et godt liv.
Erfaringer med bruk av NS 8435
Den industrielle revolusjon
Cake q1 HåndFRIE Operasjoner Desember 2017
MAKSIMER SCANNERFORRETNINGEN DIN
(Selskapsnavn) Markedsplan
PROFESJONELL YRKESUTØVELSE
FinAut setter standarden for rådgivningskompetanse i finansnæringen
HMS © Caritas Norge..
Brønnbygging i Afrika.
Valgfag Bjørnsletta Foreldremøte 8.trinn.
Transportsystemer Kort introduksjon til modulen.
Optimal hygiene og trygg mat
Vår kompetanse Maskinlinjen LEAN Økonomi CE merking Sertifiseringer
OSLO 18 OG 19 APRIL 2018 KIRSTEN FRIGSTAD VIRKSOMHETSLEDER 24SJU
Topp Tre Snekkerverksted as
U-landsforeningen Svalene
AVALIA AS Vi optimaliserer, effektiviserer og tilpasser gjennom skreddersøm Dokumenthåndtering – Kvalitetshåndtering – HMS ISO 9001:2015 Gjennom et samarbeid.
Overskrift framside.
Kraljic matrise.
Posisjonering og differensiering
SpinnOff leverer deg komplette arrangement.
«Eiermøte 25 august» Agder Energi Tom Nysted ae.no.
LÆREPLAN I FELLES PROGRAMFAG I VG1 BYGG- OG ANLEGGSTEKNIKK
Fjellrypeprosjektet i Nordland og Troms
Kurs i entreprenørskap
INNOVI sitt hovedformål er å gi arbeidstilbud til personer som har, eller i nær fremtid ventes å få innvilget varig uførepensjon. Vi arbeider med spesiell.
Utskrift av presentasjonen:

ATELIER KAMELEON TEAM KAMELEON AS

STARTET SOM DESIGN AV 2 MOTE KOLLEKSJONER I ÅRET UNDER NAVNET KAMELEON ETABLERTE I 1998 EGEN PRODUKSJONSPORTEFØLJE I LITAUEN KJØPTE OPP SAMARBEIDSPARTNER TAUNORVA I 2012 EIER I DAG TEAM KAMELEON BALTIC LTD MED 26 ANSATTE, 450M2 BYGG, TOMT, MASKINER OG UTSTYR I BYEN TAURAGE TEAM KAMELEON AS GRUNNLAGT I 1997

BAKGRUNN ANNE Anne Slaaen (44) Utdannelse: Utdannet motedesigner i 92, spesialisering trendanalyse. MI/Moteakademiet. Erfaring: Peclers Paris, trainee 93 NRK, kostymedesigner Europabevegelsen, Organisasjonsansvarlig Frilansdesigner for tv produksjoner: NrK, Rubicon, Dinamo Designer for artister, programledere, skuespillere med mer Team Kameleon AS, CEO/Creative Director Team Kameleon Baltic LTD, Chairman/Excecutive director

ETISK PRODUKSJON Sove godt om natta Behandle folk med respekt Verdsette kunnskap og kvalitet Sørge for gode, trygge og rettferdige rammevilkår for de ansatte

VI KJØPER INN MER ENN 90% AV RÅMATERIALER OG TJENESTER I EUROPA. DENNE STRATEGIEN HAR POSITIVE RINGVIRKNINGER BÅDE PÅ VÅRE LOKALE LEVERANDØRER OG IKKE MINST, PÅ DE MILJØMESSIGE FOTAVTRYKKENE VI ETTERLATER OSS GJENNOM PRODUKSJONSSYKLUSEN. ETIKK OG MILJØ

Atelier Kameleon har en dedikert stab av 26 høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi har skreddere, syersker, håndarbeids-spesialister, tilskjærere m.m. Sammen tilbyr vi en unik kombinasjon av produksjon i serier - og håndarbeide/ spesialprodukter for B2B kunder innen mote og bunad.

STANDARD BUNADSSKJORTER: DETTE VAR STARTEN FOR OSS INNENFOR BUNADSBRANSJEN I HVERT ÅR PRODUSERER VI MER ENN STANDARD SKJORTER FOR VÅRE KUNDER. VI GJØR SPESIATILPASSEDE VARIANTER FOR ULIKE DISTRIKTER.

Produkter fra A til Å…. Vi kan tilby produktbearbeiding, mønsterkonstruksjon og gradering av mønstre til ulike typer drakter. Bildet fra Norsk Flid - barnedrakt fra 2012, designet av kjeden og bearbeidet for produksjon av Atelier Kameleon.

PRODUKTSPEKTER Vi syr mer enn 150 ulike produkter til våre bunadskunder.

VI TILBYR BÅDE DESIGN OG PRODUKTUTVIKLING FOR VÅRE KUNDER.

Montering av linskjorter Vi monterer linskjorter for hånd og maskin Vi bruker hjemmesyersker og deler av egen stab til avanserte arbeider

Håndvevde bånd – fra Litauen. Her arbeides det på gamle vevstoler og resultatet blir flotte autentiske bånd!

–JOHNNY APPLESEED Vi tilbyr skreddersydde hjul og standard caper - enkel søm og avanserte arbeider går hånd i hånd

TEKSTILER OG TILBEHØR Gjennom mer enn 20 år i motebransjen har vi opparbeidet oss et solid nettverk av kvalitetsleverandører av tekstiler og tilbehør. Vi bistår gjerne våre kunder i jakten på den perfekte kvalitet.

VI DESIGNER OFTE SPESIALKJOLER FOR KJENTE, OG MINDRE KJENTE KUNDER. SKREDDERSØMMEN UTFØRES PÅ VÅRT ATELIER OG DESIGN PROSESSEN SKJER VED VÅRT KONTOR I OSLO. DESIGN OG SKREDDERSØM

–ANNE SLAAEN, CREATIVE DIRECTOR “We only care about quality.”