Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

«Eiermøte 25 august» Agder Energi Tom Nysted ae.no.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "«Eiermøte 25 august» Agder Energi Tom Nysted ae.no."— Utskrift av presentasjonen:

1 «Eiermøte 25 august» Agder Energi Tom Nysted ae.no

2 Det tradisjonsrike inn i en ny tid

3 God kraft. Godt klima. Alt i bevegelse

4 KUNSTIG INTELLIGENS UiA, Norges Forskningsråd og Agder Energi samarbeider om et treårig FoU prosjekt Prosjektet skal forsøke å anvende maskinlæring til å forbedre produksjonsplanleggingen. Foreløpige resultater er lovende Det er utviklet en prototype på et nytt beslutningsstøtte system.  Bedre produksjons-planlegging ved bruk av maskinlæring We have started to apply the model to a small system in Kvinesdal.  The reason for choosing this was that it is relatively small and understandable.  And we had to handle a small system before moving into a more complicated one.

5 EUROPA ETTERSPØR VÅR RENE, STABILE ENERGI OG VÅR KOMPETANSE
De slidene som følger klikker du raskt gjennom. Vi har en unik posisjon akkurat nå fordi vi har klart å snu oss raskt, etablere nye tjenester og arbeider etter metoder de store gigantene i Europa enda ikke har klart å komme skikkelig i gang med. Det kombinert med en etterspørsel etter våre tjenester gir oss en unik posisjon Akkurat nå er vi på rett sted til rett tid. MEN!

6 ET BETYDNINGSFULLT MARKED FOR OSS – ALLEREDE I DAG
Omsetning 1,5 mrd. NOK Forvalter 2500 megawatt (mer enn AEs samlede effekt) 80 ansatte på fem kontorer i tre land Du snakker ut fra teksten på bildet og så kort om noen av kundene: Linde er et av verdens ledende selskaper innen gass og prosjektering Daimler trenger trolig ingen introduksjon. Man trenger ikke en gang ha bilinteresse for å vite hva de representerer BASF. De som er gamle nok tenker først på innspillingskassetter, men dette er verdens største kjemiske konsern EDEKA er Tysklands største supemarkedkjede med kjente merkevarer som Lidl, Aldi og Netto i sin portefølje

7 Attraktiv samarbeidspartner

8 VI MÅ KONTINUERLIG ENDRE OSS
Vi må være i kontinuerlig bevegelse. Å bli stående i ro har vi rett og slett ikke råd til. Vi har ikke funnet en evighetsformel. Kontinuerlig forandring vil prege EMT og de markedene vi jobber i. De gjør det nå og de vil gjøre det fremover. Det er derfor vi også har gitt oss selv en visjon som vi hele tiden skal strekke oss etter.

9 NYE MARKEDER, PRODUKTER OG TJENESTER
Her kan du evt si: Jeg har bevisst ikke vist dere produkter og tjenester under hvert av selskapene. Vi er en enhet og derfor ønsker vi også fremstå i et felleskap med hvordan vi jobber og det vi bringer til markedet

10 Sterke kompetansemiljø
Frank Sander Nilsen t.v. og Ole Thorsland i arbeid på Rygene kraftstasjon ved Arendal.

11 TVERRFAGLIG SAMARBEID

12 Matrise og prosjekt som arbeidsform

13 Et ledende konsern innen fornybar energi


Laste ned ppt "«Eiermøte 25 august» Agder Energi Tom Nysted ae.no."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google