Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Slik bruker du vår nettbutikk!
Advertisements

GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Thomas Thomassen 18. November.2004 Du går videre i presentasjonen ved å trykke tasten Page Down. Du avslutter presentasjonen ved å trykke Esc-tasten.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Endringer Generelt for TQM Enterprise
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
Intranett: Hvordan komme i gang
Lage e-post med bilde som vedlegg
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Kvalitetsrådgivere ved Fagavdelinga
Surfing sosial media - Bilkjøring Her lærer vi hvordan du kan bruke Sosiale medier til å se på et bestemt tema - Bilkjøring Vi skal se på Twitter, Facebook,
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Intelle Service Kontrakt
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Noen nyheter i Public360 etter ny Servicepack – SP5.
Først søker du opp en arkivsak Så mearkerer du dokumentene (vedleggene i mailen) som du ønsker å arkivere Dra- og slipp over saken.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
EQS Introduksjon for tilsette i Helse Møre og Romsdal av
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette
EQS prosessteikning Rettleiing for deg som skal bruke prosesskart-editor i EQS.
EQS inngangsportal Rettleiing for deg som skal utarbeide revidere EQS inngangsportal.
Korleis lage Kompetanse- og opplæringsportal Opprette og legge innhald i opplæringsportal.
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Blogging med Google Blogger
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Basware Purchase Management
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Registrere bruker på MinIdrett
Otra Web-Shop - Quick Guide
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
DIPS Tips Avdeling for kliniske systemer. Lag dine egne favoritter i eHåndbok og få dem opp i DIPS Avdeling for kliniske systemer Åpne eHåndboken og klikk.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
EQS-opplæring på lync:
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Utskrift av presentasjonen:

Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014

2 Gå inn via Intranett Velg EQS.

3 Vi kan også se de andre helseforetakene i Midt – Norge sin EQS: –Gå inn via Internett Explorer på Startmenyen –Velg først helseforetak –Velg deretter EQS

4 EQS – E xtend Q uality S ystem Foretakets elektroniske kvalitetssystemet Du finner raskt siste godkjente versjon av prosedyrer, retningslinjer, sjekklister og pasientforløp i dette systemet Du kan registrere uønskede hendelser (pasientskader, systemsvikt, miljøavvik, personalskader og forbedringsforslag)

5 Detaljert brukerveiledning nederst til høyre i inngangsbildet i EQS

Kategori meny Trykk EQS- logo for hjem Min profil Trykk på huset for å gå til annen enhet

Dokumentkategorimeny er skjult i visningsbildet, men åpner seg ved å trykke på ikonet øverst til høyre i visningsbildet. En kan søke etter dokument- kategorier her

Du kommer alltid tilbake til enhetens meny/enhetens inngangsportal ved å trykke på logoen

Trykk på enhet eller huset for å gå til annen enhet i EQS Klikk på + tegnet foran den organisatoriske enheten du vil se dokumentene til, og marker navnet 9

Min profil kan åpnes ved å trykke på navnet ditt eller ikonet Oppdateringer og nye dokumenter

Mine favoritter ligger nederst på siden i visningsdelen. Ved å trykke på stjerne bak dokument, dokumentkategori eller skjema legges disse under Mine favoritter

Du kan også klikke på stjerne fra en dokumentliste for å legge til i Mine favoritter

13 Dokumentikoner Dokumenter er enten globale eller lokale. Alle dokumentlister viser dokumenter med tilhørende ikoner. Hvitt rektangel viser et globalt dokument overordnet gjeldende for alle enheter i HMR HF. Gult rektangel viser et lokalt dokument som gjelder for din enhet. Gul ellipse viser et lokalt dokument som gjelder for annen enhet enn den du tilhører. Disse dokumentene får du opp gjennom AVANSERT SØK. Utgått på dato: alle ikoner kan vises med et rødt kryss som angir at revisjonsdato er overskredet.

Klikk Innhold for å få opp Kapittelmeny / Innholdsfortegnelse i dokumentene

Registrer melding ligger til høyre i visningsbildet under enhet Obligatoriske felt som ikke er utfylt, blir merket med rød ramme og en hjelpetekst direkte i skjemaet

16 Når du åpner et dokument i EQS vil dokumentet presenteres med to eller flere faner øverst. Ved å velge en fane vil du få frem forskjellig informasjon om dokumentet. Dokument: Viser dokumentets hovedinnhold Bakgrunn: Kan inneholde generell bakgrunnsinformasjon, søkeord og historikk for dokumentet. Ikke alltid lagt inn. Revisjonskommentar: Informasjon om hvorfor et dokument er revidert og hva som er endret. Mer info: Opplysninger om dokumentet, navn på dokumentadministrator, forfatter, versjon. Dokumentfaner

17 Dersom dokumentet har tilleggsinformasjon, finnes denne under ”Relatert”. Dette kan være andre EQS-dokument, vedlegg, nettsider eller skjema. Relatert

18 Søk Enkelt søk: Her søker du i tittel og innhold på alle globale dokumenter og dokumenter som gjelder for din aktive enhet. Skriv inn søkebegrepet og trykk ENTER eller klikk på til høyre for søkefeltet for å utføre søket. Avansert søk: Her skriver du inn søkebegrepet og om du skal søke kun i dokumentet eller i både titler og dokumentinnhold. Du kan også velge blant enheter, kategorier, yrkesgrupper og dokumenttyper. Søkeresultatet presenteres med klikkbare titler på det enkelte dokument. Samtidig vises et utsnitt av dokumentteksten rundt treffordet, slik at du skal kunne avgjøre hvilket dokument som er det rette.

19 Gi kommentar til dokumentet Du kan gi kommentar til dokumentet til dokumentadministrator Send dokumentet som e-post Du kan sende dokumentet som e-post Skriv ut Det er viktig for å få med all informasjon å trykke ”Skriv ut” her

20 Kvalitetsrådgivere i Fagavdelinga Unni Arnestad, tlf Turid Aarønes, tlf Synnøve Melseth, tlf Anne Mittet Dahl, tlf Ingjerd Aspen, tlf Mari-Ann Nilsen Schønning, tlf Ingebjørg Ellingvåg Knutsen, tlf