Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger."— Utskrift av presentasjonen:

1 Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger Den enkleste måten å begynne å bruke systemet, er å logge seg inn som fellesbruker. Dersom du har brukernavn og passord i systemet, får du utvidet funksjonalitet avhengig dit ansvarsområde.

2 Dersom du logger deg inn som fellesbruker, vil du kun få avviksregistrering som valg i menyen. Pass på å registrere meldingen innen tidsfristen. Går det for lang tid, blir du automatisk logget ut og meldingen blir ikke lagret. Angi dato ved å trykke på knappen ’velg dato’. Velg klokkeslett fra nedtrekksmenyen. Velg først klinikk, deretter eventuelt hvilken seksjon og enhet hvor avviket skjedde. Velg hvilken avvikstype du ønsker å registrere. Du kan kun velge én avvikstype pr. avviksmelding

3 Etter at du har valgt avvikstype, hentes det aktuelle skjema opp og vises nedenfor på siden. Fyll inn informasjon i de forskjellige feltene i skjemaet

4 Når du mener skjemaet er ferdig utfylt, må du klikke på knappen ’Registrer avvik’ for å lagre avviks- meldingen i systemet. Dersom du har glemt å fylle ut et felt, vil du få beskjed om dette. Når alle påkrevde felt er fylt ut, vil avviks- meldingen lagres i systemet.

5 Etter at registreringen er gjennomført, vil du få en bekreftelse med det tildelte avviksnummer


Laste ned ppt "Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google