Blåbærtuå MÅNEDSRAPPORT FOR JANUAR HVA HAR VI GJORT I JANUAR? 01.02.15 Telefon: 51913229 Mobil: 993 48 509 1 Januar har blåst avgårde og vi er kommet til.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Advertisements

Fra Ny sjanse til kvalifiseringsprogram
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Januar evaluering: I januar hadde vi som mål å fokusere på selvstendighetstrening i garderobesituasjonen. Dette opplever vi har vært til stor glede for.
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Månedsbrev fra Blåklokka
KNUT HAMSUN Gruppe 4: Austen, Erik, Eva og Rese.
Vinter 2014 Januar uke 1-5 Rosenholm Aktivitetsskole Halvårsplan 2014
Månedsbrev fra Blåklokka
Vinter 2011 Januar uke 1-5 Rosenholm Aktivitetsskole Halvårsplan 2013
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Morgenaktiviteter Gul avdeling Barna har blitt kjent med ulike rytmeinstrumeneter på noen av morgenaktiviteter. Målsettingene ved dette er at barna skal:
“ Hjelpesendinger” fikk fikk spørsmål fra Aud Svare i Skjåk om vi ville ha tannklinikken etter hennes mann som nylig var død. ADRA Moldova hadde bruk for.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Foreldremøte 28.mai førskoledag
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Maurtuå MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon Maurtuå : Mobil tlf: Vår nettside: ge.no/triade.
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
DRAMA En uttrykksmåte for barna En arbeidsmåte for førskolelæreren
Månedsplan for Froskene Mai 2015
SKRIVEDANS Skrivedans er en metode for å utvikle skriftsspråket. Her trenes skriveforberedende bevegelser gjennom lek og musikk. MAIKEN MAASBACH- Gruppeleder,
Triade teater - Dans, rytme & bevegelse
August 2012UKEMandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag Sunniva 1år 3 Ha med dag Barna kan ha med seg en liten leke hver Ha med.
Hasle/Lørens Fotball 5-åringer Jeg og ballen! Hasle-Løren skal lage gode fotballspillere som tar selvstendige valg! Aktivitet: 1 trening ute i uka fra.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Oppstart oppstart. Hva er matematikk for små barn? Barn er opptatt av og nysgjerrige på det meste, også på matematikk. Størrelser, alder, former, tall.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i februar og skal gjøre i mars.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
IC Glimt fra klasserommet Rutiner: - Garderobe – orden - Mappe og leksebok - Innesko - Hilse dør og rolig musikk - Dagen - Sugerør – dagens tall - Engelsk.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Januar.
Månedsbrev Småtroll Desember.
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
MARS MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Februarnytt! Dinglebein Så var vi kommet til februar måned.
Hva har vi gjort i oktober?
Periodeplan for Januar 2019
Konferansestyrerens navn
Periodeplan for desember 2018
Workshop for u-10 og u-12 Mandag 6/
Teamtrening Naturen har skjønt det. Når fuglene samordner innsats og flyr i V-formasjon øker de effektiviteten med 70 % Gjennom god samhandling, riktig.
Månedsbrev for januar og februar
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
Månedsbrev Småtroll November.
HVA HAR VI GJORT I DESEMBER?
Månedsbrev Småtroll Februar.
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

Blåbærtuå MÅNEDSRAPPORT FOR JANUAR HVA HAR VI GJORT I JANUAR? Telefon: Mobil: Januar har blåst avgårde og vi er kommet til årets korteste måned. I januar har vi begynt temaet «vinter». På samlinger hadde vi regler om «de fem små snømenn» hvor ungene lærer seg å telle, sammeligne størrelse og utseende på de fem små snømennene. Alle fikk lage sin egen snømann av kafekopp. Vi har også begynt med språkgrupper hvor vi har øvelser som stimulerer barnas munnmotorikk, samtidig som det er gøy. Vi hører på dyrelyder og leker med sugerør. Til å med 3 åringene viser interesse i bokstaver derfor leker vi med navnene våre på disse gruppene. Førskolegruppe har blitt kjent med nesten alle bokstaver i navnene sine.

Side møteplass Veden karnevalsuke februar bollemandag miljødag fellessamling Uke forberedelser til Triade Teater HVA SKJER I FEBRUAR 2

Månedsrapport januarSide 3 3