Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Teamtrening Naturen har skjønt det. Når fuglene samordner innsats og flyr i V-formasjon øker de effektiviteten med 70 % Gjennom god samhandling, riktig.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Teamtrening Naturen har skjønt det. Når fuglene samordner innsats og flyr i V-formasjon øker de effektiviteten med 70 % Gjennom god samhandling, riktig."— Utskrift av presentasjonen:

1 Teamtrening Naturen har skjønt det. Når fuglene samordner innsats og flyr i V-formasjon øker de effektiviteten med 70 % Gjennom god samhandling, riktig plass og felles systemer når vi krevende mål med økt effektivitet.

2 Den enkelte må forberede seg…
I det daglige Oppdater deg faglig Kjenn utstyr og lær deg å bruke det Kjenn samarbeidspartnere og øv sammen Når det gjelder Vær rolig og sterk Gjør deg klar til innsats Jobb sammen Våg å være leder Våg å be om hjelp

3 Teamlederen Har oversikt Passer på Oppsummerer høyt Hvem som gjør hva
Blir alle oppgaver gjort Rekkefølgen i undersøkelse Oppsummerer høyt Rekkefølgen i undersøkelsen. BLÅST eller ABCDE

4 Teamets 6 bud Du er en del av og må samarbeide med resten av teamet; gi tillit og få respekt Presenter deg til de du ikke kjenner Vær klar over din rolle i teamet Bruk ledig tid til forberedelser Hold lydnivået lavt Husk at de andre er like stresset som du

5 Kommunikasjon i team Bruk navn Se i øynene Ta på Høflig Closed Loop!
Alle spørsmål gjentas/bekreftes

6 BEST-regler for simulering
Gå inn i situasjonen Gjennomfør alt så langt som mulig Spilleder ”er ” stemmen og pusten til evt dukke Spilleder gir data når en undersøkelse er utført Mest innlevelse = mest læring og mest gøy!!


Laste ned ppt "Teamtrening Naturen har skjønt det. Når fuglene samordner innsats og flyr i V-formasjon øker de effektiviteten med 70 % Gjennom god samhandling, riktig."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google