SUKSESSCASES OG FORRETNINGSMODELLER I MEDIA STUDIETUR, LONDON 7. – 9. APRIL 2014.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

PRESENTASJON FOR NUMEDAL VGS OPPSTART HØST 2012 TEMA: MIGRASJON PROSJEK TITTEL: TRAVELOGUES COMENIUS MULTILATERAL SCHOOL PARTNERSHIPS Comenius prosjekt.
Skjønnlitterær fortelling
1964 Magasinet Nyhetsbrev Web 2000 Mobil MBO Hjemmet Mortensen selger til de ansatte Nettbrett 2010 Web-TV 2011 Byråguide 2013 Event 2012 KAMPANJE.
Jr. FIRST LEGO League – 2014.
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
WACS – 6. JULI Wacs 2014 i Norge og Stavanger •2 – 6 juli er det Wacs kongress i Stavanger •Vi ønsker alle hjertelig velkommen til spennende.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Veiledning i gevinstrealisering ved innføring av elektronisk handel
Novelle En novelle er en skjønnlitterær fortelling.
Industrilederskolen® Praktisk innføring i ledelse av Moderne produksjon gjennom LEAN God verdistrøm gir god trivsel!
INREMO – seminar II Status pr. mars 2012 •Webside er opprettet – inremo.no •Etablert struktur med Forskningsrådet  De forventer innspill i tre runder.
Elevenes arbeidsmiljø – sett i lys av «mobbe-dommen» Arild Rekve Oppvekstdirektør.
Hvordan intervjue en forsker?
9/19/11 Webbdagarna 2011 | Betala med mobilen | Copyright 2011 PayEx Betaling 2.0 -Er betalingsløsningene så viktige ?
Nettprosjekt Kundeservice på nett •Bakgrunn –SiT hadde gamle nettsider med mye og utdatert innhold og funksjonalitet •Formål –Bidra til at.
Daglig leder program Samling 2, sept. Hensikt.
Business Intelligence og Big Data i FINN.no
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Johannes Skaar, Innovasjon Norge
Personlig regnskap ● Første regnskapsperiode: – Avsluttes idag, tirsdag 7. oktober. – Inntekter og utgifter dere har idag, skal med. ● Føre endelig regnskap.
Kompetansekartlegging
Regelmessighet (Repeterende aktivitet) Hvor finner jeg Regelmessighet?
”Klubbens indre liv og vekst”
Barns språkutvikling og språkarbeid i barnehagene
Barns språkutvikling og språkarbeid i barnehagene
HVEM TJENER PÅ ARBEIDSINNVANDRINGEN? OXLO-KONFERANSEN 2012.
Praksisoppfølging i GLU Organisering, ressurser, fordeling… Avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier, Vibeke Bjarnø
Teamarbeid ved Avdeling for IT: Utarbeidelse av handlingsplaner Jan Høiberg Personalseminar, Hydra,
Hvordan lykkes med et prosjekt?
Timeplan ut uka Tirsdag: Vurdering og feltnøtter
13. – 15. oktober Hva er RYLA? RYLA (Rotary Youth Leadership Award) er et seminar om ledelse. RYLA arrangeres av Rotary og er et tilbud til unge.
TITLE OPPLÆRING – ROTARY D 2310 Marit Fredheim Opplæringsansvarlig
Cafédialog – elevmedvirkning
Harmoni II 12-K samarbeid (eller ikke…..) i en teknisk og funksjonell form i dag og i morgen. Interkommunal kommunikasjon. Samarbeidsløsninger med.
Oppsummering av FOU - prosjekt
Læring prosjektpraksis Førsteamanuensis Prosjektledelse,
Spørsmål til temaet: ”Vitenskap”
 Sosiale Medier Sosiale Medier komiteen Rotary Møte 12. Oktober 2011.
Fysisk aktivitet og pust yoga Et nytt prosjekt i DI Gruppen.
AKAN PRISEN 2005 AKAN I LARVIK KOMMUNE Larvik kommune Ca innbyggere Ca ansatte (2.200 årsverk) AKAN siden 1993 Vitalisert 2004/2005.
PRESENTASJON KARRIERESTART -en del av Nye StudentTorget.no.
Erfaringer med bruk av videokonferanse i Helse Stavanger, Psykiatrisk klinikk Berit Lode Helland, opplæringskonsulent.
SMÅ BARN MED HØRSELSTAP Nordnorsk fagnettverk hørsel,
Lørenskog skolekorps Korpstur 2012 og 2013
Mental Helse 20. September 2014 Lisa Haug Hvordan arrangere kurs ?
Cafédialog – elevmedvirkning
انتہائی کشش اور حوصلہ افزائی تعلیمی پروگرام Undervisningsopplegg for 4. klasse Årstid :Høst Hva : samfunnsfag Tid: ca 5 timer Tema: avfall og avfallsbehandling.
11. Balancing technology with people’s needs Bruk av teknologi.
Grenland Arena, 26. februar 2015 Virkemidler for satsing i helsesektoren.
Fortelling Novelle Roman
Ny Lerkendal stadion – En moderne fotballarena Prosjektoppgave i SIF 8002 IT grunnkurs Høsten 2000.
Evaluering av ledelses- og styringsstrukturen ved Det matematisk- naturvitenskapelige fakultet Innledning – hvorfor og hvordan evaluere? av dekanus Hans.
Valgforums valgkonferanse 2014 Har du tenkt på hva som kan gå galt?
9. Product information Produktinformasjon. Online kjøp Som vi har sett har vi ikke noe produkt å se på, holde i, prøve ut, … Da må vi ta igjen på andre.
Modellkommunene Hva er unikt?
Informasjon og Internet Kjetil Otter Olsen Underdirektør IT-Drift, USIT.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
NY VRI Nina og Ingvild.
Verktøy for å kartlegge holdninger
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
Bli med på årets Kompetansesamling fredag 4. – lørdag 5
Tips og triks Slide slettes!
Tips og triks Slide slettes!
Samtidig som akademisk skriveuke på UV 8.april
Utskrift av presentasjonen:

SUKSESSCASES OG FORRETNINGSMODELLER I MEDIA STUDIETUR, LONDON 7. – 9. APRIL 2014

Studieturen er et samarbeid mellom MBL og NMN

DISPOSISJON

NYE SUKSESSCASES OG FORRETNINGSMODELLER Det legges opp til et tre-dagers program i London, hvor den første og den siste dagen (mandag 7. og onsdag 9.) blir på WAN-IFRA konferansen. Den andre dagen (tirsdag 8.) blir det en «tradisjonell» studietur hvor vi legger opp til å besøke tre selskaper for å få et ytterligere dypdykk i deres forretningsmodell, digitale kundereise samt betalingsløsning. Det blir daglige debriefs og morgenmøter. MBL har de siste årene lagt ned betydelig ressurser i å beskrive og analysere hvilke forretningsmodeller ulike medieselskaper nå er i ferd med å utvikle for å tette gapet mellom fallet i print og veksten på digital side. Dette arbeidet har de siste to årene blitt gjennomført av konsulentselskapet LAC 2.0. De rapportene som er utviklet her vil være vår plattform for både utvelgelsen av bedriftsbesøk og vår faglige forståelse for utviklingen. London (og UK) har noen svært spennende case å by på. Vår vurdering er at kombinasjonen av konferanse og bedriftsbesøk blir en optimal reise.

DISPOSISJON

DIGITAL MEDIA EUROPA – VEKST I DIGITALE INNTEKTER Konferansen er bygget opp rundt det svært spennende temaet: Hvordan skape vekst i de digitale inntektene. Det er utpekt fire hovedtemaer med 1) vekst i annonseområdet, 2) hvordan en skal skape inntekter på mobil, 3) hvordan en skal kunne ri eller følge på den pågående levende bilder bølgen og 4) hvordan brukertilpasning kan få opp inntektene. Deltakerne kan og vil naturlig nok spre seg på ulike konferansespor, men vi vil gjennomføre daglige morgenmøter med gjennomgang av de ulike konferansetemaene samt også grundige felles debriefs i etterkant. Dette var en modell vi fulgte på AdTech i New York høsten 2013 med stor suksess. Vi vil også forsøke å få noen av foredragsholderne å komme til våre fellesmøter. For ytterligere informasjon om konferansen se:

DISPOSISJON

FINANCIAL TIMES GÅR I BIG DATA-RETNINGEN Verdens ledende mediehus innen finans har en svært interessant historie å fortelle. Selv om historien er kjent og svært godt presentert i Norge gjennom flere konferanser, mener vi den er så viktig at vi ønsker å ta et besøk for å komme enda dypere inn i hvordan FT tenker. FT sin historie er i tillegg til Big Data og analytics-perspektivet også en svært spennende fortelling om hvordan en publisist nå også går dypere inn i andre forretningsområder, slik som utdanning og konferanser som noen eksempler. FT har også valgt å være utenfor Apple sitt økosystem, samt at de også eksperimenterer med ulike deadlines. Et annet perspektiv som vi vil forsøke å få belyst er kostnadssiden ved å oppdatere så mange plattformer og skjermer.

TELEGRAPH HAR GOD ERFARING MED BETALINGSVEGG NMN besøkte Telegraph våren 2013, hvor vi fikk en grundig innføring i deres «betalingsvegg» og tekniske løsning. Vi ser frem til å møte Telegraph igjen for å få en oppdatering på hvordan forretningsmodellen har utviklet seg og hvilke steg de nå ser for seg å ta. Vi vil gjennomføre møtet sammen med den tekniske leverandøren til betalingsløsningen (Evolok) og deres svært dyktige leder. Dette for å kunne få en ekstra dybdeforståelse for hva som teknisk skal til for å kunne få frem gode kundereiser.

HERALD EXPRESS HAR GÅTT FRA DAGLIG TIL UKENTLIG PUBLISERING For å holde tritt med lønnsomheten og for ikke å komme inn i en negativ spiral har flere britiske regionaviser nå gått fra daglig publikasjon til ukentlig. Herald Express var første ute og har økt sin lønnsomhet med 400%. Vi ønsker å se nærmere på denne casen da vi mener det er interessant å få et dypere innblikk i de erfaringene som Herald Express har gjort seg både mot lesere/brukere, annonsører og ansatte.

WHAT`S NEW IN PUBLISHING What`s new in publishing (WNIP), er et redaksjonelt nettsted som har svært god oversikt over alt som skjer innen publisering i UK. NMN har tett kontakt med redaktøren i WNIP og han har sagt seg villig til å være med oss på vår hoved-debrief. Dette for at vi skal få hans innspill i tillegg til vår egen faglige debrief. Vi har gjennomført lignende grep på tidligere studieturer med god erfaring.

SCHEDULE Vi begynner mandag morgen med et oppstartsmøte hvor vi går igjennom hele programmet, presenterer deltakere og blir kjent. I dette møtet vil vi også gjennomgå programmet for WAN-IFRA konferansen. Debiefmøter i etterkant av konferanse og i etterkant av onsdagen. Når endelig tidsplan for WAN-IFRA konferansen er tilgjengelig vil vi tilpasse vår schedule etter denne. Det legges opp til felles middager, som også er viktig i forhold til nettverking som er en viktig del av studieturen.

DISPOSISJON

PRAKTISK INFORMASJON PRIS OG PÅMELDING Studieturen er utviklet gjennom et tett samarbeid mellom Mediebedriftenes Landsforening (MBL) og NMN. Det er fremforhandlet en rabatt for deltagelsen på WAN-IFRA konferansen for alle som deltar på opplegget. Hver enkelt deltaker vil bli fakturert NOK (som også inkluderer WAN-IFRA konferansen). Dette inkluderer deltagelse på debriefs, grundig rapport som blir utarbeidet i etterkant, lunch onsdag samt intern transport og faglig opplegg. I tillegg kommer kostnader til hotell, fly og felles middager. Gjennom vår samarbeidspartner vil vi også utarbeide felles reise (om ønskelig), middager og overnatting på samme hotell. For påmelding eller ytterligere spørsmål ta kontakt med: eller mobil