Devoldholmen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Advertisements

Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
I.
De dårige følelsene. Veiene ut..
Ekstern skolevurdering Sandnes skole,
Konklusjoner Anne Hafstad Legemiddelindustrien blir stadig mer kreativ for å få oss til å skrive om deres produkter Deres jobb er å selge mest mulig.
Hurum PPTs erfaringer med LP
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Hvordan ser norske havner på TBT- problematikken?
Arbeidsgruppen For-lang Røatunnel - Nå. Ved: Øystein Eckhoff Sander J
En innføring i spillet: Dobbeltkrig – Grønn
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Bedre kommunikasjon Line Sagberg
Vest-Agder fylkeskommune Seminar Bokvalitet – etterlyses! Kommunens syn Er planene gode nok? Blir resultatet kvalitetsmessig bra? Foredrag 15. november.
Mulighetenes jorde……...
Generelt om Randaberg Kommunen
DI Fødevarer årsdag 7. november 2012 Jan Ove Rivenes Orkla Brands Nordic Fødevarebranchen FREMTIDENS VINDERHOLD Multinasjonal spiller på dansk bane - hvordan.
TIL MAIHAUGEN Et vandrespill om
Vest Buss Gruppen Dialogkonferanse Ruter November
Lørenskog Idrettsforening
Kommunesammenslåinger i Vestfold – Rådmannens ansvar og rolle
Statlige føringer og behov for sterkere kommunesamarbeid Innlegg på KS/FM-konferanse Brekstad 11. juni 2009 fylkesmann Kåre Gjønnes.
Felles foreldremøte Ellingsrudåsen skolene 21
Økt satsing på felles markedstiltak? Trond Davidsen, 2. mars 2006.
1 Statssekretær Dag-Henrik Sandbakken Hamar, 5. desember 2005 Framtidas regioner og kommuner - regjeringas målsettinger, forsøk og erfaringer så langt.
Oppdragets formål Formålet med samfunnsanalysen er å bringe frem forskningsbaserte vurderinger av de direkte og indirekte ringvirkninger av sykehusetableringen,
Innherred Vekst AS v/Randi Mona Søknad Partnerskapsavtale for byutvikling i Levanger sentrum Levanger Gjennomføring.
Oppgaver 1)Vi anser hvert av de seks utfallene på en terning for å være like sannsynlig og at to ulike terningkast er uavhengige. a)Hva er sannsynligheten.
Samarbeidsutvalgets møte 9. juni 2011 Helse og omsorgsleder Håkon Kolstrøm 9. juni 2011.
Helhetlig habiliterings- /rehabiliteringstilbud til hørselshemmede i Helse Midt-Norge.
Et arbeidsliv for alle! Jon Valestrand - tillitsvalgt for Fellesforbundet ved Åstvedt AS.
Harmoni II 12-K samarbeid (eller ikke…..) i en teknisk og funksjonell form i dag og i morgen. Interkommunal kommunikasjon. Samarbeidsløsninger med.
1 Dag Henrik Sandbakken statssekretær, 12 K strategiseminar, Langesund 2006 Nye regioner, kommunenes muligheter?
Tilbudskonferanse 23. april 2014 Nytt båttilbud Aker brygge - Fornebu Gylve Aftret-Sandal Analysesjef Ruter.
Vekst og Verving.
Hva er hovedutfordringene for de regionale sparebankene?
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Læring prosjektpraksis Førsteamanuensis Prosjektledelse,
I Festivalseminar 29. 0kt 2010 Hva betyr festivalene for Helgeland Ordfører Geir Waage Leder i indre Helgeland Regionråd.
Informasjon til skolens ansatte om skoleprogrammet VIP
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Noen skeive blikk på byutvikling. Er vi i det hele tatt på ballen?
Sparebanken Telemark 25. oktober2011. SpareBank 1 Telemark filialer/kontorer Markedsandel innenfor privatmarkedet (PM) i Grenland er ca. 40 %
Foto: Helén Eliassen Hva er de strategisk viktigste forskningstemaene fremover? Helge Garåsen, 10.januar 2012.
Seminar Dagkirurgi i Norge 7 februar 2014: Finansieringsordninger som fremmer utvikling av dagkirurgi Tor Iversen.
- inspirerer elever til å velge realfag. Norsk næringsliv vil ha stort behov for arbeidstakere med realfaglig utdanning i årene som kommer. Allerede i.
Strategi for biltrafikkreduserende tiltak i Buskerudbyen
Landsmøter Bergen 2007 Felles framtid for ?. Landsmøter Bergen 2007 Det er så mye å tenke på… VedtekterLotterierPlakater UtvalgsmøterServietter Brus og.
Og.
Kurs i obligasjonsrett ved Per Sigvald Wang
Hva skjer med klienten i brukerens tidsalder? Ingerid Aamodt
Nyttekostnadsanalyse: Kollektivtilbudet i storbyer Av Steinar Strøm, Universitetet i Torino.
HIS august 2003: Telefonen ringer på kontoret til en på vår prioriterte kontaktliste Jaa Er det forsker NN? Ja God dag mitt navn er Ola Barkved, jeg arbeider.
Telenors satsing på fri programvare Paul Skrede - GoOpen 2009.
Finansieringsordninger for bedre samhandling 22.oktober 2009 Utarbeidet for KS av Peter Emmerich Hansen, Jesper Luthman og Kari Sletnes fra Implement,
1 Statsråd Erna Solberg, Viten og verdi, Oslo Utfordringer til Oslo-regionen.
Myter – organisasjon og ledelse i barnehagen
A-team Positivt læringsmiljø for alle elever i Oppegård Kommune Et samarbeidsprosjekt mellom Alternativ Opplæring (AO) og PPT, august 2014.
”Finansnæringen er sterkt konsentrert i Oslo og avgjørende for all næringsvirksomhet i Norge. Oslo er den suverent viktigste finansielle hub i Norge, og.
Klimavennlig areal- og transportutvikling i Buskerudbyen Bård Norheim.
Sunndal Næringsselskap Sunndal Næringsforening Konkurranseutsetting Kommunens innbyggere er opptatt av et godt velferdstilbud. Det kuttes i helse og skole.
Nullalternativet Hva skjer om vi fortsetter som egen kommune ? Noen betraktninger fra rådmannen.
Ungdomssatsinga til Nordland fylkeskommune. UNG i Nordland Hva? Hvem? Hvor? Hvorfor? Hvordan?
SENTRUMSKONFERANSEN 15. SEPTEMBER 2016 BO i – ARBEIDE i – HANDLE i – og OPPLEVE BYEN.
Velkommen til foreldremøte
Et praktisk verktøy for å kartlegge dine lokale aktører
Regional plan for bærekraftig arealpolitikk (RPBA)
Kamp eller samarbeid?.
Kjell Sandli Daglig leder Presentasjon av meg selv.
Utskrift av presentasjonen:

Devoldholmen

Kristiansund og Nordmøre Havn IKS Godt arbeid har resultert i at Devoldholmen er foreslått som stamnetthavn. Viktig for regionens næringsliv og befolkning. Kom vekst understreker viktigheten av havnas sterke posisjon. Innspill til arealutnyttelsen av Devoldholmen må sees i lys av dette.

Dette sier KNH: Kombinasjonsløsninger hvor synergi kan gi positive ringvirkninger for flere aktører. I et sentrumsutviklingsperspektiv bør området komme også andre til gode. Ønske om å fremme spennende byutvikling av tilliggende områder.

Hvorfor er Devoldholmen viktig for oss? Skipstrafikk Regionens næringsliv Byens befolkning Utfordringen ligger i å kombinere havne- og byutviklingstiltak slik at det gir positiv effekt for alle parter.

Vi spør på bakgrunn av KNHs planer for Nordmørsterminalen: Hva legger KNH i ”optimal utnyttelse av området”, og hva er gjort for å legge til rette for dette? Hva menes med ”spennende byutvikling av tilliggende områder”, og hva er gjort eller vil gjøres i henhold til dette? Hvilke planer for Devoldholmen vil gi et bedre og mer attraktivt tilbud til byens befolkning? Er dette kun for reisende? Hvordan kan havne- og byutviklingstiltak kombineres slik at det gir positiv effekt for både skipstrafikk, regionens næringsliv og byens befolkning? Snakker man her om ringvirkninger av havneaktivteten, eller har man konkrete planer for ”byutviklingstiltak” utover dette?

Porten til Kristiansund Fornyelse av bygningsmassen nødvendig. Viktig å holde området rent og ryddig. Devoldholmen er førsteinntrykket og det bildet byens tilreisende sitter igjen med.

Arealutnyttelsen Hva skjer med tilkomstvei og parkering knyttet til dagens Bremsnesferge? Finnes det noe alternativ hvis ikke UK-fergen blir realisert?

Sentrumsperspektivet Lav vitalitet i tradisjonelle handelsområder. Hvilken rolle spiller Devoldholmen med sine havne- og varebehandlingsfunksjoner i arbeidet for en vitalisering av sentrumsområdet?

Utredning? Har mulighetene for hvilken rolle Devoldholmen kan spille for eksempel i forhold til etableringsinteresse i sentrum blitt utredet? I tilfelle – hva er konklusjonen?

Hva med andre aktuelle planer for området? Kulturhus? Høyskole? Andre?

Kom vekst mener: Vi må strekke oss veldig langt for å utnytte området til mer enn havn! Havneutvikling dreier seg i dette tilfellet også om en viktig del av utviklingen av et bysentrum – framtidig bruk av Devoldholmen handler om nettopp det. En bred gjennomgang av konsekvenser og muligheter knyttet til den ene eller andre bruken av området burde vært på plass – eller i det minste komme på plass nå. Større deler av Kristiansund sentrum må gjøres attraktivt for byens befolkning – herunder Devoldholmen.