Norges speiderforbund SPEIDERLOVEN Stemmerekkefølge ved behandling på Speidertinget 2014.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
LIKEVERD Bevar ditt hjerte!.
Advertisements

Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
De dårige følelsene. Veiene ut..
Fra ord til liv August 2012.
HELSE OG LIVSSTIL.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Lilandspeiderne Informasjon.
Alltid beredt Foreldremøte 10.oktober 2012
To kjerneferdigheter Lytte Stille spørsmål
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
De 10 bud 10 måter å elske på.
Hvordan Gud kommuniserer
Jesus – kilden til glede
Hva er aktivitet og deltakelse?
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Hvem er Jesus?.
Tillitsvalgte og administrasjon - roller og ansvar Børre Rognlien 15. Mars 2012.
Speiding i et folkehelse- og friluftslivperspektiv.
Velkommen til lederkurs kveld 2 på BMB
Inkludering i idrettslaget Muligheter og utfordringer Inkluderingskonferanse, 14 – 16 januar Mozafar Amini.
Etiske modeller - hva er det?
Fra ord til liv Fra ord til liv Mai 2012 Mai 2012.
Tina Åsgård, kvinnepolitisk leder i SV
KRL Av Karina Schjølberg
Dialektisk relasjonsteori
YRKESETISKE RETNINGSLINJER FOR SYKEPLEIERE
FLERKULTURELL OG NYRETRANSPLANTERT - sykepleierens kulturelle kompetanse Riitta Hakola sykepleier.
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Eldre mennesker Har levd et langt liv med både gode og vonde opplevelser For de fleste vil mye livskunnskap og livserfaring bidra til trygghet og ro Mer.
826 – Han gikk den tunge veien
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Fra ord til liv Fra ord til liv februar 2012 februar 2012.
Fellesskap handler ikke om at den enkelte skal vise seg frem.
NETTVERKSARBEID Kreativt verksted DK samlinga
Jesu bergpreken Mateus 5,1-16.
Hva vil vi med planverk og menighetsutvikling i Den norske kirke Jens-Petter Johnsen Kirkerådets direktør.
Svein-Eirik Jensen Tel: , Mob: SEJ Rotarys etiske grunnlag.
18. aug – 9. sept Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.
Resonnerende tekst.
Kommunikasjon JOHARI Tilbakemeldinger Aktiv lytting og åpne spørsmål
Det flerkulturelle samfunnet
Tekster om tro og livssyn
KOMMUNIKASJON.
Strategidokument UNIKOM!
Missional menighet – missionale kristne Tiden – kallet - veien Hva kommer dette til uttrykk i vår kultur – her hos oss? Fotfeste kan svikte.. Vi kan.
Fire modeller som kan brukes når dere skal vurdere hva
Fest og følelser Om seksualitet.
BARNAS BARNEVERN 2020.
Tusenvis er pårørende til alvorlig syke foreldre
Foreldremøte Mandag 9. November 2015 Klokken 19:00 Fjellhamar SFO.
norskMorsmål/ forklaring på norsk Setning med ordet En kjernefamilie En aleneforsørger Delt omsorg Homofil/lesbisk Et ekteskap En skilsmisse en samboer.
 Livssynshumanisme  Jødedommen  Kristendommen  Islam  Hinduismen  Buddhismen.
Stoisismen og kristendommen
Tvil og tro - om gudsbilder som må vurderes Lise T
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
INNSAMLING TIL REDD BARNAS ARBEID
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Mulig.
2016: Mer enn 25 prosent over 67 år 21 – 24 prosent 18 – 20 prosent
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
Identitet handler om hva du tror er den dypeste og mest virkelige virkeligheten, om hvem eller hva som beskriver denne virkeligheten, hvordan du forholder.
Hva er den ekte og opprinnelige versjonen av deg selv?
Hva er et menneske? Å tro at «menneskets hensikt er å arbeide» får andre konsekvenser for livet, enn å tenke at «menneskets hensikt er å bygge gode relasjoner»
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Venner & valg Velkommen.
Velkommen!.
Danning og voksenrollen i barnehagen
Utskrift av presentasjonen:

Norges speiderforbund SPEIDERLOVEN Stemmerekkefølge ved behandling på Speidertinget 2014

2 > Sammenfallende forslag til stemmerekkefølge fra Sør-Trøndelag og Roy Arild Rugsveen > Det stemmes om det skal behandles forslag til paragraf 1 med eksisterende speiderlov som grunnlag. > behandle bare §1 (Speiderlovens §§ 2-10 består uforandret) > behandle §§ 1-10 (Hele Speiderloven behandles som en helhet) Forslag til stemmerekkefølge

3 Hvis 1. > Følgende rekkefølge på avstemningene > Alle forslag som er fremmet for ny § 1 vil bli stemt opp mot eksisterende lov eller det som sist er besluttet som valg frem til alle forslag er behandlet.

4 > Dagens § 1 (En speider er åpen for Gud og Hans ord.) ****** > En speider er åpen og søker å forstå andre (Nina Rones) > En speider er åpen (for Gud) og søker å forstå andre (Nina Rones) > En speider er åpen for alle (Øyvind Danielsen) > En speider søker sin tro og respekterer andres (Flere)

5 Hvis 2. > Følgende rekkefølge for avstemninger > Alle forslag som er fremmet for ny speiderlov vil bli stemt opp mot eksisterende lov eller det som sist er besluttet som valg frem til alle forslag er behandlet.

6 Forslag 1 til behandling Roy Arild Rugsveen - Hedmark > En speider er en god venn > En speider hjelper andre > En speider er til å stole på > En speider respekterer andre > En speider arbeider for en bedre verden > En speider kjenner, bruker og tar vare på naturen > En speider søker kunnskap > En speider er nøysom > Vi speidere, gjør alltid vårt beste

7 Forslag 2 til behandling Vidar Falck-Muus > En speider er en god venn > En speider gjør sitt beste for patruljen > En speider søker kunnskap > En speider kjenner og tar vare på naturen > En speider respekterer andre > En speider er lojal og til å stole på > En speider viser vei > En speider er nøysom > En speider arbeider for en bedre verden > En speider er hjelpsom og hensynsfull

8 Forslag 3 til behandling Nina Rones > En speider er en god venn > En speider kjenner og tar vare på naturen > En speider er til å stole på > En speider er nøysom > En speider arbeider for fred > En speider tar ansvar og viser vei

9 Forslag 4 til behandling Speiderstyrets forslag > En speider søker sin tro og respekterer andres > En speider er en god venn > En speider kjenner og tar vare på naturen > En speider er til å stole på > En speider er nøysom > En speider arbeider for fred > En speider tar ansvar og viser vei

10 Forslag 5 til behandling Jardar Grilstad – Roverforum > En speider er en god venn > En speider søker sin tro og respekterer andres > En speider kjenner og tar vare på naturen > En speider er til å stole på > En speider er nøysom > En speider arbeider for fred > En speider tar ansvar og viser vei > En speider gjør sitt beste i motgang og vansker.

11 Forslag 6 til behandling Fredrik Alexander Indrevik - Blåkorsspeiderne > En speider søker sin tro og respekterer andres > En speider er en god venn > En speider søker kunnskap > En speider kjenner og tar vare på naturen > En speider er ærlig og pålitelig > En speider gjør sitt beste i motgang og vansker > En speider er nøysom / en speider er fornuftig > En speider ta ansvar og skal være et forbilde for samfunnet > En speider arbeider for en bedre verden > En speider er hjelpsom og hensynsfull.

12 Forslag 7 til behandling > Glenn Austegard - På vegne av Frikirkens speiderkorps, endringsforslag til speiderstyrets forslag > En speider er åpen for Gud > En speider er en god venn > En speider verner om naturen > En speider behandler alle som likeverdige > En speider er ærlig og til å stole på > En speider er nøysom > En speider prøver å klare seg selv > En speider er hjelpsom og hensynsfull > En speider viser vei og tar ansvar

13 Forslag 8 til behandling Hanne Heisholt - Tele-Busk, Fredrik Rossow - Romerike, Are S. Ingulfsvann - Salten krets, Lena Frantzen – Romerike, Anne Merete Spissøy Sørensen, Harald Postmyr Aspelund - Ryvarden, Priska Hiller, Elisabeth Sveen, Amund Gjendem, Ingrid Gauslaa Hårstad - Sør-Trøndelag > En speider søker sin tro og respekterer andres > En speider kjenner ansvar for seg selv og andre. > En speider er hjelpsom og hensynsfull. > En speider er en god venn. > En speider er ærlig og pålitelig. > En speider kjenner naturen og verner om den. > En speider tenker og handler selvstendig og prøver å forstå andre. > En speider gjør sitt beste i motgang og vansker. > En speider er nøysom og prøver å klare seg selv. > En speider arbeider for fred og forståelse mellom mennesker.