Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

norskMorsmål/ forklaring på norsk Setning med ordet En kjernefamilie En aleneforsørger Delt omsorg Homofil/lesbisk Et ekteskap En skilsmisse en samboer.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "norskMorsmål/ forklaring på norsk Setning med ordet En kjernefamilie En aleneforsørger Delt omsorg Homofil/lesbisk Et ekteskap En skilsmisse en samboer."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 norskMorsmål/ forklaring på norsk Setning med ordet En kjernefamilie En aleneforsørger Delt omsorg Homofil/lesbisk Et ekteskap En skilsmisse en samboer En forventning Kommunikasjon barneoppdragelse Et vennskap Stole på Humor ærlig baktale VIKTIGE ORD.

3 Det finnes mange forskjellige familie-typer i verden i dag: Storfamilie Kjernefamilie – samboere eller gifte Aleneforsørger

4 Delt omsorg Homofile/lesbiske foreldre

5 Hva sier mange religioner om hvilken familie-type som er best, tror du? Ja. Kjernefamilien. Ekteskapet mellom mann og kvinne er laget av Gud. Sex skal bare være innenfor ekteskapet.

6 Hvor mange prosent av ekteskap i Norge ender med skilsmisse, tror dere? CIRKA 50 % Hvorfor er det så mange skilsmisser, tror dere? Hvor mange samboere går fra hverandre? Det vet vi ikke.

7 Jeg vil alltid være forelsket i prinsen min!

8 HVA ER FORSKJELLEN MELLOM FORELSKELSE OG KJÆRLIGHET?

9 I DAG FINNES SAMLIVSKURS: HVA TROR DERE MAN SNAKKER OM PÅ ET SLIKT KURS? Forventninger til den andre Kommunikasjon: Hvordan snakke sammen på en god måte? Forelskelse og kjærlighet Barneoppdragelse Husarbeid Tid til hverandre…. Og mange flere ting.

10 VENNER OG VENNSKAP Forskjellige typer vennskap: PÅ jobben På fotballen/dansen BESTEVENN

11 HVORDAN SKAL EN VIRKELIG GOD VENN VÆRE? Snakk sammen i par i noen minutter…. Stole på morsom kul ærlig Liker meg som jeg er har respekt er hjelpsom bryr seg kan lytte sladrer ikke baktaler ikke kan jeg slappe av med


Laste ned ppt "norskMorsmål/ forklaring på norsk Setning med ordet En kjernefamilie En aleneforsørger Delt omsorg Homofil/lesbisk Et ekteskap En skilsmisse en samboer."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google