Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember 2008 21 leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Innflytterkvinners fortellinger om ”De viktige kvinnfolkan”
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
I.
Vurdering og IKT Egenvurdering i matematikk med
IDRETT ER FOREBYGGENDE BARNEVERN ”En åpen og inkluderende idrett” Hovedmål •Gi flere barn, ungdom og voksne et bedre tilbud •Prioritere grupper som ikke.
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Dyrene og sex i tegneserie
22 tips for den faglitterære forfatteren
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Ei dramatisering Maren & Agnete – fritt etter Johan Herman Wessel.
Resultater fra spørreundersøkelse • 90 tidligere lærebedrifter invitert til å svare på en nettbasert spørreundersøkelse • Inviterte bedrifter hadde lærling.
Vi får Norge til å gro! Fornying av Norges Bondelag – på hugget Uttalelse fra Nordland.
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Medlemsundersøkelsen 2013
Godt verktøy er halve jobben
Helseforum – 27. Januar 2004 Allan Andreassen Februar 2004.
Felles plattform dommer og veileder
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Rehabilitering innen psykisk helsevern Midt-Norge Brukerkonferansen november 2013 Laila H. Langerud.
Barnevernsbarns erfaringer- utdanning og helse
Betraktninger om lærlinger på sykehus!
Hvorfor øker bruken av spesialundervisning? Driverne bak økningen i bruk av spesialundervisning i grunnskolen.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Å lykkes eller være lykkelig?
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Oslo kommune Utdanningsetaten Hva er en god elev og en god lærer? Presentasjon av miniundersøkelsen på ungdomsskoler og videregående skoler Høsten 2009.
- Verdsettende ledelse
Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb.
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Gjennomgang av Fasilitetsundersøkelsen Prosessen så langt Arbeidsgruppen organisert som inkluderer deltaker fra alle relevant avdelinger. Arbeidsgruppen.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Oppgave i nettkommunikasjon Samarbeid mellom HiHm og HVe.
© UNIVERSITETETS SENTER FOR INFORMASJONSTEKNOLOGI UNIVERSITETET I OSLO USIT Side 1 HOUSTON Planene fremover.
Drikkevannsaken: en viktig test for myndighetene Hvordan vurderte Oslos innbyggere offentlige myndigheters håndtering av saken? Og, i etterkant av ”drikkevannsaken”:
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Velkommen til Årsmøte i EL & IT Klubben Fabricom
Evaluering ”Studentene har talt, men hva har de sagt?”
Foreldreundersøkelse – RSMK mai Invitasjon til 34 foreldre – alle som har e-post 22 svar = oppslutning på 65 prosent 5 tema: informasjon, foreldremedvirkning,
Vorspiel En vakker vårdag ringer rådmannen i Hamar til en av sine sjefer, og de begynner å diskutere status i kommunen…
Hva er det vi har behov for å få hjelp til av spesialisthelsetjenesten? Av Per Willy Ormestad, Sosionom m/spesialkompetanse i sosialt arbeid på rusfeltet.
Brukerundersøkelse Klikk Helse (antall respondenter: 439) Gjennomført i perioden 17. septmeber til 29. oktober 2008 Av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
Refleksjoner og dialog Ivaretaking og utvikling av elevens spillkompetanse.
Del 3 God intern kommunikasjon – vær trygg
100 lure ord å lære.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Peace Research Institute Oslo Fordommer Fordummer Oslo, 23. november 2010 Rojan Ezzati.
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
Og.
Foreldremøte Gutter ’99 Mandag Agenda / Saker: Spillere og foreldre Kort oppsummering fra trenermøte / sesongen ’08 Spiller / foreldres feedback.
Undersøkelsen 2009 Kommunikasjon. Innledning Kvantitativ undersøkelse av kommunikasjon Hensikt: ikke nødvendigvis å finne noe nytt, men å danne et bilde.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Trivselsundersøkelse 2014 Brukerundersøkelse høst 2014 (utdrag) Skoler som ble kontaktet Alle 882 trivselsskolene som var aktive høsten Besvart av.
KAPITTEL 5 OPPGAVE C Sett inn preposisjoner eller adverb som passer 1. Å være enig i en sak. (Man tenker likt i en sak på forhånd, uten at man diskutert.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Foreldre- undersøkelse 2011 BARNEHAGE. Det var 52% som svarte på undersøkelsen! Grafen under viser snittet på hvert spørsmål, i en skala fra 1-6 hvor:
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Miljøfyrtårn i Troms fylkeskommune Kjetil Kleveland, 30.oktober 2014.
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
Sakprosa (NOR ) Hva bør vi lære av evalueringen?
Arbeiderpartiet.no HUSBESØK PÅ 1 – Valgkamp ansikt til ansikt.
Livsstilsending - uke 5 -
Varegg Nordnes Guttelagene 2006 Oppsummering etter sesongslutt 8.oktober.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Gang.
Kursdeltakerundersøkelsen Deltakernes opplevelse av oss
Bruker- og pårørendeundersøkelsen 2018
Utskrift av presentasjonen:

Trivselsundersøkelse - 08 Trivselsundersøkelse utført 8. desember leverte For alle utsagnene betyr score 1 at personen er totalt uenig og score 5 betyr at man er helt enig. Punktene under grafene er kommentarer som ble skrevet til de respektive utsagnene

Trivselsundersøkelse - 08 Visjon: best. Liker å være best. Men, er vi egentlig det da? Har vi en visjon? Mangler litt motivasjon hos spillerne

Trivselsundersøkelse - 08 For lite rekruttering. Alltid, folk flest tar for lett på egenøving og utvikling Har vi en visjon Har vært diskutert lite i det siste

Trivselsundersøkelse - 08 Lite fokus på fravær. Det stilles ikke krav Ønsker mer oppmøte Vi mangler besetning og økonomi Mangler musikere for tiden Det var det med manko på musikere da som trekker litt ned Varierende, i perioder er musikerne der og med, noen ikke Kunne hatt flere ”store” prosjekter Kanskje litt for mye fokus på det vi har i stedet for de ressursene som er her Aktivitetsnivå er bra. Dirigent stort sett bra. Men, vi skulle hatt mer instruktærtimer

Trivselsundersøkelse - 08 Synes vi omtrent alltid er for dårlig forberedt Det var bare det med publikum da Ønsker mer fokus på konsert osv Kunne vært mer tematiske konserter, hvor alt er mer samkjørt Har tatt seg opp i år Vi har stort sett like konserter, med samme type repertoar Kan absolutt bli mer utfordrende Vi kan variere låtmateriale for å fenge et større publikum

Trivselsundersøkelse - 08 Er litt opp og ned. Ønskelig med mer pushing

Trivselsundersøkelse - 08 Utfordrende ja, men ikke alltid like engasjerende Det varierer Av og til for utfordrende Varierer noe, men det er positivt

Trivselsundersøkelse - 08 Ja, og med litt mer felles satsning på nivåheving kan jeg briljere Tja Kommer an på hvilken stemme jeg sitter på Kommer an på visjonene

Trivselsundersøkelse - 08 Nei Man kan alltids bli bedre Kan bli forbedringspotensial, inkludert meg selv Kunne vært bedre Gruppeøvelser er bra…litt mer hjemmeøving? Stort sett har musikerne vært flinke

Trivselsundersøkelse - 08

Tilbudene er der, men oppslutning kan være bedre Supergøy høst Det blir bedre: alle fall for de nye Ikke alltid de nye har blitt med sosialt sett. Ikke nødvendigvis korpset sin feil

Trivselsundersøkelse - 08 Vi har jo medlemsmøte Det går vel på det at det mangler innspill fra folk

Trivselsundersøkelse - 08 Synes jeg bidrar nok Bidrar nok, men vil ikke la det gå utover skole Er med

Trivselsundersøkelse - 08 Utfordring med utskiftninger Prosjekt er ikke alltid like godt fulgt opp