NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Advertisements

I.
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Inkludering i idrettslag Børre Rognlien 2. visepresident
Litt mer om PRIMTALL.
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Engebråten skole 2008/09 Skrevet av Cathrine Juul
BUSKERUD Etablering av ungdomsråd. BUSKERUD Bakgrunn / hvorfor ungdomsråd? •Over flere år kom det fram et ønske om eget opplegg for ungdom •I 2010 ble.
Senter for sjeldne diagnoser Erfaringer fra kurs for brukere over 40 år May Cicilie Voldhaug, Kurs og informasjonsrådgiver FoU-dag 05. april 2013.
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
Konferanse Thon Hotell Oslo Airport NTL Forskningsinstitutter
Hasjavvenningskurs Fredrikstad kommune «Ut av tåka 2010» Kristiansand.
ReSonare  Fra 2005 til i dag…… 2005: Hovedprosjektet avsluttet 2006: Overgangsprosjekt 2007: Overgangsprosjektet – LMS 2008: Prosjektet forlenges.
NRKs Profilundersøkelse NRK Analyse. Om undersøkelsen • NRK Analyse har siden 1995 gjennomført en undersøkelse av profilen eller omdømmet til NRK.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
1 Hvem har plyndret Tanzania for gull, og hvor er det gjemt?
Vil DU bidra til å gi ungdom med funksjonsnedsettelser ei uke full av opplevelser og aktiviteter? Og samtidig få med deg verdifull erfaring som du kan.
Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Kompetanseplan bydel Frogner
OVER 15 ÅR? BLI MED PÅ AKTIV UNGDOM KURS I GJESVÆR JUNI!
OPPSUMMERING EKSAMEN 2013 EKSAMEN VÅREN 2014.
Highlights fra markedsundersøkelse Utarbeidet av Inger Marie Brun,
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Ambulant oppfølging etter traumatisk hjerneskade
Hapros vei mot eQuass godkjenning? eQuass. OVERORDNET ORGANISASJON Oppdatert: Godkjent: EL 1) Medlem i ledergruppa 2) Stedfortreder for adm.
FIRM Forum for forebyggende infeksjonsmedisin og reisemedisin Skal fremme kunnskap om forebyggende infeksjonsmedisin og reisemedisin i forståelse med sentrale.
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Studentliv - Regnskapskurs for små foreninger - Modul 10
Habiliteringstilbud for ungdom med nedsatt funksjonsevne, eller lettere psykisk utviklingshemming Meråker Sanitetsforenings Kurbad AS.
Orientering om NAV Drammens oppfølging av ungdom Helse og sosial- og omsorgskomiteen NAV-leder, Steinar Hansen Tirsdag 5. november, 2013.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Arrangør: Hunn/Gjøvik Rotary Klubb
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
Foreldreundersøkelse – RSMK mai Invitasjon til 34 foreldre – alle som har e-post 22 svar = oppslutning på 65 prosent 5 tema: informasjon, foreldremedvirkning,
Undersøkelse om undervisningsmateriell for psykisk helse
1 VELKOMMEN til Fagkurs i Henningsvær juni 2008.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
”En likestilt barnehage” -
Hjem-skole-samarbeid Rollemodeller Engasjement
Informasjonsmøte 17. januar 2014
1 Vårkurs Oslo Fotballkrets Lørdag 29.mars 2008 Veien til EURO 2008.
Hvilke familietilbud trenger de yngste
Foreldremøte Firebirds
Skap et godt idrettsmiljø. Innhold i modulen Innledning – Hensikt og mål med modulen – Miljø- og personfaktorer For utøverne – Metoder for et utøvermøte.
FOKUS PÅ TRAUMER Forståelse og behandling av PTSD og komplekse traumer.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
1 Kirkens Nødhjelps Fasteaksjon Det er ikke rettferdig at over 1 milliard mennesker fortsatt lever i ekstrem fattigdom. Sammen kan vi bekjempe.
Velkommen til Løperkveld HINT 30/ Program Evaluering av o-sesongen 2003 Treninger i vinter O-sesongen 2004 Pizza Lysbilder fra o-sesongen 2003.
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
Agent for rettferdighet
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Zell am see Korpstur fom 19.juni tom 23.juni. Avreise gruppe 1 40 stk Fra Trondheim kl Mellomlander i Oslo og København Lander i Munchen kl
Plan for uke 25 og 26 – 2. kl. Konsentrasjon om tegning av hus.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Sportsklubben nord Versjon
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Årsberetning 2017 Sak: 02/17 Årsberetning 2017
Bakgrunn, status og fremtidsplaner
Utskrift av presentasjonen:

NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene sluttet i styret høsten –05. Sist nå hadde vi styremøte i Bergen 17. – 19. mars Årsrapport og regnskap for 2005 er nå ferdig. Vi gjennomførte tradisjonelle aktiviteter i løpet av 05 og fikk et fint overskudd økonomisk – mye på grunn av større tilskudd fra helse og sosialdepartementet. Som før går det meste av pengene vi bruker direkte tilbake til våre medlemmer i form av ulike samlinger og julegaver til diagnosebarna. Vi planlegger også for 2006 å gjennomføre både ungdomssamling og familiesamling. Dette vil bli avholdt på samme steder som i fjor. Mye av arbeidsinnsatsen til oss i styret går med til å planlegge og gjennomføre disse samlingene. Nærmere informasjon om dette finnes på våre medlemssider på internett Vi er forespurt fra senter for sjeldne diagnoser om å delta i et prosjekt som skal utvikle en ny nettside, med informasjon om analatresi. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert som prosjektet uvikler seg. Vi håper dere tar kontakt med oss dersom dere har innspill i forhold til hva dere ønsker fra oss og vår forening. Vennlig hilsen Styret Ny diagnoseveileder En ny veileder er kommet. Denne er fin å gi til barnehage- skole-fastlege og helsestasjon, eller du kan ha den selv hjemme. Dette heftet er skrevet for dere som er foreldre til barn med forskjellige endetarmsmisdannelser/analatresi, og til deg som selv har tilstanden. Denne kan fås ved å kontakte Senter for sjeldne diagnoser, Rikshospitalet, 0027 Oslo, telefon E-postadresse: Samlinger i 2006 Ungdomssamling vil bli gjennomført i tiden 16 – 18 Juni. Den vil som før bli lagt Pers Hotell på Gol. Invitasjon vil straks bli sendt ut. Familiesamlingen vil bli gjennomført i tiden 24. – 27 August. Vi drar da til Ustedalen hotell på Geilo – samme sted som i fjor. Vi vil legge til rette for mer aktiviteter for de litt større ungene – slik det ble etterlyst på evalueringsskjemaene etter samlingen i fjor. Senteret for sjeldne diagnoser vil arrangere samling for voksne medlemmer med analatresi i uke 47. Dette vil bli et todagers kurs der ulike temaer blir belyst av fagfolk. Dette er et hylt nytt tilbud.

SAMLINGSGRUPPEN Etter mange gode år har Petter og Hermann gitt seg i samlingsgruppen. Nå er det to fantastiske mennesker som har tatt over, en trønder og en bergenser. Heidi er fra Levanger i Nord-Trøndelag og er samboer med Per Jarle som også er med i styret. Heidi har 2 barn, Karoline på 5 år. som har diagnose og Martin på 2 år. Jobber som sekretær på Sykehuset Levanger. Jeg liker å se på handball fra sidelinjen, trives der det skjer noe. Er ellers blid og utadvendt trives i sosiale lag. Cato bor i Fana utenfor Bergen og er samboer med Janne. De har 2 barn, Eirik på 9 år og Lea på 5 år som har diagnose. Jobber som miljøarbeider mot ungdom som har rus og adferdsproblemer. Har stort sett interesser for all idrett, mest brenner hjertet for sportsklubben Brann. Er stort sett i godt humør (når brann ikke taper) og trives i godt selskap.