Månedsevaluering november rød avd

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Skjønnlitterær fortelling
Advertisements

Fra tegning til fortelling
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Lilandspeiderne Informasjon.
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Sommer 2013 August uke Rosenholm Aktivitetsskole
Månedsevaluering november 2011
KOMMUNIKASJON, SPRÅK OG TEKST
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
Månedsbrev fra Blåklokka
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
EN DAG I UKA GÅR VI PÅ PIRATEN PÅ TUR. VI ER SÅ HELDIGE SOM HAR EN EN LITEN SKOGHOLT RETT VEDSIDEN AV BARNEHAGEN, OG DER HAR VI OGSÅ EN KJEMPE FIN BÅLPLASS.
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Vi startet med å spørre dem: Hva er bra med kaninboys?”
På barnehagens lunsjmeny!
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
"God bagasje på livets reise."
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Fysisk aktivitet.
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2014.
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
Foreldremøte Mandag 9. November 2015 Klokken 19:00 Fjellhamar SFO.
Velkommen til foreldremøte Stokkavannet og Mosvannet.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Månedsplan for september Temaet for denne måneden: Meg selv Målet for denne perioden er å gi barna kjennskap kroppen 1 Gruppe 1: tema inne Gruppe 2 og.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
 Advent er ventetiden før jul.  Derfor kalles de siste fire ukene før jul for advent.  Ordet advent betyr egentlig «Herren kommer».  I adventstiden.
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Advent og adventstid.
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Advent og adventstid.
DESEMBER November Desember
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Venner og valg Film og samtale.
Desember på Neglespretten Avd: Kontor:
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Hva har vi gjort i november?
November på Neglespretten Avd: Kontor:
Advent og adventstid.
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Sosial kompetanse og psykisk helse.
Periodeplan for Sommerly Uke Skoguke, påske og våren.
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for Januar 2019
Utskrift av presentasjonen:

Månedsevaluering november rød avd November er over og vi har jobbet med former, lagd julegaver til å selge på julemarkedet og bakt pepperkaker. Vi var også på et veldig gøy teater om Mibi og Mobo, to telefontroll. Det handlet om det å dele, hva gjør vi dersom vi er uenige og hvordan bli venner igjen. Det er nyttig å ha noe konkret å vise til når vi prater om vennskap, det å vise hensyn til hverandre og behandle andre sånn som en ønsker at andre skal behandle oss. Det er fremdeles fokus på dette på rød! Her kommer et tilbakeblikk på hva vi har gjort: Se egen evaluering av 6 årsklubben og skrårommet. Tall- og språksprell Vi har jobbet med former. Barna har «laget» former med skoene sine. Grupper på 5-6 barn satt skoene sammen til ulike former. Barna måtte samarbeide og finne løsninger sammen. Vi har tegnet og klippet ut former og funnet former ute. Stavelsesdeling: å dele ord/navn. Vi har klappet stavelsene i navnene våre. Da var det spennende å høre hvor mange stavelser de enkelte hadde, hvem som hadde flest og færrest. Når en pepperkakebaker baker pepperbakerkaker…. Vi lager hjerter til adventskalenderen

Tur fra Askedalen til Smååsane. Planen var å gå til gapahuken, men den var opptatt denne dagen. Vi gikk videre innover i skogen og stoppet ved turplassen til Smååsane barnehage. Der hoppa vi i nett, balanserte, runsa og klatra. Det var en lang tur, men med noen «vann- og pepperkakepauser» gikk det veldig fint  Natur, miljø og teknikk. Kropp, bevegelse, helse. Ingenting å si på køkulturen!

Natur, miljø, teknikk. Antall, rom, form. Konstruksjonslek Barna liker godt å bygge og lage ting. Både med klosser, lego, sand og andre materiell de finner ute og inne. Natur, miljø, teknikk. Antall, rom, form. Når vi åpner kjelleren i utetida kan de barna som vil, gå inn og velge aktivitet. Da er snekkerbenken populær. Likestillingsprosjektet – vi gir jenter og gutter like muligheter.

Kunst, kultur, kreativitet Juleverksted Det pleier å være travelt i desember og i år er ingen unntak. Vi startet med juleverksted i november. Vi har pyntet juleposer, bakt pepperkakehjerter og laget snømenn og nisser som vi skal selge på julemarkedet. Barna får trent finmotorikken. Det er gøy å se hvor engasjerte barna er. Alle har lyst til å lage  Kunst, kultur, kreativitet